Δεν χρειαζεται να βγει καποια ανακοινωση, μπορεις απο αυριο κιολας να πας και να κανεις τις εξετασεις και να τις εχεις ετοιμες για οταν χρειαστουν.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ
θα χρειαστει να κανεις και τεστ covid, αλλα θα το κανεις 3 ημερες πριν περασεις την πυλη για τις ΠΚΕ, οχι νωριτερα και δεν χρειαζεται να το προσκομησεις πουθενα.
Οσο για το 2ο σκελος της ερωτησης σου,
Ειναι 2 διαφορετικα επιτελεια, οποτε θα δωσεις σε διαφορετικα μερη ΠΚΕ.
Οταν με το καλο δεις το ονομα σου στους πινακες επιτυχοντων, θα σε ενημερωσουν επι προσωπικου για το που θα πας, το ποτε και ολες τις πληροφοριες που χρειαζεσαι.
κερναω φραπεδια από κψμ αμα μπουμε!
από κεντρα υγειας δεχονται αμα τους παμε;
δεν λεει πουθενα όμως μεσα ότι οποιος περασει τα πκε από τον ένα διαγωνισμο θα μπορει να τα προσκομισει σε καποιον αλλον,λες για κάθε διαγωνισμο να ξαναμπαινουμε παλι στην ιδια διαδικασια;
Καλησπέρα. Όσον αφορά την βεβαίωση κατοικίας στα νησιά... Υπάρχει η περίπτωση κάποιος να διαμένει τα τελευταια 5 έτη ωστόσο να μην κατάγεται/ έχει γεννηθεί εκεί οποτε αυτομάτως δεν ειναι γραμμένος στα μητρώα/ δημοτολόγια του Δήμου. Αρκεί απλά να παρουσιάσει την βεβαίωση η οποία αναφέρει οτι τα τελευται έτη διαμένει εκεί (απο τον δήμο) ;Ευχαριστω εκ των προτέρων
Παιδιά ξερετε μήπως που έχει μονάδες σε ΠΒ και ΠΖ Αθήνα η κοντα στην Αθήνα και όχι μονο εκεί γύρω γύρω αλλα και γενικότερα!Και επισης αν γνωρίζετε και τα κέντρα εκπαίδευσης!
Αν θέλετε μπορούμε να κάνουμε και αντίστοιχο θέμα που να μιλάμε αναλυτικά γι αυτά!
Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά συγνώμη δεν έχω καταλάβει καθόλου τι χαρτί πρέπει να ζητήσουμε απτά πανεπιστήμια υπάρχει σας παρακαλώ κάποιος που ξέρει να μου πει;
Επίσης κύριε ΔΥΚ κάτι σημαντικό... Υπηρέτησα με ειδικότητα τεχνικός όπλων αλλά στην προκήρυξη ζητάει πτυχία στην ειδικότητα π δεν έχω! Δικαιούμαι εκεί μόρια προϋπηρεσίας αφού ήταν η ειδικότητα μ στην θητεία;
Θελω να ρωτησω ισως να εχει απαντηθει κιολας για τον υπολογισμο μοριων που υπαρχει εδω μεσα και λεει απόφοιτη ΙΕΚ εννοει οποιοδηποτε η την συγκεκριμενη ειδικοτητα που χρειαζεται για παραδειγμα εγω εχω παρει καποια ειδικότητα απο το ΙΕΚ αλλα δεν εχω σε καποια που χρειζεται εδω μεσα (ουτε πιστοποιηση εχω) μπορω να τα μετρησω στα μορια η αυτοματως μετραω μονο με το απολυτηριο λυκειου;
lazlo έγραψε:Θελω να ρωτησω ισως να εχει απαντηθει κιολας για τον υπολογισμο μοριων που υπαρχει εδω μεσα και λεει απόφοιτη ΙΕΚ εννοει οποιοδηποτε η την συγκεκριμενη ειδικοτητα που χρειαζεται για παραδειγμα εγω εχω παρει καποια ειδικότητα απο το ΙΕΚ αλλα δεν εχω σε καποια που χρειζεται εδω μεσα (ουτε πιστοποιηση εχω) μπορω να τα μετρησω στα μορια η αυτοματως μετραω μονο με το απολυτηριο λυκειου;