Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 255
Επικύρωση θέλουν μόνο τα πτυχία ξενων γλωσσών. Ότι έχει εκδοθεί από δημόσιο φορέα δεν θέλει επικύρωση.
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
Κάποιοι έχουν μείνει 12 -14 χρόνια σε Έβρο και νησιά ενώ δεν είναι από εκεί. Το λες και είναι κάτι τραγικό. Αν φοβίζει εσένα αυτό ξέρεις τι να κάνεις.
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Ωραιος ειναι και ο Εβρος, δεν συμφωνεις Συνταγματαρχα μου;
Bεβαιως κομμαντο!
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
theodoros έγραψε:πας σε ιδιωτη και ξεμπερδεύεις αλλα γιατι να μην πας σε νοσοκομειο να γλιτώσεις και λεφταξερω ότι εχουν 3 μηνες ισχυ τα δημοσια εγραφα και οι ιατρικες εξετασεις, αμα μας πανε τιποτα ιουνιο με ιουλιο για πκε εχει περασει το διαστημα
λες να δωσουν καμια παραταση στις αιτησεις;
Η προκηρυξη το γραφει καθαρα μεσα, πως απτην στιγμη που βγηκε (βλεπε 22 του μηνα) μπορεις να πας και να βγαλεις τις εξετασεις που ζηταει.
Δεν θα εχεις κανενα προβλημα με τις καρτελες σου και ας περασουν 2-3 μηνες.
Οπως θελεις ομως, καντες και τελευταια στιγμη αμα θελεις.
Ο καθενας κοιταει το προγραμμα του και πραττει αναλογως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Μαρ 28, 2021 9:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Lefteris 2αμαλ έγραψε:ρξbarret έγραψε:Γνωριζει κανεις την ημερομηνια που δινονται τα αθληματα; Ετσι οπως διαβασα δεν λεει κατι
Οι ημερομηνιες των ΠΚΕ, θα βγουν μετα τους αναλυτικους πινακες για τους επιτυχοντες.
Οταν και αν περασεις με το καλο, θα σε ενημερωσουν για το ποτε, μη προτρεχεις διχως λογο κομμαντο.
δλδ απο οτι διαβασα και με βαση αυτα που ειπες, πρωτα καλουνε τους επιτυχόντες οσους δλδ εχουν τα περισσοτερα μορια και αυτοι μονο δινουν αθληματα, στη Συνεχεια με βαση τον αριθμο αυτων που δεν περασαν τα αθληματα καλουνε τους επομενους με τα περισσοτερα μορια (αριθμος ισος με αυτους που δεν περασαν) να δωσουν αυτοι αθληματα και ουτω καθεξης.
- theodoros
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 102
Lefteris 2αμαλ έγραψε:theodoros έγραψε:πας σε ιδιωτη και ξεμπερδεύεις αλλα γιατι να μην πας σε νοσοκομειο να γλιτώσεις και λεφταξερω ότι εχουν 3 μηνες ισχυ τα δημοσια εγραφα και οι ιατρικες εξετασεις, αμα μας πανε τιποτα ιουνιο με ιουλιο για πκε εχει περασει το διαστημα
Η προκηρυξη το γραφει καθαρα μεσα, πως απτην στιγμη που βγηκε (βλεπε 22 του μηνα) μπορεις να πας και να βγαλεις τις εξετασεις που ζηταει.
σε ευχαριστω για άλλη μια φορα,εισαι κατατοπιστικος!
και κατι άλλο τωρα που σε εχω να σε εκμεταλευτω για καλο σκοπο

θελω να ρωτησω κατι για το μητρωο αρρενων-δημοτολογιο,στο απολυτηριο στρατου λεει δημος-κοινοτητα-νομος την περιοχη που μενω ενώ ένα φυλλο κατάταξης που εχω λεει την κοινοτητα και δημο του χωριου μου, εγω ποιο να συμπληρωσω στην αιτηση;
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
Σωστός ο Λευτέρης. Αρκεί βέβαια να ολοκληρώσεις την αίτηση για να αναγράφει πάνω ηλεκτρονικά τον αριθμό της αίτησης.
Καλησπέρα παιδιά! Εγώ που έχω πάρει αναβολή πρέπει να προσκόμιση και το χαρτί της στρατολογικής μου κατάστασης ή οχι;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 25
Δεν το λέω λες και είναι κάτι τραγικό... Το λέω απλώς γιατί το γράφει μέσα στην προκήρυξη και δεν έχω δει σε άλλες παλιότερες προκηρυξεις να το λέει. Επίσης δεν λαμβάνω μέρος στο διαγωνισμό.Mortar έγραψε:Κάποιοι έχουν μείνει 12 -14 χρόνια σε Έβρο και νησιά ενώ δεν είναι από εκεί. Το λες και είναι κάτι τραγικό. Αν φοβίζει εσένα αυτό ξέρεις τι να κάνεις.
-
- Αντιστράτηγος
theodoros έγραψε:Lefteris 2αμαλ έγραψε:theodoros έγραψε:πας σε ιδιωτη και ξεμπερδεύεις αλλα γιατι να μην πας σε νοσοκομειο να γλιτώσεις και λεφταξερω ότι εχουν 3 μηνες ισχυ τα δημοσια εγραφα και οι ιατρικες εξετασεις, αμα μας πανε τιποτα ιουνιο με ιουλιο για πκε εχει περασει το διαστημα
σε ευχαριστω για άλλη μια φορα, εισαι κατατοπιστικος!
και κατι άλλο τωρα που σε εχω να σε εκμεταλευτω για καλο σκοποκαι οποιο άλλος γνωριζει ας απαντησει
θελω να ρωτησω κατι για το μητρωο αρρενων-δημοτολογιο, στο απολυτηριο στρατου λεει δημος-κοινοτητα-νομος την περιοχη που μενω ενώ ένα φυλλο κατάταξης που εχω λεει την κοινοτητα και δημο του χωριου μου, εγω ποιο να συμπληρωσω στην αιτηση;
Την περιοχη που διαμενεις τωρα και εχεις ως κυρια κατοικια θα βαλεις.
-
- Αντιστράτηγος
Μολις οριστικοποιησα κι εγω με την σειρα μου, τις αιτησεις.
Καλη επιτυχια σε ολα τα κομμαντο και στις δεσποινιδες του νηματος.
Με το καλο να ειμαστε συναδελφοι σε λιγο καιρο και να βλεπουμε αυτο το νημα απτο Κεντρο και να γελαμε !

Με το καλο να ειμαστε συναδελφοι σε λιγο καιρο και να βλεπουμε αυτο το νημα απτο Κεντρο και να γελαμε !

-
- Αντιστράτηγος
ρξbarret έγραψε:Lefteris 2αμαλ έγραψε:ρξbarret έγραψε:Γνωριζει κανεις την ημερομηνια που δινονται τα αθληματα; Ετσι οπως διαβασα δεν λεει κατι
Οι ημερομηνιες των ΠΚΕ, θα βγουν μετα τους αναλυτικους πινακες για τους επιτυχοντες.
Οταν και αν περασεις με το καλο, θα σε ενημερωσουν για το ποτε, μη προτρεχεις διχως λογο κομμαντο.
δλδ απο οτι διαβασα και με βαση αυτα που ειπες, πρωτα καλουνε τους επιτυχόντες οσους δλδ εχουν τα περισσοτερα μορια και αυτοι μονο δινουν αθληματα, στη Συνεχεια με βαση τον αριθμο αυτων που δεν περασαν τα αθληματα καλουνε τους επομενους με τα περισσοτερα μορια (αριθμος ισος με αυτους που δεν περασαν) να δωσουν αυτοι αθληματα και ουτω καθεξης.
Οπως γραφει και η προκηρυξη μεσα, θα καλεσουν αριθμο επιτυχοντων x3.
Οποτε αν κοπουν ολοι αυτοι, τοτε θα καλεσουν τους επομενους.
Εχουμε μεχρι τοτε ομως, πρωτα ο Θεος να εχουμε ευχαριστα νεα σε 1 μηνα !
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
μακαρι. Και μακάρι να τρεξουν οι διαδικασίες αμεσα οτι ειναι να γινει να γίνει. Μονο στρατό ξηρας δήλωσες;Lefteris 2αμαλ έγραψε:Μολις οριστικοποιησα κι εγω με την σειρα μου, τις αιτησεις.
-
- Αντιστράτηγος
Ευελπιστω να πανε ολα ρολοι και γρηγορα !
Ναι, σε καθε Κλαδο δηλωσα πλην του Νομικου Σωματος μιας και δεν με ενδιαφερει καθολου αυτη η σταδιοδρομια.
Ναι, σε καθε Κλαδο δηλωσα πλην του Νομικου Σωματος μιας και δεν με ενδιαφερει καθολου αυτη η σταδιοδρομια.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Εγω θα δηλώσω πλην στρατολογιας σε ολα τα υπόλοιπα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: GZ1 και 4 επισκέπτες