Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 43
Πιστεύω ότι ο καθένας εδώ μπορεί να εκφραστεί πάνω στο θέμα και απ' την στιγμή που δεν ξεφεύγει δικαίωμα έχει να εκφραστεί και αρνητικά. Θα ήταν καλύτερα δηλαδή αν λέγαμε όλοι ότι βγαίνει αύριο και είμαστε όλοι μέσα; Το αύριο σίγουρα έρχεται
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
ακριβως οι κανονισμοι του φόρουμ ειναι να υπάρχει κοσμιος διάλογος και μαλιστα εγω δεν εζω ουτε ιχνος ειρωνιας απέναντι σε κανέναν στην αρχη μονο ειχα διαπληκτισμους. Επίσης εγω θελω να βγει η προκήρυξη. Επιπρόσθετα απλα σχολιαζω τα τεκταινόμενα και δεν δημιουργω δικες μου φαντασιωσεις. Δεν ειπαν ολοι εως τα μεσα θα εχει βγει... Ε χεν βγήκε. Δεν ειπαν θα βγει 100 φορες και δεν βγηκε. Ε τι να πω καντε μπαν εμενα και τον Παναγιώτοπουλο και τα σαιτ. Εγω απλα καταθετω τα ψεματα που αποδεικνύονται συνεχώς.Ρambo No8 έγραψε:Πιστεύω ότι ο καθένας εδώ μπορεί να εκφραστεί πάνω στο θέμα και απ' την στιγμή που δεν ξεφεύγει δικαίωμα έχει να εκφραστεί και αρνητικά. Θα ήταν καλύτερα δηλαδή αν λέγαμε όλοι ότι βγαίνει αύριο και είμαστε όλοι μέσα; Το αύριο σίγουρα έρχεται
-
- Υποστράτηγος
Ηδη το armyvoice κοινοποιησε ερώτηση του ΚΙΝΑΛ ππυ ρωτάει τον υπουργό γιατι ακομα δεν πρωχοραει η προμήθεια του σξ με τα 1200 τεθωρακισμενα Μ117 μιας και ηδη θα έπρεπε να εχουν έρθει κάποια. Λογικό παιδια ξυπνηστε σε ενα χρόνο δεν μπορουν να κανουν οτι δεν έκαναν 11 χρόνια 😑🤣😅 Καποια θα πάνε τον αλλο χρονο καποια θα αργησουν. Εχουν εξαγγείλει χιλιάδες προμηθειες και εξοπλιστικα αλλαγες κλπ οχηματα τυφεκιο... Ολα θα γινουν σε 1 χρονο... Ε τι να πω ας μας πει ο δυκ αν ολα αυτα προλαβαινουν εντος 21...
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
- Επάγγελμα: Vodafone
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι έχει γίνει ένας καταιγισμός προκηρύξεων σε διάφορους τομείς και περιοχές. Δεν βλέπω γιατί να μην μπορέσει να βγει μέσα στον Μάρτιο. Όπως είχε προαναφερθεί είναι ο μήνας των προκηρύξεων. Και δεν καταλαβαίνω πως συνδέονται τα εξοπλιστικά με την ενίσχυση του προσωπικού. Άλλοι διαχειρίζονται τα εξοπλιστικά και άλλοι τα υπόλοιπα. Αν κάνανε μια μια δουλειά με την σειρά θα ήμασταν ακόμα στην εποχή του χαλκού. Ένας ο υπουργός αλλά πολλοί να τρέχουν τα διάφορα θέματα. Σας είπα και πιο παλιά. Έχω επαφή με αυτόν που ασχολείται με τα εξοπλιστικά και συγκεκριμένα με τα Rafale όταν τον γνώρισα. Καμία σχέση με τον υπουργό αμύνης.
-
- Υποστράτηγος
φιλε μου σωστα αυτα π λες και εγω μαζι σου είμαι ομως εχω ενστάσεις σχετικα με την φερεγγυότητα του υπουργού και γενικότερα των πολιτικών. Ο ιδιος δεν ειπε 2000 εποπ τον φεβρουαριο του 2020 και τελικα ηταν 2000... Οβα τον Ιούνιο. Επίσης μη ξεχνάμε 1600 εποπ αλλα και 1000 οβα. Γιατι ολο ακούγεται μονο για εποπ εγω πχ ενδιαφέρομαι και για οβα. Μαρτιο δεν πιστεύω οτι θα βγει τωρα με καμια παναγια... Κανενας δε το πιστεύει ουτε στο φόρουμ θα δειξει. Ας ελπίσουμε τλχστν αφου ολα λέτε οτι πάνε καλά να βγάλει ΚΑΙ ΟΒΑ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ειδικότητες της στρατολογίας...Buddha έγραψε:Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι έχει γίνει ένας καταιγισμός προκηρύξεων σε διάφορους τομείς και περιοχές. Δεν βλέπω γιατί να μην μπορέσει να βγει μέσα στον Μάρτιο. Όπως είχε προαναφερθεί είναι ο μήνας των προκηρύξεων. Και δεν καταλαβαίνω πως συνδέονται τα εξοπλιστικά με την ενίσχυση του προσωπικού. Άλλοι διαχειρίζονται τα εξοπλιστικά και άλλοι τα υπόλοιπα. Αν κάνανε μια μια δουλειά με την σειρά θα ήμασταν ακόμα στην εποχή του χαλκού. Ένας ο υπουργός αλλά πολλοί να τρέχουν τα διάφορα θέματα. Σας είπα και πιο παλιά. Έχω επαφή με αυτόν που ασχολείται με τα εξοπλιστικά και συγκεκριμένα με τα Rafale όταν τον γνώρισα. Καμία σχέση με τον υπουργό αμύνης.
Ρε παλικαρι, ποτε ειπε ο Παναγιωτοπουλος οτι θα βγει την ταδε μερα και δεν βγηκε; Εχετε σκαλωσει ολοι με τα site που γραφουν οτι θελουν για να κονομανε και εχετε μαυρισει την ψυχη σας.
Θυμισε μου ποτε ειπε συγκεκριμενη ημερομηνια ο Παναγιωτοπουλος και δεν εγινε. Περιμενω.
Μην μου πεις για τον Φλεβαρη διοτι τοτε ειχε πει ΜΠΟΡΕΙ.
Θυμισε μου ποτε ειπε συγκεκριμενη ημερομηνια ο Παναγιωτοπουλος και δεν εγινε. Περιμενω.
-
- Υποστράτηγος
πρωτα απ ολα ειχε πει για Δεκέμβριο και δεν βγήκε κατι ύστερα μοριοδοτει κατηγορίες πχ πολυτεκνοι αλλα αφηνει τους 3 τεκνους... Δε ξέρει οτι θα αντιδρασουν. Οι και οι 2 ομαδες η κάνεις τωρα βέβαια το διορθωσε. Επισης εκπρόσωπος του υπουργού ειχε πει αρχες 21. Μάρτιος και ειδικα τώρα αρχες δεν είναι ακόμα και να έβγαινε αύριο που ουτε αυριο θα βγει βέβαια... Επισης κατα 99/100 μαρτη δεν θα βγει. Αρα πρωταπριλια τι θα ΕΧΕΤΑΙ να πείτε τότε οτι εχω δικιο εγω (που μακάρι να μην ειχα). Ενα παιδι παλια στοχοποιησε τπν χρηστη Βαρ επειδή είπε οτι θα βγει ανοιξη και ητσν τότε Φεβρουαρίος αρχες. Ορίστε ειχε δικιο ο χρήστης βαρ. Τωρα αρχιζει με αποδείξεις να εχει δικιο ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΟΣ...XristosMP έγραψε:Ρε παλικαρι, ποτε ειπε ο Παναγιωτοπουλος οτι θα βγει την ταδε μερα και δεν βγηκε;Εχετε σκαλωσει ολοι με τα site που γραφουν οτι θελουν για να κονομανε και εχετε μαυρισει την ψυχη σας.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Ρε φιλε ΦΤΑΝΕΙ, πραγματικα ΦΤΑΝΕΙ πια.
Δεν προσφερεις καποια πληροφορια μονο μιρλα, δεν σε αντεχω αλλο πραγματικα στο λεω.
Βλεπω το ονομα σου να εχει γραψει στο νημα εδω και δεν θελω να το ανοιξω να δω τι λες διοτι παλι τα ιδια θα λες.
Αμα τα εχεις βαλει με την προκηρυξη τοτε παρε τηλεφωνο κι αυτα που λες εδω να τα πεις στην γραμματεα του Υπουργου, δεν παει αλλο η κατασταση αυτη που επικρατει εδω απο μεριας σου.
Εχεις αναφερει 2 φορες σε 2 σου μηνυματα οτι ο Ηλεκτρολογος εχει δικιο και ξανα δικιο και ξανα δικιο.
Τι θελεις τοτε; Να του παρουμε κορνε και να τον βγαλουμε και για γκαζοζα εξω ή να του δωσουμε ενα τριανταφυλλο και εσενα ενα φιλακι για να εισαι ικανοποιημενος;
Ημαρτον πια !
Δεν προσφερεις καποια πληροφορια μονο μιρλα, δεν σε αντεχω αλλο πραγματικα στο λεω.
Βλεπω το ονομα σου να εχει γραψει στο νημα εδω και δεν θελω να το ανοιξω να δω τι λες διοτι παλι τα ιδια θα λες.
Αμα τα εχεις βαλει με την προκηρυξη τοτε παρε τηλεφωνο κι αυτα που λες εδω να τα πεις στην γραμματεα του Υπουργου, δεν παει αλλο η κατασταση αυτη που επικρατει εδω απο μεριας σου.
Εχεις αναφερει 2 φορες σε 2 σου μηνυματα οτι ο Ηλεκτρολογος εχει δικιο και ξανα δικιο και ξανα δικιο.
Τι θελεις τοτε; Να του παρουμε κορνε και να τον βγαλουμε και για γκαζοζα εξω ή να του δωσουμε ενα τριανταφυλλο και εσενα ενα φιλακι για να εισαι ικανοποιημενος;
Ημαρτον πια !
Ποιος ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ εχει δικιο ρε αρχοντα; Πλακα μου κανεις;Δεν υπαρχει ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ.
Ο Φλωρος ειχε πει για τον Ιανουαριο. Εγω δεν θυμαμαι τον Παναγιωτοπουλο να δινει ημερομηνια μεχρι στιγμης. Στειλε μου ενα αρθρο η κατι που να το αποδεικνυει.
Ο Φλωρος ειχε πει για τον Ιανουαριο. Εγω δεν θυμαμαι τον Παναγιωτοπουλο να δινει ημερομηνια μεχρι στιγμης. Στειλε μου ενα αρθρο η κατι που να το αποδεικνυει.
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
- Επάγγελμα: Vodafone
Politi να σε ρωτήσω κάτι ήρεμα; Εφόσον ενδιαφέρεσαι για ΟΒΑ γιατί βρίσκεσαι στο νήμα για ΕΠΟΠ; Μπορεί να θες να πληροφορηθείς οκ. Αν το θες αυτό τότε θα σε παρακαλούσα να σταματησεις. Γιατί αν δεις όλα τα μηνύματά σου εδώ και έναν μήνα, σε κάθε μήνυμα γράφεις. Δεν θα βγει. Θα αργήσει. Θα βγει του χρόνου. Δεν θα προλάβουμε. Το καθυστερούν σκόπιμα. Ναι έχουν πρόβλημα με εμάς του '94. Δεν μας χονευουν και μας το λένε πλαγίως. Ρε αδερφέ.28 χρόνων μαντραχαλος εισαι. Βγες από το καβούκι σου και κοίτα λίγο μπροστά σου. Ωραία δεν θα βγει. Προχωρά παρακάτω. Βρες μια δουλειά. Βρες μια γκόμενα μπας και ξεδωσεις εκεί 😂
-
- Υποστράτηγος
στο νημα των οβα δεν ασχολούνται, οπως και στης στρατολογιαςBuddha έγραψε:Politi να σε ρωτήσω κάτι ήρεμα; Εφόσον ενδιαφέρεσαι για ΟΒΑ γιατί βρίσκεσαι στο νήμα για ΕΠΟΠ; Μπορεί να θες να πληροφορηθείς οκ. Αν το θες αυτό τότε θα σε παρακαλούσα να σταματησεις. Γιατί αν δεις όλα τα μηνύματά σου εδώ και έναν μήνα, σε κάθε μήνυμα γράφεις. Δεν θα βγει. Θα αργήσει. Θα βγει του χρόνου. Δεν θα προλάβουμε. Το καθυστερούν σκόπιμα. Ναι έχουν πρόβλημα με εμάς του '94. Δεν μας χονευουν και μας το λένε πλαγίως. Ρε αδερφέ.28 χρόνων μαντραχαλος εισαι. Βγες από το καβούκι σου και κοίτα λίγο μπροστά σου. Ωραία δεν θα βγει. Προχωρά παρακάτω. Βρες μια δουλειά. Βρες μια γκόμενα μπας και ξεδωσεις εκεί 😂
-
- Υποστράτηγος
Επίσης στο νήμα των οβα ασχολούνται με ρην πέρσινη προκυρηξη. Οσο αναφορα το 28 χρονων οχι φιλε 27 ειμαι. Απλα η στρατολογια μετράει λαθος σα να σ τρωει 1 χρονο γεννηθηκα 94 αρα ειμαι 27. Και τα παιδιά του 93 έπρεπε να δηλώσουν και ας μη με συμφέρει αλλα ΈΠΡΕΠΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ να δηλώσουν, στα σώματα ασφαλείας το μετρανε κανονικά. Και μάλιστα εχω γεννηθεί τέλη του 94... Εν πάση περιπτώσει ας λήξουμε εδω το θέμα ο χρόνος θα δειξει 1 Απρίλη θα γραψω παλι περι των ψεματων του υπουργού ΕΩΣ ΤΌΤΕ θα αναπτύσσω αλλη θεματολογία
Ακομα περιμενω να μου στειλεις ενα αρθρο που να αποδεικνυει οτι ο Παναγιωτοπουλος ειπε : Την ''ταδε'' μερα/μηνα θα βγει η προκηρυξη.
-
- Υποστράτηγος
ο α γεεθα ειναι κατι σαν η φωνή του υπουργού αρα οταν λεει Ιανουάριος τελος πρέπει να βγει, αντε ρο πολύ Φεβρουαρίο εκτος εαν ο α γγεθα ειναι διακοσμητικος. Τωρα εντάξει ο Παναγιωτοπουλος το εχει δηλωσει μερα δε θυμάμαι αρχές του έτους πάντως δεν ειναι ο μαρτιος. Το ειχε δηλώσει και στον εβρο σε επισκεψη τον Δεκέμβριο λεει πολυ αμεσα... Τώρα τι να πω και ο αβραμιδης εδω που εποικηνωνουσε με γες έλεγε θα βγει πριν κανα μηνα τέτοια άτομα θελεται στο φόρουμ; Επίσης οι 2000 εποπ εγιναν 2000 οβα 6 μηνες μετα αυτό οσον αφορά την φερεγγυότητα του. Τελος οπως ειπα θα συνεχισω με αλλη θεματολογία στο φόρουμ και θα θιξω τα τεκταινόμενα Απρίλιο παλι.XristosMP έγραψε:Ακομα περιμενω να μου στειλεις ενα αρθρο που να αποδεικνυει οτι ο Παναγιωτοπουλος ειπε : Την ''ταδε'' μερα/μηνα θα βγει η προκηρυξη.
Ασε τον Φλωρο. Για τον Παναγιωτοπουλο που λες συνεχεια εχεις να μας δειξεις κατι;Ολο το αποφευγεις.
Καταλαβαινεις οτι σου εχουν δημιουργηθει ψευτικες ελπιδες απο τις μα... Ες που διαβαζεις στα διαφορα site;
Μπορεις να το καταλαβεις αυτο η οχι; Ειπαν τους πρωτους μηνες του ετους και ειμαστε ακομα στον 3ο ρε φιλε. Στον 3ο, οχι στον 12ο.
Καταλαβαινεις οτι σου εχουν δημιουργηθει ψευτικες ελπιδες απο τις μα... Ες που διαβαζεις στα διαφορα site;
Μπορεις να το καταλαβεις αυτο η οχι; Ειπαν τους πρωτους μηνες του ετους και ειμαστε ακομα στον 3ο ρε φιλε. Στον 3ο, οχι στον 12ο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες