Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Εγω θα το πω αλλη μια φορα κι ας γινω κακος παλι.Σταματηστε να ακουτε το καθε workenter-armyvoice-kranos-γιλεκο-εξαρτηση-οπλο και απλα περιμενετε να το δειτε με τα ματια σας. Μονο αγχος προκαλει ολο αυτο το πραγμα. Εχουμε ακουσει 100 διαφορετικες ημερομηνιες. Προσωπικα γκουγκλαρω να δω αν βγηκε το ΦΕΚ καθε μερα και μετα τελος.
Και εγώ μπορώ να φτιάξω ένα blog με παραπλήσιο στρατιωτικό όνομα και να γράφω ότι μου κατέβει και να λέω σύμφωνα με έγκυρες πηγές δεν σημαίνει ότι είναι και έτσι. Όπως σωστά λέει ο Χρήστος αν δεν το δούμε με τα μάτια μας δεν πιστεύω τίποτα και κανέναν
- theodoros
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 102
VasPap έγραψε:https: //%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%91TV-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%AE%CF%82%CE%93%CE%BA%CE%B9%CF%8C%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%82
αν διαβασετε τα σχολια κατω από το βιντεο θα καταλάβετε τι ατομα θελουν να μπουν
Τι φοβασαι; Οι κοπελες αυτες προφανως θα δηλωσουν σε ειδικοτητες με πτυχια κτλπ. Θεωρω οτι δεν πρεπει να φοβαστε τις γυναικες εφοσον εχετε κανει τη θητεια σας και εχετε τα βασικα οπως ενα πτυχιο αγγλικων η διπλωμα οδηγησης.
Χρήστο μην το λες ... Εγώ σαν γυναίκα θα δηλώσω ειδικότητα όπλων όπως και πολλές άλλες που γνωρίζω!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Παιδιά θα μπορούσαμε να μου απαντήσετε στον θέμα τών αγγλικών; Εάν φυσικά γνωρίζετε
Αν εχεις καποιο πτυχιο θα σου προτεινα να δηλωσεις εκει. Γνωμη μου παντα χωρις να θελω να χαλασω τα σχεδια σου.Tonia99 έγραψε:Χρήστο μην το λες ... Εγώ σαν γυναίκα θα δηλώσω ειδικότητα όπλων όπως και πολλές άλλες που γνωρίζω!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 88
Καλησπέρα Δημήτρη. Έχω ακουσει οτι οι εξετάσεις που γίνονται ηλεκτρονικά είτε ειναι αγγλικών είτε υπολογιστών δεν ειναι αναγνωρισμένες απο τον ΑΣΕΠ. Με επιφύλαξη πάντα.
Χρήστο προς το παρών είμαι ακόμα φοιτήτρια αλλά και πτυχιούχος να ήμουν πάνω σε αυτό που σπουδάζω δεν υπάρχει ειδικότητα !
Δημήτρη είναι αναλόγως τι πτυχίο θα δώσεις όχι ο τρόπος πχ εξ αποστάσεως ή δια ζώσης. Κάνε μια αναζήτηση το όνομα του πτυχίου που σου λένε πχ TIE LRN κτλπ και θα σου βγάλει αν είναι αναγνωρίσιμα απτό δημόσιο προσφάτως έδωσα εξ αποστάσεως το TIE εγώ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 43
Δεν θέλω να γίνω κακός αλλά είδα το βίντεο... Απ' ότι είδα θα μπει η κουτση Μαρία... Η κυρά Κατίνα και η δεν ξέρω τίποτα τι ωραία που είναι στην φύση... Κι εμείς θα μείνουμε απ' έξω :)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 74
Ελεανα ζήτησα από τα σαιτ αυτά να μου στείλουν αρχείο για τα αγγλικά που δίνεις ονλινε και όντως ισχύουν... Μου έστειλαν την προκήρυξη του ΓΕΝ που τρέχει τώρα για 68 θέσεις και είναι το τελευταίο πιστοποιητικό κάτω κάτω κάθε κατηγορία. Το καλό είναι ότι θα βγουν και για τους 3 κλάδους όλες μαζί... Αρα περισσότερες ευκαιρίες... Από τι αν έβγαιναν ανα 3 μηνο που μέσα σε αυτό το 3 μηνο θα βρισκόμασταν σε προπαιδευση και δεν θα μπορούσαμε να επιλέξουμε άλλες ειδικότητες αλλού κλάδου το ΕΔ.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 56
Καλή επιτυχία σε όλους... Αυτό έχω να πω ... Ενα ευχαριστώ ειδικα στον πολίτη που μπήκα στο φόρουμ τέλη Δεκέμβρη και βοήθησε αρκετά αλλά κ σε όλα τα μέλη... ΑΝΟΙΓΕΙΙΙΙΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 56
Επίσης παίζει τίποτα μόρια σε τρίτεκνους τελικά που έλεγαν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες