Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Καλημέρα! Χρόνια πολλά Έλληνες κι Ελληνίδες ! Πάμε δυνατά να προσφέρουμε στην πατρίδα! Καλή μας επιτυχία ❤️❤️
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 42
και εγώ στην ίδια φάση ιμε παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος να απαντησειAkis1 έγραψε:Λοιπόν, θέλω να δηλώσω πλήρωμα σκάφους Στο μηχανικό. Κάνω την εξής ερώτηση, είχα ειδικότητα χειριστής ελαστικής λέμβου στην θητεία μου, μπορώ να παρω τα μόρια της Ειδικότητας που ειχα (προυπηρεσία 6 και μηνες) ; Είναι εφικτο αυτό; Επίσης αν δηλώσω μηχανικό στην συγκεκριμένη ειδικότητα, θα παρω τα μόρια από τς ειδικές δυνάμεις που ήμουν; Όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει, ευχαριστώ.
- Ε'ΜΚ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
Χρονια πολλα σε ολους τους Ελληνες!
Χρονια πολλα και στον οπλαρχηγο του φορουμ (ΔΥΚ) που στεκει αγερωχος και περηφανος εδω, να μας βοηθαει σε τυχον αποριες μας και να μας δινει boost για το καλυτερο!
Ζητω η ΕΛΛΑΣ!

Ζητω η ΕΛΛΑΣ!

-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Χρόνια πολλά και καλή επιτυχία σε ολους μας να είμαστε εποπ. 🏆🇬🇷
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ! Εθνική ανασταση, εθνική ανάταξη!
Καλη επιτυχια!
Καλη επιτυχια!
Καλησπέρα και χρόνια πολλά πριν από λίγο κατέθεσα τα δικαιολογητικά έπειτα από προσπάθεια δυο ημερών επειδή όλο το σύστημα κολλούσε καθώς τσέκαρα την αίτηση μου πριν την οριστικοποίησω ήταν όπως πρέπει μετά την οριστικοποίηση όταν πήγα να την εκτύπωσω παρατήρησα ότι στο νομό που είχε άλλο από αυτό που είχα βάλει. Γνωρίζεται αν θα γίνεται διόρθωση αν τους καλέσω αύριο η αν όχι θα είναι αιτία αποκλεισμού
Δυστυχώς διόρθωση δεν μπορείς να κάνεις, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις τηλέφωνο να πεις τι λάθος έκανες για να σου πουν αν είναι αιτία απόρριψης ή όχι
Καλησπέρα σε όλους Τι δικαιολογητικά χρειάζεται ακριβώς στην αίτηση για αυτούς που την έκαναν; Ευχαριστώ πολύ
Θέλω να ρωτήσω κάτι οποίος ξέρει. Εγω που τελείωσα το γενικό λύκειο στη Κύπρο θα έχω περισσότερα μόρια;
- theodoros
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 102
παιδια εχω μια ερωτηση που μπορει να ακουστει χαζη αλλα θα την πω μην με λιντσαρετε
αμα κανουμε χαρτια για παραπανω από έναν διαγωνισμο στις υγειονομικες εξατασεις θα πρεπει να δωσουμε διπλες-τριπλες εξετασεις-γνωματεύσεις ή αρκει μονο ένα ; πχ για ακτινογραφια θα πρεπει βγαλουμε 2

αμα κανουμε χαρτια για παραπανω από έναν διαγωνισμο στις υγειονομικες εξατασεις θα πρεπει να δωσουμε διπλες-τριπλες εξετασεις-γνωματεύσεις ή αρκει μονο ένα ; πχ για ακτινογραφια θα πρεπει βγαλουμε 2
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
οχι, στρατο μετράει τι έκανες.Mere1995 έγραψε:Θέλω να ρωτήσω κάτι οποίος ξέρει. Εγω που τελείωσα το γενικό λύκειο στη Κύπρο θα έχω περισσότερα μόρια;
Υπηρέτης Α-Τ όπλων πόσα μόρια χρειάζεται κάποιος για να μπει;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Ρε αδελφε, οτι ρωτας το λεει ξεκαθαρα η προκηρυξη.
Μη περιμενεις να την διαβασουν αλλοι για εσενα.
... Φιλικα.
Μη περιμενεις να την διαβασουν αλλοι για εσενα.
... Φιλικα.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 122
Eidikon apostolon έγραψε:και εγώ στην ίδια φάση ιμε παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος να απαντησειAkis1 έγραψε:Λοιπόν, θέλω να δηλώσω πλήρωμα σκάφους Στο μηχανικό. Κάνω την εξής ερώτηση, είχα ειδικότητα χειριστής ελαστικής λέμβου στην θητεία μου, μπορώ να παρω τα μόρια της Ειδικότητας που ειχα (προυπηρεσία 6 και μηνες) ; Είναι εφικτο αυτό; Επίσης αν δηλώσω μηχανικό στην συγκεκριμένη ειδικότητα, θα παρω τα μόρια από τς ειδικές δυνάμεις που ήμουν; Όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει, ευχαριστώ.
τα 100 μόρια ειδικών τα παίρνεις μόνο αν δώσεις την ειδικότητα σου στις ειδικές δυνάμεις
Καλησπερα. Γνωριζει καποιος υπευθυνα εαν οι υπηρετουντες στο τενεφ συγκαταλλεγονται σαν αλεξιπτωτιστες?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες