Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Κάλεσε στα τηλέφωνα που έχει πριν πας να κανείς σύνδεση θα σε βοηθήσουν και μένα σήμερα με βοήθησαν αρκετά με ένα λάθος που είχα κάνει
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 70
Ωραίος φίλε είμαι γκαβός δεν τα είχα δει κάν τα τηλέφωνα!
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 25
Γειά σε όλους και καλή επιτυχία να έχετε! Υπάρχουν ειδικότητες που ζητάνε στα προσόντα απολυτήριο Λυκείου ή πτυχίο επαγγελματικής ειδικότητας εκπαίδευσης και καταρτισης επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) είτε άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τιτλος σχολικής μονάδας δεύτεροβαθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.
Η απορία μου είναι η εξής. Ενώ είναι ξεκάθαρο ότι μετράνε τα απολυτήρια από γενικό και τα πτυχία της ειδικότητας από επαλ, δεν μπορώ να καταλάβω αν μετράνε τα ΑΠΟΛΥΤΉΡΙΑ από επαλ.
Ουσιαστικά ξέρω ότι είναι ισότιμο το απολυτήριο ΓΕΛ με του Επαλ αλλά δεν ξέρω αν είναι και αντίστοιχο...
Ευχαριστώ εκ των προτερων
Η απορία μου είναι η εξής. Ενώ είναι ξεκάθαρο ότι μετράνε τα απολυτήρια από γενικό και τα πτυχία της ειδικότητας από επαλ, δεν μπορώ να καταλάβω αν μετράνε τα ΑΠΟΛΥΤΉΡΙΑ από επαλ.
Ουσιαστικά ξέρω ότι είναι ισότιμο το απολυτήριο ΓΕΛ με του Επαλ αλλά δεν ξέρω αν είναι και αντίστοιχο...
Μπορεί να πει κάποιος ή κάποια όπου έκανε την αίτηση τι ακριβώς δικαιολογητικά ζητάει για να τα ανεβάσουμε σε μορφή pdf; Ευχαριστώ πολύ και Καλή επιτυχία σε όλους μας
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 25
Δυστυχως αυτό δεν μπορεί να σου το πει κάποιος με σιγουριά, διότι ναλογα τα προσόντα πάνε και τα δικαιολογητικά... Θα πρεπει να διαβάσεις ανάλογα τα προσόντα σου τι δικαιολογητικά πρεπει να ανεβάσειςMere1995 έγραψε:Μπορεί να πει κάποιος ή κάποια όπου έκανε την αίτηση τι ακριβώς δικαιολογητικά ζητάει για να τα ανεβάσουμε σε μορφή pdf; Ευχαριστώ πολύ και Καλή επιτυχία σε όλους μας
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Mere1995 έγραψε:Μπορεί να πει κάποιος ή κάποια όπου έκανε την αίτηση τι ακριβώς δικαιολογητικά ζητάει για να τα ανεβάσουμε σε μορφή pdf; Ευχαριστώ πολύ και Καλή επιτυχία σε όλους μας
Αληθεια τωρα;
Διαβασες καθολου τη προκηρυξη;
Την έχω διαβάσει ναιι, αλλά δε τα λέει και τόσο αναλυτικά
Εντάξει τωραα τα ξανά είδα τα δικαιολογητικά. Μία ερώτηση έκανα απλώς. Καλή επιτυχία σε όλους
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Δεν σε αποπαιρνω, προς θεου.
Καταλαβαινω το αγχος σου αλλα οι ερωτησεις που κανεις τις τελευταιες 2 μερες τις εξηγει ξεκαθαρα η προκηρυξη.
Φτιαξε ενα καφεδακι, βαλε μια χαλαρη μουσικουλα τοσο οσο ο ηχος ... Και ανοιξε να διαβασεις τη προκηρυξη προσεκτικα.
Παρε ενα στυλο και ενα τετραδιο και γραψε βημα βημα τι χρειαζεται να κανεις οπως και τι χαρτια θα χρειαστεις.
Τωρα, αν οντως διαβασεις κατι και δεν το καταλαβεις τοσο πολυ, τοτε να μας ρωτησεις.
Καλη σου επιτυχια κομμαντο !
Καταλαβαινω το αγχος σου αλλα οι ερωτησεις που κανεις τις τελευταιες 2 μερες τις εξηγει ξεκαθαρα η προκηρυξη.
Φτιαξε ενα καφεδακι, βαλε μια χαλαρη μουσικουλα τοσο οσο ο ηχος ... Και ανοιξε να διαβασεις τη προκηρυξη προσεκτικα.
Παρε ενα στυλο και ενα τετραδιο και γραψε βημα βημα τι χρειαζεται να κανεις οπως και τι χαρτια θα χρειαστεις.
Τωρα, αν οντως διαβασεις κατι και δεν το καταλαβεις τοσο πολυ, τοτε να μας ρωτησεις.
Καλη σου επιτυχια κομμαντο !
Σε ευχαριστώ πολύ κομάντο μου, να είσαι καλά!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 88
http://www.ellinikos-stratos.com/forum/ε ιδικότητα-δηλώσετε-εποπ-2021_topic21002.html
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 122
Mere1995 έγραψε:Μπορεί να πει κάποιος ή κάποια όπου έκανε την αίτηση τι ακριβώς δικαιολογητικά ζητάει για να τα ανεβάσουμε σε μορφή pdf; Ευχαριστώ πολύ και Καλή επιτυχία σε όλους μας
Έλεος ;ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ; μην περιμένεις να στην κάνουν άλλοι
- theodoros
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 102
Liontarina έγραψε:Γειά σε όλους και καλή επιτυχία να έχετε! Υπάρχουν ειδικότητες που ζητάνε στα προσόντα απολυτήριο Λυκείου ή πτυχίο επαγγελματικής ειδικότητας εκπαίδευσης και καταρτισης επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) είτε άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τιτλος σχολικής μονάδας δεύτεροβαθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.
ας πουμε καποιος και πτυχιο ΕΠΑΛ χειριστης τεντας να εχει θα μπορει να συμμετασχει και να παρει τα 160 μορια;
Μόλις ολοκλήρωσα την αίτηση... Ευχαριστώ πολύ για όλους αυτούς τους μήνες συντροφιάς καλή επιτυχία και καλή αντάμωση στο στράτευμα. Ζήτω το έθνος των Ελλήνων
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 74
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; Λένε αν είσαι κοινός υποψήφιος σε πν αεροπορία και σξ, έστω ότι στο πν δηλώνω διαχειριστής, θα κάνω ξεχωριστά πάλι αίτηση αεροπορία για άλλη ειδικότητα και σξ πάλι ξεχωριστά αίτηση; Η οο ειδικότητες του πν μόνο αν υπάρχουν αντίστοιχες στους άλλους 2 κλάδους θα πιαστούν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες