Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Λετε να δουμε αυριο και την προκηρυξη της στρατολογιας?
Καλη επιτυχία απο εμενα σε ολα τά παιδια. Εύχομαι να βρειτε το δρομο σας να το γουστάρετε και να σας πανε ολα καλα στην νεα σας ζωη που επιλέξατε. Προσοχή στις αιτησεις για λαθοι... ΥΓ: Λευτερακο απο εμενα οτι καλυτερο αδερφέ το αξίζεις δικαιωματικά να μπεις να κανεις αυτο που αγαπας και περιμένεις τοσο καιρό.
Ο κοπος σου δικαιώνεται. Εμεις φυσικα πριν φύγεις θα τα πούμε οταν ανοίξουν οι δρόμοι. Να προσέχετε παιδες.
Ο κοπος σου δικαιώνεται. Εμεις φυσικα πριν φύγεις θα τα πούμε οταν ανοίξουν οι δρόμοι. Να προσέχετε παιδες.
Ο. Π. Κ. Ε
- Ε'ΜΚ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
EIRINI96 έγραψε:
Οι γυναίκες με αυτά τα αθλήματα ούτε απέξω δεν περναμε 🤣🤣
Ισχυει. Δεν προκειται να τα βγαλετε ποτε τα αθληματα. Καλη επιτυχια οπως και να χει κορασιδες.
Καλή επιτυχία σε όλους, όλα να πάνε καλά. Προσπαθώ να μπω στην ιστοσελίδα για την αίτηση αλλά δεν μου την ανοίγει
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
βγηκε πριν 1 ωρα. Ας παμε και στο νημα της στρατολογίας να ανεβασουμε το λινκ.Sven1926 έγραψε:Λετε να δουμε αυριο και την προκηρυξη της στρατολογιας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VasPap την Τρί Μαρ 23, 2021 12:00 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τελεια οι θεσεις ειναι καθαρα πληροφορικης
Που μπορούμε να μπούμε για να κάνουμε την αίτηση;
Ξερει κανεις αν κανουμε τα χαρτια μας και αεροπορια και στρατο ξηρας και γινουμε παραδειγματος χαρη δεκτοι και στα 2 μετα αν διαλεγουμε εμεις τελικα που θα παμε ή οχι?
ΕΜΚ, δεν είναι τόσο τα αθλήματα, πιο πολύ για πλάκα το έγραψα. Προσωπικά τις ελξεις και τα πους απς τα βγάζω, το μιλι δενδηλ το έχω δοκιμάσει ποτέ για να ξέρω. Αυτό που με προβληματίζει είναι τα μόρια, δηλαδή όσοι πάμε με τις ειδικότητες που θέλει μόνο το απολυτήριο λυκείου μάξιμουμ 500 μόρια βγάζουμε; Και πολλά λέω... Δηλαδή κάπου Ώπα!
Ξεκαθαρα ειδικα στις ειδικοτητες λυκειου προηγουνται οι ΟΒΑ και πολυτεκνοι + οσοι μενουν παραμεθωριο αν υπαρχουν 1000 πολυτεκνοι που μενουν σε παραμεθωριο και εχουν υπηρετησει με ενα απλο απολυτηριο λυκειου και μια θητεια αυτοματως μας προσπερνανε
-
- Υποστράτηγος
μπορείς να μου στείλεις το λινκ.Sven1926 έγραψε:Τελεια οι θεσεις ειναι καθαρα πληροφορικης
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 304
Καλη επιτυχία σε ολα τα παιδιά. Να πάρετε τον χρόνο σας και να συμπληρωσετε σωστα τα χαρτιά σας!
Svem, ναι όντως έχεις δίκιο... Πόσο πικραθηκα μέσα μου μόλις είδα την προκήρυξη δεν λέγεται...
Καλή επιτυχία σε όλους και όλες παρ'ολα αυτά

-
- Υποστράτηγος
Καλησπέρα ηλεκτρολόγε περιμενω το ναυτικό με ανυπομονησία.HLEKTROLOGOS έγραψε:Καλη επιτυχία σε ολα τα παιδιά. Να πάρετε τον χρόνο σας και να συμπληρωσετε σωστα τα χαρτιά σας!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Nikolaosk και 3 επισκέπτες