Babis77 έγραψε:Γιατί ρε παιδιά του 93 έξω; Δεν λέει να μην έχουν υπερβεί το 28 Ετος;
Οι Επαγγελματίες Οπλίτες πρέπει να έχουν τα παρακάτω προσόντα: - Να έχουν την ελληνική ιθαγένεια. - Να έχουν συμπληρώσει το 18ο και να μην έχουν υπερβεί το 28ο έτος της ηλικίας τους κατά το έτος κα τάταξής τους στις Ένοπλες Δυνάμεις.(Γεννηθέντες από 1-1-1994 έως 31-12-2002).
Το γραφει η ιδια η προκηρυξη αδερφε, την λογικη μη τη ψαχνεις αλλα ειναι επισημο πλεον.
Xanthos έγραψε:Καλη επιτυχία απο εμενα σε ολα τά παιδια. Εύχομαι να βρειτε το δρομο σας να το γουστάρετε και να σας πανε ολα καλα στην νεα σας ζωη που επιλέξατε. Προσοχή στις αιτησεις για λαθοι... ΥΓ: Λευτερακο απο εμενα οτι καλυτερο αδερφέ το αξίζεις δικαιωματικά να μπεις να κανεις αυτο που αγαπας και περιμένεις τοσο καιρό.
Ο κοπος σου δικαιώνεται. Εμεις φυσικα πριν φύγεις θα τα πούμε οταν ανοίξουν οι δρόμοι. Να προσέχετε παιδες.
Ξανθε, τι να πω για εσενα φιλε μου.
Σε ευχαριστω απο καρδιας, εμεις εχουμε ιστορια εδω στο φορουμ 2 χρονια τωρα, περασαμε μαζι τοσες προσληψεις εδω μεσα.
Σου ευχομαι τα καλυτερα μεσα απτην καρδια μου και οπως ειπες, οταν ανοιξουν οι δρομοι με το καλο, το τσιπουρο δεν το γλιτωνεις !
Με το κολυμπι τι παιζει ρε παιδια; Οταν λεει ελευθερο εννοει οπως γουσταρεις η το ελευθερο το κλασικο; Τι τρολια ηταν αυτη; Για να καψουν κοσμακι προφανως.
George3243 έγραψε: Παιδιά έγραψα και στο άλλο νήμα της αεροπορίας! Ξέρει κανεις τι ακριβώς παίζει με τα ΙΕΚ; Σε κάθε σώμα ξεχωριστά; Θέλει παντού πιστοποίηση;
Παιδιά καλησπέρα. Ξέρω δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, αλλά έγραψα κάτι στο νήμα των οβα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ. Και καλή επιτυχία σε όλους!