Γενικές πληροφορίες για ειδικότητες
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 22
Να 'σαι καλα. Αν θες κατι αλλο ρωτα με
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Ε οσο να ναι εχουν δει αρκετα τα ματια μου νοσηλευτικη πιγαινα. Κανοθν κατι παραπανω εκτος απο αυτο που λεει η ειδικοτιτα;
-
- Ταξίαρχος
Τι εννοεις;
Επίσης θα ήθελα, αν σου είναι εύκολο, να μου πεις την γνώμη σου όσον αφορά τις ειδικότητες "Στρατολόγος", "Αστυνομικός" και "Άμυνα Αεροδρομίου". Τι είναι καλύτερο για μια κοπέλα και τι για έναν άνδρα; Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις τρείς ειδικότητες και δεν ξέρω με τι κρητήρια να επιλέξω!

-
Εκτος απο την δουλεια που κανει ενας τραυματιφορεας... Κανει και κατι αλλο; Μπορει να ειναι λιγο χαζες οι αποριες μου το ξερω...
-
- Ταξίαρχος
Δε μπορω να σε βοηθησω σε αυτο, αλλα υποθετω πως οχι
-
Α δεν πειραζει!

-
- Ταξίαρχος
Για γυναικα, ασυζητητι στρατολογος. Δουλεια γραφειου, μεταθεσεις σε μεγαλες μοναδες και επιτελεια και δυνατοτητα παραμονης στον τοπο συμφεροντων σου για μεγαλο χρονικο διαστημα. Αμυνης, δυσκολη ειδκοτητα για γυναικα. Ακομα και για αντρα, καθως ασχολεισαι με τη φρουρηση και κακα τα ψεματα, τωρα με τη μειωση των στρατευσιμων, οι νεοι εποπ και ειδικα οι αμυνης θα ειναι κυριολεκτικα σκοπανθρωποι. Οσο για αστυνομικος, ειναι κατεξιχην αντρικη ειδικοτητα
Τι γνωμη εχετε για την Αεροπορια στρατου;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 27
Αααααα, εγω πως θυμομουν οτι ησουν ααεε; Βασικα ποια ειναι η διαφορα με την δικη σου ειδικοτητα η αμυνας αεροδρομιων ειδικων επιχειρησεων; Κ απ'οτι εχω διαβασει δεν την συστηνεις για γυναικα... Αλλα εχει πολλες θεσεις!Velerefontis έγραψε:
Ιλλυ μου, η δικη μου ειδικοτητα ειναι 170 θεσεις. Αμυνης Αεροδρομιων ειμαι

Dum spiro spero
Χαίρετε
υπάρχει λίστα με τις ειδικότητες στο στρατό;
thanks
υπάρχει λίστα με τις ειδικότητες στο στρατό;
thanks
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
*Αναλυτής Προγραμματιστής Η/Υ (ΠΡΑ)
Καλησπερίζω το Forum
Τώρα που επιτέλους βγηκε η προκύρηξη, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κάτι σχετικα με την ειδηκότητα αυτή, κυρίως για τις μεταθέσεις της.
*Αμύνης Αεροδρομίων (ΑΑΔ)
Γι'αυτην την ειδικότητα θα ήθελα να μάθω αν σαν ΕΠΟΠ μπόρεις να παρακολουθήσεις και άλλα πιο "extreme" σχολεια όπως στη ΣΧΑΛ και στο ΚΕΑΠ και αν γίνεται να πας στην 31 ΜΕΕΔ αργότερα.
Ευχαρηστώ εκ των προτέρων!
Καλησπερίζω το Forum
Τώρα που επιτέλους βγηκε η προκύρηξη, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κάτι σχετικα με την ειδηκότητα αυτή, κυρίως για τις μεταθέσεις της.
*Αμύνης Αεροδρομίων (ΑΑΔ)
Γι'αυτην την ειδικότητα θα ήθελα να μάθω αν σαν ΕΠΟΠ μπόρεις να παρακολουθήσεις και άλλα πιο "extreme" σχολεια όπως στη ΣΧΑΛ και στο ΚΕΑΠ και αν γίνεται να πας στην 31 ΜΕΕΔ αργότερα.
Ευχαρηστώ εκ των προτέρων!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Μπορείτε να μου δωσετε link για να βρω πληροφορίες σχετικα με την καθε ιδικοτητα; Βρηκα τις ειδικοτητες που υπαρχουν στην πολεμικη αεροπορια αλλα δεν μπορω να βρω πληροφοριες για τις ειδικοτητες. (πληροφοριες ενοω πχ. Ασχολισε με αυτα τα πραγματα, εισαι υπευθυνος για αυτα, κανονιζεις αυτα κτλπ.) Παρακαλω πολυ οποιος γνωριζει να μου απαντησει γιατι εχει βγει προκυριξη, θελω να δηλωσω αλλα δεν ξερω τι ειδικοτητα διοτι δεν γνωριζω πληροφοριες σχετικα με αυτες.
Ευχαριστω πολυ.
Ευχαριστω πολυ.
Περισσοτερες πληροφοριες απο αυτες της προκυρηξης λιγο δυσκολο να βρεις για ειδικοτητες εποπ.
http://www.haf.gr/el/career/epop/epop_09.pdf
αν σε ενδιαφερει καποια συγκεκριμενα πες ποια ειναι μηπως μπορεσει να σε βοηθησει καποιος...
http://www.haf.gr/el/career/epop/epop_09.pdf
αν σε ενδιαφερει καποια συγκεκριμενα πες ποια ειναι μηπως μπορεσει να σε βοηθησει καποιος...
Δυστυχώς στο διαδίκτυο δεν υπάρχει link με τις ειδικότητες αναλυτικά. Κάτι αντίστοιχο δηλαδή με του Στρατού Ξηράς που αναλύει τα καθήκοντα κάθε μιάς. Παρ'όλα αυτά πές μας ποιές ειδικότητες σε ενδιαφέρουν και ίσως μπορούμε να σε κατατοπίσουμε λίγο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης