Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

George3243 έγραψε:Μακάρι να βγει γκρικ γκαντ! Αν δεν βγει ούτε τώρα να πάει στα κομμάτια μας έπρηξαν ... Από μόρια ποσα λέτε είναι καλά;
κοιτα γενικα πιστεύω μη σε παρω στο λαιμό μου σίγουρα κάποιος θα πρέπει να εχει κανα 500αρικο και πανω διότι ειναι οι οβα ειναι οι πτυχιουχοι κλπ χιλιάδες αιτήσεις... Τωρα εγω καλύτερα μην πω τι πιστεύω για το αν θα βγει η προκηρυξη γιατί... Ο Λευτέρης και ο Χρήστος θα με βρισουν😑😅 Ωστόσο δηλωνω δημοσια στο φόρουμ οπως εκανα και παλιότερα οτι εαν βγει εντος Μαρτίου τελικά θα τους ζητησω συγνώμη για την επιμονή μου. Αν δεν βγει... Απλά θα ειναι το 20ψεμα και ο υπεθα θα ειναι για τα μπάζα. Μετα αρχιζει και η 3ακλαδικη άσκηση Ηνίοχος... Απο Απρίλη
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Buddha έγραψε:Βρε από τα άλλα μαζεύουμε μόρια και μεις. Το θέμα είναι η ειδικότητα μην πάει χαμένη. Στη συγκεκριμένη που θέλω να δηλώσω ας πούμε μην με πουν α δε πλήρεις τα κριτήρια λόγο του πτυχίου.(ΒΕΚ) τεσπα.
απλα θα παρεις μειωμενα μόρια και παλι ομως καλύτερα διότι και 20 απολυτηριο να έχεις συμφερει ιεκ.
Giorgos1
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Giorgos1 »

Εάν κάποιος είναι στο 1ο-2ο έτος μιας σχολής που αναφέρεται ειδικότητα φαντάζομαι δεν πιάνεται έτσι; Εφόσον ισχύει το παραπάνω, αυτός πάει σε ειδικότητες μόνο για απολυτήριο λυκείου έτσι; Εκεί παίρνει κανένα μόριο μόνο σαν φοιτητής ΑΕΙ;
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

Το θέμα είναι ότι στην ειδικότητα που θέλω και 22 να είχα στο απολυτήριο δεν θα το δεχόντουσαν. Θέλουν. ΤΕΙ ή ΙΕΚ. Αν τα πάρω έστω και μειωμένα τότε οκ κλαιν. Τι να κάνουμε. Από το τίποτα
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Buddha έγραψε:Το θέμα είναι ότι στην ειδικότητα που θέλω και 22 να είχα στο απολυτήριο δεν θα το δεχόντουσαν. Θέλουν. ΤΕΙ ή ΙΕΚ. Αν τα πάρω έστω και μειωμένα τότε οκ κλαιν. Τι να κάνουμε. Από το τίποτα
θα τα πάρεις μην αγχώνεσαι
George3243
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από George3243 »

Καλημέρα παίδες! Μακαρι να είναι έτσι και να τα πάρουμε τα μόρια πάνω στην ειδικότητα... Όταν βγει με το καλό θα το δούμε αυτό! Ρε σεις τώρα για να είμαστε και κάπως ειλικρινείς... Δεν σπούδασα τπτ τρελό γτ σαν μαθητής ήμουν γιολο... Πήγα σε ένα απλό ΙΕΚ! Μην πιστεύετε ότι κάποιος από ΑΕΙ θα τρέξει να πάει εποπ! Θα το έκανε από της πανελλήνιες με βαθμό... Δεν σπούδασε 5 χρόνια για να πάει να γίνει εποπ. Δεν το λέω μειονεκτικά για εμας απλά έτσι είναι... Από ΑΕΙ θα είναι πολύ μικρό το ποσοστό αν κάνουν και θα το δείτε
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Buddha »

Από ΑΕΙ αδερφέ όσοι έχουν δουλειά είναι Λογιστές και δικηγόροι. Όλοι οι άλλοι πεινάνε από την ανεργία ή δουλεύουν σε καφέ. Γιατί αυτές οι δουλειές είναι που δουλεύουν τώρα. Οπότε θα φανεί. Εγώ ήθελα να ρωτήσω και το εξής. Το Ιδιωτικό ΙΕΚ έχει την ίδια βαρύτητα με το Δημόσιο ΙΕΚ ως πτυχίο; Πχ εγώ είμαι Ιδιωτικο. Θα πάρω ίδια μόρια αν πάρω, με έναν από δημόσιο ΙΕΚ?
George3243
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ναι ρε τα ίδια μόρια θα πάρουμε κ εγώ από ιδιωτικό είμαι... Δεν αλλάζει κάτι! Δίκιο έχεις... Λες να σκάσει κανένα καλό μαντάτο αυτή την εβδομάδα ή πάλι αερολογίες;
George3243
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ρίξε μια μάτια καλή στην παλιά προκήρυξη που θα σ στείλω για το ΙΕΚ και όλα αυτά και πες μ τι καταλαβαίνεις
George3243
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Buddha »

Δεν νομιζω να είναι ολόιδια με την παλαιότερη προκήρυξη. Αφού φέτος είπαν θα γίνει αυτό με την μοριοδοτηση. Άρα κάτι άλλο θα ισχύσει. Μακάρι να πατήσουν πάνω στην παλιά, πολύ πιθανό αν κρίνουμε την τεμπελιά που τους διακατέχει. Αλλά δεν μένει τίποτα παρά να περιμένουμε. Κοίτα. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή τη βδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αυτά που είπε ότι καθυστέρησαν αυτά ίσχυαν. Δεν ανέφερε τίποτα για κορονιους και ***** όπως έλεγαν τα sites. Άρα δεν είπε φθηνές δικαιολογίες.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Ας περιμένουμε λοιπόν. Επίσης και αει θα δηλώσουν πολλοι δεν εχει Σημασία ολοι εχουν την αξια τους, και οι εποπ ειναι πλεον αναβαθμισμενοε θεσμος. Οταν σας ρωτανε πχ μπορειται να λέτε οτι είστε στρατιωτικοί δε χρειάζεται εποπ να λέτε κλπ. Παντως κάποιοι κακομαθημένοι και μαμακηδες παραιτουνται ακόμα και απο ικαρων, σνδ, κλπ κλπ και δε θα κραξουν τους εποπ; Εμείς τον στόχο μας δεν κοιτάμε κανέναν και προχωράμε μπροστά. Πιστεύω οτι το φόρουμ θα έχει πολλούς επιτυχόντες.
Eidikon apostolon
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Eidikon apostolon »

Πιστεύω η οβα θα μπουν πρώτοι που είναι ήδη έτοιμη και μαχιμη και ψημένοι στο αντικείμενο
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Καλημέρα τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου ας ελπίσουμε το καλύτερο
Andri
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 74