Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
358ε
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από 358ε »

Κάλεσε στα τηλέφωνα που έχει πριν πας να κανείς σύνδεση θα σε βοηθήσουν και μένα σήμερα με βοήθησαν αρκετά με ένα λάθος που είχα κάνει
tethoras355
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από tethoras355 »

Ωραίος φίλε είμαι γκαβός δεν τα είχα δει κάν τα τηλέφωνα!
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Liontarina »

Γειά σε όλους και καλή επιτυχία να έχετε! Υπάρχουν ειδικότητες που ζητάνε στα προσόντα απολυτήριο Λυκείου ή πτυχίο επαγγελματικής ειδικότητας εκπαίδευσης και καταρτισης επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) είτε άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τιτλος σχολικής μονάδας δεύτεροβαθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.

Η απορία μου είναι η εξής. Ενώ είναι ξεκάθαρο ότι μετράνε τα απολυτήρια από γενικό και τα πτυχία της ειδικότητας από επαλ, δεν μπορώ να καταλάβω αν μετράνε τα ΑΠΟΛΥΤΉΡΙΑ από επαλ.

Ουσιαστικά ξέρω ότι είναι ισότιμο το απολυτήριο ΓΕΛ με του Επαλ αλλά δεν ξέρω αν είναι και αντίστοιχο...

Ευχαριστώ εκ των προτερων

Άβαταρ μέλους
Mere1995
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Mere1995 »

Μπορεί να πει κάποιος ή κάποια όπου έκανε την αίτηση τι ακριβώς δικαιολογητικά ζητάει για να τα ανεβάσουμε σε μορφή pdf; Ευχαριστώ πολύ και Καλή επιτυχία σε όλους μας
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Liontarina »

Mere1995 έγραψε:Μπορεί να πει κάποιος ή κάποια όπου έκανε την αίτηση τι ακριβώς δικαιολογητικά ζητάει για να τα ανεβάσουμε σε μορφή pdf; Ευχαριστώ πολύ και Καλή επιτυχία σε όλους μας
Δυστυχως αυτό δεν μπορεί να σου το πει κάποιος με σιγουριά, διότι ναλογα τα προσόντα πάνε και τα δικαιολογητικά... Θα πρεπει να διαβάσεις ανάλογα τα προσόντα σου τι δικαιολογητικά πρεπει να ανεβάσεις

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Mere1995 έγραψε:Μπορεί να πει κάποιος ή κάποια όπου έκανε την αίτηση τι ακριβώς δικαιολογητικά ζητάει για να τα ανεβάσουμε σε μορφή pdf; Ευχαριστώ πολύ και Καλή επιτυχία σε όλους μας

Αληθεια τωρα;

Διαβασες καθολου τη προκηρυξη;
Άβαταρ μέλους
Mere1995
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Την έχω διαβάσει ναιι, αλλά δε τα λέει και τόσο αναλυτικά
Άβαταρ μέλους
Mere1995
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Εντάξει τωραα τα ξανά είδα τα δικαιολογητικά. Μία ερώτηση έκανα απλώς. Καλή επιτυχία σε όλους
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Δεν σε αποπαιρνω, προς θεου.

Καταλαβαινω το αγχος σου αλλα οι ερωτησεις που κανεις τις τελευταιες 2 μερες τις εξηγει ξεκαθαρα η προκηρυξη.

Φτιαξε ενα καφεδακι, βαλε μια χαλαρη μουσικουλα τοσο οσο ο ηχος ... Και ανοιξε να διαβασεις τη προκηρυξη προσεκτικα.

Παρε ενα στυλο και ενα τετραδιο και γραψε βημα βημα τι χρειαζεται να κανεις οπως και τι χαρτια θα χρειαστεις.

Τωρα, αν οντως διαβασεις κατι και δεν το καταλαβεις τοσο πολυ, τοτε να μας ρωτησεις.

Καλη σου επιτυχια κομμαντο !
Άβαταρ μέλους
Mere1995
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Σε ευχαριστώ πολύ κομάντο μου, να είσαι καλά!
Ελεανα7
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Ελεανα7 »

http://www.ellinikos-stratos.com/forum/ε ιδικότητα-δηλώσετε-εποπ-2021_topic21002.html
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από re pate kala re »

Έλεος ;ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ; μην περιμένεις να στην κάνουν άλλοι

Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από theodoros »

Liontarina έγραψε:Γειά σε όλους και καλή επιτυχία να έχετε! Υπάρχουν ειδικότητες που ζητάνε στα προσόντα απολυτήριο Λυκείου ή πτυχίο επαγγελματικής ειδικότητας εκπαίδευσης και καταρτισης επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) είτε άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τιτλος σχολικής μονάδας δεύτεροβαθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.

Η απορία μου είναι η εξής. Ενώ είναι ξεκάθαρο ότι μετράνε τα απολυτήρια από γενικό και τα πτυχία της ειδικότητας από επαλ, δεν μπορώ να καταλάβω αν μετράνε τα ΑΠΟΛΥΤΉΡΙΑ από επαλ.

Ουσιαστικά ξέρω ότι είναι ισότιμο το απολυτήριο ΓΕΛ με του Επαλ αλλά δεν ξέρω αν είναι και αντίστοιχο...

Ευχαριστώ εκ των προτερων

ας πουμε καποιος και πτυχιο ΕΠΑΛ χειριστης τεντας να εχει θα μπορει να συμμετασχει και να παρει τα 160 μορια;

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Μόλις ολοκλήρωσα την αίτηση... Ευχαριστώ πολύ για όλους αυτούς τους μήνες συντροφιάς καλή επιτυχία και καλή αντάμωση στο στράτευμα. Ζήτω το έθνος των Ελλήνων
Andri
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Andri »

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; Λένε αν είσαι κοινός υποψήφιος σε πν αεροπορία και σξ, έστω ότι στο πν δηλώνω διαχειριστής, θα κάνω ξεχωριστά πάλι αίτηση αεροπορία για άλλη ειδικότητα και σξ πάλι ξεχωριστά αίτηση; Η οο ειδικότητες του πν μόνο αν υπάρχουν αντίστοιχες στους άλλους 2 κλάδους θα πιαστούν;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες