Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Ολα αυτα τι σχεση εχουν με την προκηρυξη που περιμενει ο κοσμος;Τι προσπαθειτε να κανετε ορισμενοι εδω μεσα; Μαζευτειτε γιατι κανετε ''μπαμ'' απο μακρια μερικοι.

Baster19
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Baster19 »

Οβα από τους 2017 Προϋπηρεσία οβα - 200

Προϋπηρεσία ειδικότητας άνω των 12 μηνών - 250

Θητεία - 90

Θητεία στις ΕΔ - 100

Δίπλωμα Β' κατηγορίας λέω εγώ - 50

Όσοι είναι αλεξιπτωτιστες που στην Μαλ έχει 180 άτομα ΟΒΑ σχεδόν - 20

Απολυτήριο σου βάζω εγώ 14χ12 = 168

Σύνολο 878

Και δεν σου βάζω proficiency και πολύτεκνους

Αλλά την ειδικότητα που θα επιλέξεις υπάρχουν και κάποιοι οβα του 14' που ξεκινάνε με προϋπηρεσία σαν οβα 350 μόρια

Και γενικά στις ΕΔ υπάρχουν πόσοι οβα.

Έχεις πιθανότητες με τόσα μόρια το είπα για τον υπόλοιπο κόσμο που θέλει να μπει με 700 εως 800 μόρια

Καλύτερα να δηλώσει πεζικό να πάρει το σιγουρακι και έπειτα πάει ΕΔ δεν το λέω για να ρίξω τον κόσμο εδώ. Εννοείται να υπάρχουν θέσεις για όλους

Άβαταρ μέλους
espapadaki
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από espapadaki »

Αρχικά να πω ένα μεγάλο μπράβο και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στον ηλεκτρολόγο κυρίως για το ήθος του, τη βοήθεια του και τους τρόπους του που μέχρι σήμερα δεν έχει προσβάλει κανέναν! Έπειτα όσοι και αν είναι εδώ μέσα που προσπαθούν να παραπλανήσουν όσους θέλουν να κάνουν αίτηση να διευκρινίσω ότι όλοι έχουμε κριτική ικανότητα, σκέψη και άποψη για να πάρουμε πληροφορίες και να παρακουσουμε κάποιες άλλες. Τώρα γιατί γίνεται τέτοιος χαμός άγνωστο. Ο καθένας φροντίζει να κάνει την αίτηση σου με όσα γνωρίζει και πιστεύει. Καλώς η κακώς 1.600 θα μπουν. Μακάρι να βγάζει συνέχεια. Κι όσο αναφορά τα 50 έτη που θα διώξουν κόσμο δεν κάνει λάθος ο κύριος που το αναφέρει. Λάθος κάνει όποιος δεν κάνει την αίτηση γι' αυτόν τον λόγο! Μπαίνοντας ΕΠΟΠ γνωρίζεις ότι μπαίνεις για λίγα έτη. Αν περάσεις τις εξετάσεις της 7ετιας ή πόσο είναι έχε καλώς. Πλέον πουθενά δεν είσαι σίγουρος! Αν θέλετε να μπείτε κάπου και να μη βγείτε πότε λυπάμαι. Επίσης στα 50 δεν γνωρίζουμε εάν θα υπάρχουμε όποτε κάντε την αίτηση όσοι θέλετε, και βλέπετε. Τι είχατε τι χάσατε.
Akis1
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Akis1 »

Ας μην εθελοτυφλούμε σε καποια θεματα, και ας τα δουμε όλα πιο σφαιρικα. Όντως το θέμα με το συνταξιοδοτικο είναι ακόμη ανοιχτό, αλλά αυτό θα φανεί όταν φτάσουν οι πρωτοι εποπ 50 ετών, σε 3-4χρονια κανεις δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Επίσης, ο καθένας μας που γνωρίζει πως έχει η κατάσταση μπορεί να κάνει τα κουμάντα του και να επένδυση Σε βάθους χρόνου κάπου άλλου. Δεν βάζουμε εμπόδια στα προβλήματα μας, τα λύνουμε... Θετική σκέψη μονο. Καλη επιτυχία σε όλους μας.

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

XristosMP έγραψε:Ολα αυτα τι σχεση εχουν με την προκηρυξη που περιμενει ο κοσμος;Τι προσπαθειτε να κανετε ορισμενοι εδω μεσα; Μαζευτειτε γιατι κανετε ''μπαμ'' απο μακρια μερικοι.

Το θεμα λυνεται πανευκολα. Η διαχειριση του φορουμ μπορει ευκολα απο την ip, να καταλαβει αυτυς τους μερικους. Οποιες διαφορες κι αν ειχαμε, καλη επιτυχια να εχεις Χρήστο.

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Σε ευχαριστω πολυ Αρη.Σε ευχαριστω επισης για τις ειδικοτητες που εγραψες αναλυτικα τι κανει η καθεμια. Μου ελυσες πολλες αποριες που ειχα στο μυαλο μου. Καμια διαφωνια δεν ειχαμε φιλε, απλα αγχωνοσουν χωρις λογο οπως και τον Λευτερακο τον εχεις παρεξηγησει, επισης χωρις λογο. Ποτε δεν ηθελε κανεις το κακο του αλλου. Ευχομαι να τα πουμε και απο κοντα σαν συναδελφοι.

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Μαγκες ειλικρινά χαίρομαι που ατομα οπως ο Λευτέρης ο Χρήστος ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΟΣ εγω κλπ εχουμε σύμπνοια και καταλαβαινουμε ο ένας τον αλλον. Διαφορες όντως υπηρχαν αλλα ολα λύνονται δεν εχουμε κατι να χωρίσουμε διαφορετικά σωματα ηλικιες αλλα κοινός στοχος και συμφέρον.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

XristosMP έγραψε:Σε ευχαριστω πολυ Αρη.Σε ευχαριστω επισης για τις ειδικοτητες που εγραψες αναλυτικα τι κανει η καθεμια. Μου ελυσες πολλες αποριες που ειχα στο μυαλο μου. Καμια διαφωνια δεν ειχαμε φιλε, απλα αγχωνοσουν χωρις λογο οπως και τον Λευτερακο τον εχεις παρεξηγησει, επισης χωρις λογο. Ποτε δεν ηθελε κανεις το κακο του αλλου. Ευχομαι να τα πουμε και απο κοντα σαν συναδελφοι.

φιλε δωσε σημασια τι θα σου πω. Γινεται ακριβως οτι γινοτανε το 2010. Θα μπουνε ενα σωρο διπλοπροφιλ να τα κανουνε χαμο εδω. Στο δικο τους μικροκοσμο νομιζουν οτι προκαλωντας φημες θα πετυχουν το σκοπο τους και θα αποθαρρυνουν καποιους να δηλωσουν. Απο τέτοια ατομα το 2010 διαδωθηκε η φημη οτι και καλα αν εκανες αιτηση και σε αλλο σωμα εχανες μορια. Καηκανε πολλοι ετσι. Ναι συνεβη και πιστευω το θυμαται και ο ΔΥΚ. Για αυτο χρειαζεται μπαν κατευθειαν. Φαινονται κατευθειαν.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος HLEKTROLOGOS την Τρί Μαρ 30, 2021 2:08 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Δεν εχω να χωρισω ουτε με τον Ηλεκτρολογο, ουτε με τον Πολιτη ουτε με κανεναν εδω μεσα κατι.

Πανω στις ανταλλαγες αποψεων, ειναι απολυτα λογικο να υπαρχει μια συγχυση μιας και ο γραπτος λογος παρεξηγείται ευκολα.

Οπως και να χει, οπως ευχηθηκα στον Πολιτη να εχει καλα αποτελεσματα και να τον καμαρωσω σαν συναδελφο το ιδιο ευχομαι και στην αδερφη του Ηλεκτρολογου, να πετυχει στον κλαδο που επιθυμει.

Κακιες δεν υπαρχουν ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τρί Μαρ 30, 2021 2:10 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Καλη επιτυχια και στον Λευτέρη! Χρήστο βεβαίως και θα τα πουμε κατα 99,9% θα ειμαι προπαιδευση. Μαλλον κατα 70%πορο και 30% για νβ κανελλοπουλο σας βλεπω (% πιθανοτητες εννοω)
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Κατι μου λεει θα εχουμε επιτυχίες στο φόρουμ και μάλιστα πολλές 🏆 Ας ελπίσουμε να περασουμε ολοι οπου κι αν ειναι αυτό, όπου κι αν είμαστε θα ειμαστε γροθια για την πατρίδα και άξιοι στις δουλειά του ο καθένας πιστεύω. Μεγάλη η διαδικασία ας ανταμειφθουμε
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Δεν εχω να χωρισω ουτε με τον Ηλεκτρολογο, ουτε με τον Πολιτη ουτε με κανεναν εδω μεσα κατι.

Πανω στις ανταλλαγες αποψεων, ειναι απολυτα λογικο να υπαρχει μια συγχυση μιας και ο γραπτος λογος παρεξηγείται ευκολα.

Οπως και να χει, οπως ευχηθηκα στον Πολιτη να εχει καλα αποτελεσματα και να τον καμαρωσω σαν συναδελφο το ιδιο ευχομαι και στην αδερφη του Ηλεκτρολογου, να πετυχει στον κλαδο που επιθυμει.

Κακιες δεν υπαρχουν ...
Σ ευχαριστω φιλε.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

HLEKTROLOGOS έγραψε:Καλη επιτυχια και στον Λευτέρη! Χρήστο βεβαίως και θα τα πουμε κατα 99,9% θα ειμαι προπαιδευση. Μαλλον κατα 70%πορο και 30% για νβ κανελλοπουλο σας βλεπω (% πιθανοτητες εννοω)
μαλλον θα τα πουμε!
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Πολιτη, ολοι εδω μεσα ειμαστε για ενα σκοπο. Οποιος κραταει κακιες και μισος για τον αλλο, νομιζω οτι δεν κανει για αυτο το επαγγελμα.Ηλεκτρολογε καταλαβαινω τι λες. Χαζος θα ειναι ομως και αυτος που δεν θα δηλωσει, επειδη ειδε 2 μαλ... Ες απο 1-2 αγνωστους. Σιγουρα χρειαζονται και ''μπανακια'' ομως, εχεις δικιο.

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

XristosMP έγραψε:Πολιτη, ολοι εδω μεσα ειμαστε για ενα σκοπο. Οποιος κραταει κακιες και μισος για τον αλλο, νομιζω οτι δεν κανει για αυτο το επαγγελμα.Ηλεκτρολογε καταλαβαινω τι λες. Χαζος θα ειναι ομως και αυτος που δεν θα δηλωσει, επειδη ειδε 2 μαλ... Ες απο 1-2 αγνωστους. Σιγουρα χρειαζονται και ''μπανακια'' ομως, εχεις δικιο.

Πιστεψε με ειστε πολυ τυχεροι. Τα στελνετε ηλεκτρονικα και υπαρχει αποδειξη οτι τα στειλατε. Με το ταχυδρομειο δε θα το χατε αυτο. Διασφαλιζεστε καπως. Εγω ειμαι υπερβολικος, προτεινα και σε παιδια να εχουν και επικυρωση. Παντα ηθελα να ειμαι πιο τυπικος πεθαινεις οσον αφορα σε συναλλαγες με χαρτουρα. Ελπιζω να μην γινουν βλακειες οπως το 10 που στην αεροπορια αλλαξανε τα μορια 8 φορες μεσα σε μια μερα.Εικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης