Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την αίτηση τι επιλέγω στα δικαιολογητικά για να δηλώσω για την θητεία μου στην Ελδυκ
Μπορει καποιος να στειλει ολη την προκηρυξη αναλυτικα; Που αναφερει κ μορια κλπ
Εγώ που ανήκω ΔΒ, μπορώ να δηλώσω σε άλλο όπλο και άλλη ειδικότητα;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Εννοειται οτι θελεις δηλωνεις αρκει να εχεις τα απαιτουμενα δικαιολογητικα
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά για τη βοήθεια!
Λοιπόν, θέλω να δηλώσω πλήρωμα σκάφους Στο μηχανικό. Κάνω την εξής ερώτηση, είχα ειδικότητα χειριστής ελαστικής λέμβου στην θητεία μου, μπορώ να παρω τα μόρια της Ειδικότητας που ειχα (προυπηρεσία 6 και μηνες); Είναι εφικτο αυτό; Επίσης αν δηλώσω μηχανικό στην συγκεκριμένη ειδικότητα, θα παρω τα μόρια από τς ειδικές δυνάμεις που ήμουν; Όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει, ευχαριστώ.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
KΑλησπερα ενδιαφέρομαι για την ειδικότητα ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΒΟΗΘΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ πυροβολικό ειναι καλή; Τι αντικείμενο εχει ας απαντήσει κάποιος ευχαριστώ.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 70
Mfotis5ema έγραψε:Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την αίτηση τι επιλέγω στα δικαιολογητικά για να δηλώσω για την θητεία μου στην Ελδυκ
Αυτό φίλε το έχω και εγώ απορία αφού ακόμα και εκει που συμπληρώνεις πληροφορίες για την θητεία σου δεν γράφει τίποτα για ΕΛΔΥΚ. Ίσως το ελέγχουν μόνοι τους δεν ξέρω. Αν ξέρει κάποιος ας μας πει.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 304
σωσταtethoras355 έγραψε:Τα μόρια από πτυχίο ΙΕΚ ΑΕΙ ή ΤΕΙ μετράνε μόνο αν η ειδικότητα ζητάει σχετικό πτυχίο. Αν ζητάει απολυτήριο λυκείου δεν μετράνε τα μόρια ούτε αν ζητάει πτυχίο προγραμματιστή και εγώ έχω πτυχίο μαθηματικού.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Παιδιά καλησπέρα και καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους με το καλό να μπείτε να τα πούμε και από κοντά.Ότι θέλετε και μπορώ να βοηθήσω ευχαρίστως με ρωτάτε.
- Zwgrafiotis13
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 14
Εχεις κατι που να δειχνει οτι εκανες εκει την θητεια σου; Στο ελδυκ?
Καλη επιτυχια αδερφε να'σε καλα καλα επιτυχια σε ολους και ολες εχω ενα μικρο ανχως αμα με παρουν για αυτα αλμα μηκος υψος οτι νανε πιστευω ειναι δεν το περιμενα να εχει τετοια μεσα δεν εχω κανει και ποτε αλλα οκ χαχα. Ηθελα να κανω μια ερωτηση ισως βλακεια... Εαν δηλωσω πχ 1 ξηρά μια αεροπορια μια ΠΝ γινεται να με παρουν πχ και στις 3 και να μου πουν διαλεψε που θα πας ηη δεν παιζει απλα σου λενε ελα "ξηρα" τυχαια, ισως βλακεια ερωτηση αλλα εχω κολλήσει λίγο
XaXaNoUlIs
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 34
Τελικα θα παρεις τα μορια απο ΧΕΛ για πληρωμα σκαφους;Akis1 έγραψε:Λοιπόν, θέλω να δηλώσω πλήρωμα σκάφους Στο μηχανικό. Κάνω την εξής ερώτηση, είχα ειδικότητα χειριστής ελαστικής λέμβου στην θητεία μου, μπορώ να παρω τα μόρια της Ειδικότητας που ειχα (προυπηρεσία 6 και μηνες) ; Είναι εφικτο αυτό; Επίσης αν δηλώσω μηχανικό στην συγκεκριμένη ειδικότητα, θα παρω τα μόρια από τς ειδικές δυνάμεις που ήμουν; Όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει, ευχαριστώ.
Να δουμε αν ισχυει και με αλλες ειδικοτητες
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Ζητω η ΕΛΛΑΣ !
Ζητω το Ελληνικο Εθνος !
Ζητω η Επανασταση !
- Καλη επιτυχια σε ολους/ες -
Ζητω το Ελληνικο Εθνος !
Ζητω η Επανασταση !
- Καλη επιτυχια σε ολους/ες -