Φιλε μου δεν στεκουν αυτα που λες... Με αγαπη στο λεω.Politis1994 έγραψε:Επισης αν βγαλουν ΟΠΠΙ ΠΡΩΤΑ κανουν και εισακτεους παραπανω αύξηση θητείας ε τότε δεν πειράζει να μην πραγματοποιηθεί και μια κυβερνητική εξαγγελία... Εποπ απο 22 23 αρα πανε και του 94... ΟΠΌΤΕ ΛΕΥΤΈΡΗ ΘΈΛΟΥΜΕ ΕΠΟΠ ΠΡΩΤΑ... ΆΜΕΣΑ
Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Το ξέρω ρε παιδια που υπάγονται απλα. εγω δεν πιστεύω οτι θα βγει 2500 εποχικοι πυροσβεστες.1000 οβα.1600 εποπ.100 νοσηλευτές.1000 η 1030 η 1300 οππι ουτε οι ίδιοι δεν ξερουν ακομα... ολα αυτα θα βγουν εντος 2021και παμε σε μάρτιο παω πασο...
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Και το 08-09-10 βγαζανε συνεχεια σε Σωματα Ασφαλειας κτλπ.
Αμα εχουν τους προυπολογισμους απο αλλες χρονιες τοτε μπορουν να τα βγαλουν.
Επισης, αποσο θυμαμαι παντα οι προκηρυξεις εβγαιναν την ανοιξη, δηλαδη καπου τον Απριλιο.
Κατι ακομα... Ειμαστε στον 2ο μηνα του 21, εχουμε ακομη δρομο μπροστα δεν τελειωσε η χρονια αντιθετως... Μολις αρχισε, οποτε μονο υπομονη και τιποτε αλλο.
Αμα εχουν τους προυπολογισμους απο αλλες χρονιες τοτε μπορουν να τα βγαλουν.
Επισης, αποσο θυμαμαι παντα οι προκηρυξεις εβγαιναν την ανοιξη, δηλαδη καπου τον Απριλιο.
Κατι ακομα... Ειμαστε στον 2ο μηνα του 21, εχουμε ακομη δρομο μπροστα δεν τελειωσε η χρονια αντιθετως... Μολις αρχισε, οποτε μονο υπομονη και τιποτε αλλο.
-
- Υποστράτηγος
Αγαπητέ φίλε Λευτέρη σε συμπαθώ ενοειται ομως πιστεψε με στο ίδιο καζανι βράζουμε του 94 ειμαστε οπως ισως και η πλειοψηφία του φόρουμ. Εγω πρωτος ειπα οτι βγαινουν ανοιξη συνήθως. Επίσης τώρα υπάρχει και ο ιος... Αρα με ιο και με Μάρτιο και χωρης να εχει βγει τιποτα θα βγει λιμενικο πυροσβεστική εποπ οβα οππι καλα κρασα... Ο ΔΥΚ τι γνωνη έχει αν τα πιστευει αυτα 100 τα 100 οτι θα βγουν ολα εντος 21... Τοτε ρι να πω εχω θα εχω προβλημα...
-
- Αντιστράτηγος
Συζητηση κανουμε αγαπητε να ξερεις, γραπτος ειναι ο λογος και μπορει να παρεξηγηθει αλλα να ξερεις, οτι γραφω ειναι καλοπροαιρετο προς το προσωπο σου.
Απο εκει και περα, προσπαθησε οσο μπορεις, να το δεις λιγο πιο χαλαρα μιας και οντας 94αρης νιωθω απολυτα την οποια συγχυση μπορει να επικρατει στο μυαλο σου.
Ολα θα παρουν την σειρα τους αργα ή γρηγορα, μη μου αγχωνεσαι κομαντο !

Απο εκει και περα, προσπαθησε οσο μπορεις, να το δεις λιγο πιο χαλαρα μιας και οντας 94αρης νιωθω απολυτα την οποια συγχυση μπορει να επικρατει στο μυαλο σου.
Πολιτη ολοι εχουμε αγχος αλλα πρεπει να εχουμε και υπομονη. Δυστηχως την ζημια την κανανε τα site που ανεβαζανε το μακρυ και το κοντο τους δημιουργοντας ελπιδες στον κοσμο με ψευτικες ημερομηνιες.
-
- Υποστράτηγος
εννοείται προσπαθώ να μην αγχονομαι... Οχι δεν παρεξηγώ και ειδικά ατομα σαν εσενα που ειναι απο τα πιο σεβασμια στο φόρουμ και εχουν να προσφέρουν τα μέγιστα αλλα βλέπεις για εποπ ολο δικαιολογίες βρισκουν ενω στα άλλα η γλωσουλα τους παει ροδανι. Επίσης ειμαστε στην εποχη του κορονοιου αρα μονο αυτό να βαλουν για δικαιολογία... Γι αυτό αγχονομαι...Lefteris 2αμαλ έγραψε:Συζητηση κανουμε αγαπητε να ξερεις, γραπτος ειναι ο λογος και μπορει να παρεξηγηθει αλλα να ξερεις, οτι γραφω ειναι καλοπροαιρετο προς το προσωπο σου.
-
- Υποστράτηγος
σωστός με τα 1000! Αλλα και ο υπουργός ειπε Φεβρουαρίο αρα αν δεν βγει σχεδον σιγουρακι δηλαδή... Και αυτός ψεμα ειπε... Ο ιδιος επίσης ελεγε τον Ιανουάριο του 2020 έρχονται 2000 εποπ τον φεβρουαριο και τελικά ηταν 2000 οβα🤣🤣🤣τον ΙούνιοXristosMP έγραψε:Πολιτη ολοι εχουμε αγχος αλλα πρεπει να εχουμε και υπομονη. Δυστηχως την ζημια την κανανε τα site που ανεβαζανε το μακρυ και το κοντο τους δημιουργοντας ελπιδες στον κοσμο με ψευτικες ημερομηνιες.
Δεν είναι τα σάιτ είναι ο ίδιος ο υπουργός έλεγε στον Άλφα ότι μέσα στο Φεβρουάριο θα έβγαινε η προκήρυξη αλλά τι να πω (η προκήρυξη δεν είναι ότι λένε) όταν κάτι δεν είναι έτοιμο δεν το ανακοινώνεις δημόσια
-
- Αντιστράτηγος
Politis1994 έγραψε:εννοείται προσπαθώ να μην αγχονομαι... Οχι δεν παρεξηγώ και ειδικά ατομα σαν εσενα που ειναι απο τα πιο σεβασμια στο φόρουμ και εχουν να προσφέρουν τα μέγιστα αλλα βλέπεις για εποπ ολο δικαιολογίες βρισκουν ενω στα άλλα η γλωσουλα τους παει ροδανι. Επίσης ειμαστε στην εποχη του κορονοιου αρα μονο αυτό να βαλουν για δικαιολογία... Γι αυτό αγχονομαι...Lefteris 2αμαλ έγραψε:Συζητηση κανουμε αγαπητε να ξερεις, γραπτος ειναι ο λογος και μπορει να παρεξηγηθει αλλα να ξερεις, οτι γραφω ειναι καλοπροαιρετο προς το προσωπο σου.
Με κακομαθαινεις αδερφε, δεν ειμαι δα και τοσο καλο παιδι μη νομιζεις.

Παντως ναι, σε νιωθω και εχεις δικιο σε οτι λες.
Υπομονη μονο φιλε μου, μονο αυτο μπορω να σου λεω καθε μερα... Υπομονη.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 93
Έχει γίνει ένα μπαχαλο μια λένε έτσι μια γιουβέτσι. Απλά δεν είναι αξιόπιστοι.
Παντως οσο και να μας συμφερει να βγει πρωτα των ΟΠΠΙ ειναι απαραδεκτο ενω ακουγεται για ΕΠΟΠ απο το καλοκαιρι. Ντροπη.
-
- Υποστράτηγος
Δινω μια στι 1000.000 πιθανότητα να βγει εντος Φεβρουαρίου τελευταία εβδομάδα αλλιως τότε να δείτε τι ντροπή θα είναι...
Εδω βρε ακουγεται οτι δεν ειναι ετοιμη ακομα και περιμενεις τελος Φλεβαρη; 

-
- Αντιστράτηγος
Ενα θετικο ομως, ειναι πως το Armyvoice χωθηκε για τα καλα στον Υπουργο, οπως και μετα πηραν σειρα και τα αλλα site.
Με λιγα λογια, αυτο που θελω να πω ειναι πως ναι μεν αργει και μαλλον να μη βγει ουτε αυτον τον μηνα αλλα απτην αλλη ειναι καλο που χωθηκαν τα site και μιλησαν επι προσωπικου πως " αλλονιζει ο Υπουργος " και τον αναγκασαν να απαντησει πισω.
Οποτε αυτη η βδομαδα, οπως λεει και ο Τσιοδρας, θα ειναι κρισιμη.
Με λιγα λογια, αυτο που θελω να πω ειναι πως ναι μεν αργει και μαλλον να μη βγει ουτε αυτον τον μηνα αλλα απτην αλλη ειναι καλο που χωθηκαν τα site και μιλησαν επι προσωπικου πως " αλλονιζει ο Υπουργος " και τον αναγκασαν να απαντησει πισω.
Οποτε αυτη η βδομαδα, οπως λεει και ο Τσιοδρας, θα ειναι κρισιμη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες