Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

Ρε συ Ηλεκτρολογε. Γιατί να το ρισκάρει; Πχ και γω έχω το αντίστοιχο πτυχίο με το παλικάρι. Γιατί να το ρισκάρω και αν είναι να με κόψουν θα με κόψουν; Και γιατί να μην πάω λίγο πιο σίγουρα με το απολυτήριο Λυκείου; Έστω και σε άλλη ειδικότητα. Τι λέμε ρε συ?
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Buddha έγραψε:Ρε συ Ηλεκτρολογε. Γιατί να το ρισκάρει; Πχ και γω έχω το αντίστοιχο πτυχίο με το παλικάρι. Γιατί να το ρισκάρω και αν είναι να με κόψουν θα με κόψουν; Και γιατί να μην πάω λίγο πιο σίγουρα με το απολυτήριο Λυκείου; Έστω και σε άλλη ειδικότητα. Τι λέμε ρε συ;
Επειδη το εψαξα αν ζηταει πτυχιο ιεκ τοτε ναι ισχυει το πτυχιο.

Αν ζηταει διπλωμα ναι ζηταει πιστοποιηση. Το διπλωμα καταρτισης ιεκ ειναι η πιστοποιηση που λεμε. Σορρυ παιδες αλλα το εψαξα.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Επειδη αναφερει ξεκαθαρα η προκηρυξη πως οσοι εχουν ΙΕΚ χρειαζεται να ειναι ΕΠΙΠΕΔΟ 5, δηλαδη θελει ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, οποτε για να τελειωνει αυτο το θεμα οσοι δεν εχουν την πιστοποιηση της ειδικοτητας που ζηταει ΔΕΝ παιρνουν μορια με την απλη βεβαιωση οπως επισης δεν παιρνουν ΟΥΤΕ οι σπουδαστες ή οσοι περασαν 1ο ετος ΑΕΙ/ΤΕΙ κτλπ.

Η προκηρυξη πιο ξεκαθαρη δεν γινεται.

Τα μορια τα παιρνουν οσοι εχουν τελειωσει ειτε ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ και εχουν τα πτυχια (ΑΕΙ/ΤΕΙ) ή οσοι εχουν τελειωσει ΙΕΚ και χουν την πιστοποιηση απτον ΕΟΠΕΠ για την ειδικοτητα που υπαρχει.

Μη ρωτατε τα ιδια, ειχε ξανα ανεβασει και ο ΔΥΚαρος σχετικο αρθρο που ελεγε τι κα πως.

Παμε παρακαταω.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Buddha, σε ευχαριστουμε για την ενημερωση !
Eidikon apostolon
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Eidikon apostolon »

Ρε μάγκες χελ ΕΔ που περνώ μόρια ειδικότητας μπορεί να απαντήσει κάποιος υπεύθυνα!
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Buddha »

Το επιπέδου 5 εφόσον το έψαξες θα έβλεπες ότι είναι η πιστοποίηση. Πιστοποίηση για να δώσεις πρέπει να έχεις Βεβαίωση επαγγελματικής Κατάρτισης.(ΒΕΚ) από μόνη της η ΒΕΚ δεν έχει καμία απολύτως ισχύ στο δημόσιο. Θέλει επιπέδου 5. Άρα. Ούτε ΒΕΚ ούτε ο φοιτητής παίρνει μόρια σε εκείνες τις ειδικότητες
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Ετσι ακριβως οπως τα λεει ο Buddha, ειναι !

Το επιπεδο 5 ειναι η κρατικη πιστοποιηση, δηλαδη εχεις δωσει εξετασεις ΕΟΠΕΠ και εισαι επιτυχων.

Μονο ετσι θα παρει μορια καποιος και οχι απλα με μια βεβαιωση οτι τελειωσες το ΙΕΚ σου.

Άβαταρ μέλους
Kostasthegreek
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Kostasthegreek »

έχω κάνει 13 μερες φυλακής στο τέλος της θητεία μου που ήμουν δόκιμος ;Υπάρχει περίπτωση να αποκλειστώ επειδή είχα υπηρετήσει 13 μέρες φυλακή Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει σας παρακαλώ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από D.Y.K »

Kostasthegreek έγραψε:

έχω κάνει 13 μερες φυλακής στο τέλος της θητεία μου που ήμουν δόκιμος ;Υπάρχει περίπτωση να αποκλειστώ επειδή είχα υπηρετήσει 13 μέρες φυλακή Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει σας παρακαλώ

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Δεν είναι λόγος αποκλεισμού αυτός. Προχώρα άφοβα.

Andri
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Andri »

ΔΥΚ καλημέρα, θα μπορούσες να με προσανατολισεις με την προηγούμενη απορία μου που έγραψα χθες;
George3243
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από George3243 »

Ωραία πάει κ το ΙΕΚ λοιπόν πάμε με λύκειο καλά μας έκαναν ! Ειρωνικα το λέω... Τα μόρια προϋπηρεσίας από τον στρατό πως τα τα πάρουμε αφού ζητάει πτυχίο ΙΕΚ; Την ειδικότητα καλά μας στην έδωσαν όσο ήμασταν φαντάροι όμως τότε δεν ήθελαν ΙΕΚ;
Άβαταρ μέλους
Zwgrafiotis13
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Zwgrafiotis13 »

Καλησπερα στην ομαδα θα κανω μια διευκρινηση παρακαλω... το 19 που εδωσα για ειδικος φρουρος... Εχω ΒΕΚ σε ΙΕΚ ασφαλεια προσωπον και υποδομων (μοροιδοτουταν) εδωσα το ΒΕΚ χωρις να ειμαι σιγουρος αν θα μετρησει και μ το μετρησαν σωστα, Πριν κανω ομως τα χαρτια μου μερικοι μ ελεγαν θελει πιστοποιηση μερικοι μ ελεγαν οτι κανει και το ΒΕΚ, Ποτε δεν εμαθα αν το μετρησαν λαθος η οχι. Το λεω μηπως και σας βοηθησω!

Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Buddha »

Αν στο ΦΕΚ που είχε βγει αναφερόταν μέσα στη ΒΕΚ καλώς. Το θέμα εδώ είναι ότι δεν αναφέρεται πουθενά. Ούτε η ΒΕΚ ούτε οι υπάρχοντες φοιτητές. Οπότε για μένα εφόσον δεν το αναφέρει δεν ισχύει κιόλας. Και η λογική αυτό λέει. Για κάποιους νομίζω δεν είναι ώρα για να πάρουν τέτοιο ρίσκο. Ας παίξουν Safe. Για κάποιους είναι η πρώτη και η τελευταία φορά. Ας σκεφτούν καλά πριν κάνουν κάτι risky
Andri
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Andri »

tethoras355
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από tethoras355 »

Με ελδυκ ξέρει κανείς τι παίζει τελικά; Στην αίτηση έχει να συμπληρώσεις ειδικότητα αριθμό μητρώου κλπ αν υπηρέτησες ειδικές αλλά για ελδυκ δεν λέει τίποτα. Πήρα τηλέφωνο στην στρατολογία η μια μου είπε ότι θα το ψάξουν μόνοι τους με τον αριθμό μητρώου η άλλη μου είπε να βάλω υπέυθυνη δήλωση στα δικαιολογητικά ότι υπηρέτησα ελδυκ. Ότι να'ναι δηλαδή ούτες οι ίδιες ξέρανε απλά μου δώσαν μια απάντηση τυπικά. Ξέρει κανείς τίποτα ή που μπορώ να πάρω τηλέφωνο που θα ξέρουν 5 πράγματα;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης