Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

Βάση του άρθρου αυτού η προκήρυξη θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ. Πιο παλιά είχε ειπωθεί πως δεν θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ. Άρα η χαζομάρες λέει το workenter όπως και σε παλαιότερες δημοσιεύσεις του η εγώ κατάλαβα κάτι λάθος.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Ποιος παιρνει στα σοβαρα ακομα το workenter δηλαδη;
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Χαχαχαχ μετά το χαρταετό λέει
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Buddha έγραψε:Βάση του άρθρου αυτού η προκήρυξη θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ. Πιο παλιά είχε ειπωθεί πως δεν θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ. Άρα η χαζομάρες λέει το workenter όπως και σε παλαιότερες δημοσιεύσεις του η εγώ κατάλαβα κάτι λάθος.

Ειναι εκτος ΑΣΕΠ η προκηρυξη των ΕΠΟΠ, ανεκαθεν ετσι ηταν.

Το workenter ομως, παντα γραφει οτι ειναι μεσω ΑΣΕΠ σε οτι προκηρυξη και αν βγει, οποτε θα ελεγα να μη το παιρνεις και τοσο στα σοβαρα, μιας και τους τελευταιους 2 μηνες εχει γραψει πολλες ανακριβειες.
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Buddha »

Ρε συ δεν ξέρω πλέον ποιον να πιστέψω. Σίγουρα δεν μένει τίποτα παραπάνω από το να περιμένουμε. Αλλά όλο αυτό με το περίμενε μου θυμίζει την διαχείριση του lockdown. Εδώ και 1 χρόνο βρισκόμαστε στις 2 τελευταίες εβδομάδες 😂😂🤣🤣
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από Var »

Καλησπέρα μάγκες ελπίζω να είστε όλοι καλά. Προσωπική άποψη είναι ότι η προκήρυξη θα βγει μετά το lockdown θεωρώ κατά Ιούνιο Ιούλιο όπως είπαμε διότι η μάζωξη σε νοσοκομείο αλλά και για αθλήματα θα είναι αρκετά μεγάλη. Ας ελπίσουμε Ιούνιο Ιούλιο το αργότερο να έχει βγει και μακάρι εύχομαι να μπούμε όλοι.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Var έγραψε:Καλησπέρα μάγκες ελπίζω να είστε όλοι καλά. Προσωπική άποψη είναι ότι η προκήρυξη θα βγει μετά το lockdown θεωρώ κατά Ιούνιο Ιούλιο όπως είπαμε διότι η μάζωξη σε νοσοκομείο αλλά και για αθλήματα θα είναι αρκετά μεγάλη. Ας ελπίσουμε Ιούνιο Ιούλιο το αργότερο να έχει βγει και μακάρι εύχομαι να μπούμε όλοι.
Οτι θα καθυστερησει, ναι το πιστευω κι εγω.

Οι λογοι ομως που αναφερεις δεν νομιζω να ειναι οι σωστοι.

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Οπως ολοι καταλεβενεται εφυγε το εως τα μεσα του μηνα χαχα εδω γελανε... Και εχει ο μεγάλοχαρος...
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Πολιτη, μαλλον δεν ειναι ''γραμμενο'' να γινουμε ΕΠ. ΟΠ.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

XristosMP έγραψε:Πολιτη, μαλλον δεν ειναι ''γραμμενο'' να γινουμε ΕΠ. ΟΠ.
ισως φιλε μου... Μια σεισμος ελάσσονα μια αστυνομικα έκτροπα κορονοιος φουλ... Λοκνταουν κριση... Ισως εκλογες ε αι. Στο...
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Buddha »

Συνεχίζεται να είστε απαισιόδοξοι. Πάμε ξανά από την αρχή. Αν πάμε σε εκλογές ίσως να είναι για καλό. Χρειάζονται ΨΗΦΟΥΣ. Και ρε σεις.3ος μήνας από τους 12 ειμαστε. Το 1/4 του χρόνου ακόμα δεν τελείωσε. Και στο κάτω κάτω εάν δεν πιστεύετε ότι θα βγει τότε βγείτε από τον forum. Κούρασε όλη αυτή η μιρλα. Μπαίνει κόσμος να ρωτήσει 5/10 πράγματα. Ανεβάζουμε άρθρα με αλλαγές κλπ και εσείς εκεί το χαβα σας.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Buddha έγραψε:Συνεχίζεται να είστε απαισιόδοξοι. Πάμε ξανά από την αρχή. Αν πάμε σε εκλογές ίσως να είναι για καλό. Χρειάζονται ΨΗΦΟΥΣ. Και ρε σεις.3ος μήνας από τους 12 ειμαστε. Το 1/4 του χρόνου ακόμα δεν τελείωσε. Και στο κάτω κάτω εάν δεν πιστεύετε ότι θα βγει τότε βγείτε από τον forum. Κούρασε όλη αυτή η μιρλα. Μπαίνει κόσμος να ρωτήσει 5/10 πράγματα. Ανεβάζουμε άρθρα με αλλαγές κλπ και εσείς εκεί το χαβα σας.
οχι δεν ειναι καλο να παμε σε εκλογές γιατι τοτε δεν θα γίνει προκυρηξη. Επίσης η γενια τπυ 94 κινδυνεύει άμεσα και δεν μπορεί ουτε πολιτικοι ουτε μελη του φόρουμ να παιζουν με τον πονο μας. Επισης η κορη σου οντως εχει πιο πολύ μυαλο απο τον υπουργό. Διοτι ο υπουργός αποφασισε μετα απο 11 χρόνια οτι οι ένοπλες δυνάμεις δεν εχουν ούτε αρβύλα... Ενω οι Τούρκοι σε λιγο θα εχουν... Και πυρηνικα...
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Buddha »

Θα σου πω κάτι και κάτσε σκέψου το. Είσαι εδώ μέσα όχι για να γράφεις τα αρνητικα σχόλια που γράφεις. Είσαι εδώ μέσα γιατί ακόμα ελπίζεις πως μετά από τις 15 όπως είπε και το workenter θα βγει η προκήρυξη. Αν πίστευες όντως ότι δεν θα βγει απλά θα έκανες log out. Οπότε σταματά να περνάς τον αρνητισμο σου σε όλους και γράψε κάτι ώστε να χρυσοσεις το χάπι σε σενα και σε όποιον διαβάζει. Με το να σκορπάς μιζέρια δεν κερδίζει κανείς. Κάνε υπομονή και γραφτά σε ένα τετραδιακι γιατί όταν θα βγει θα αλλάξεις τροπάριο και θα κελαηδας
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Buddha έγραψε:Θα σου πω κάτι και κάτσε σκέψου το. Είσαι εδώ μέσα όχι για να γράφεις τα αρνητικα σχόλια που γράφεις. Είσαι εδώ μέσα γιατί ακόμα ελπίζεις πως μετά από τις 15 όπως είπε και το workenter θα βγει η προκήρυξη. Αν πίστευες όντως ότι δεν θα βγει απλά θα έκανες log out. Οπότε σταματά να περνάς τον αρνητισμο σου σε όλους και γράψε κάτι ώστε να χρυσοσεις το χάπι σε σενα και σε όποιον διαβάζει. Με το να σκορπάς μιζέρια δεν κερδίζει κανείς. Κάνε υπομονή και γραφτά σε ένα τετραδιακι γιατί όταν θα βγει θα αλλάξεις τροπάριο και θα κελαηδας
1ον ΔΕΝ πιστεύω οτι θα βγει η προκυρηξη μετα τις 15. Ήδη απο τα τέλη Ιανουαρίου πιστεψα τον ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ μη σου πω και τον Σεφη.2ον ολοι θα κελαηδησουμε αν βγει εγω εσυ ολοι εδω.3ον και να μη βγει ποτέ παλι θα ειμαι στο φόρουμ δια παντός για να βοηθήσω με τις λιγοστές βέβαια γνώσεις που εχω στην πα κυριως αλλα και γενικές γνώσεις.3ον δε σκορπω μιζερια δηλαδη δεν ειπαν οτι θα βγει 15 φορες και 15 φορες ηταν ψέματα. Απλα καταγραφω την αλήθεια έλεος πια. Ευχαριστώ.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Πολιτη, εισαι πολυ φορτισμενος συναισθηματικα. Εγω μπορω να σε καταλαβω, το εννοω.Αυτο που κανεις ομως ειναι πραγματικα πολυ ασχημο. Εδω μεσα διαβαζουν πανω απο 100-200 ατομα τη μερα. Ξερεις τι βλεπουν;

Μονο κλαψα, μιζερια και απαισιοδοξια. Εγω θα ντρεπομουν να το κανω αυτο, γνωριζοντας οτι με παρακολουθουν 100 ατομα και υπαρχει περιπτωση να τους πηδηξω την μερα. Βαλε λιγο νερο στο κρασι σου.

Ειμαι σιγουρος οτι θα φανω κακοπροαιρετος, πιστεψε με ομως, μονο για καλο το λεω.

Προφανως δεν ειμαι αυτος που θα δωσει συμβουλες στο τι θα κανεις αλλα βλεπω ο λογαριασμος σου να εχει την ιδια καταληξη με του Σεφη.

Πραγματικα στο λεω με αγαπη χωρις καθολου εμπαθεια.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες