Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:
Politis1994 έγραψε:Δύο μήνες αργότερα δε χάθηκε ο κόσμος εεε. Μάλιστα μάλιστα. Η υγεία μας δεν απειλείται από τον ιό αλλά από τροχαία καρκίνους κλπ και από την θλίψη που προκαλεί η πολιτική όλων των κυβερνήσεων. Εγώ είμαι Απλα ένας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΊΖΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑας μην στοχοποιουμε τον sefi η τον ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΈΛΕΓΑΝ ότι η προκυρηξη θα πάει άνοιξη καλοκαίρι... Μην λέμε μεγάλες κουβέντες διότι τα παιδιά μάλλον δίκιο είχαν... Και έχει ο θεός για την υγεία μας... Φυσικά

Ο Σεφης εφαγε μπαν διοτι εγραφε κακοπροαιρετα συνεχεια προς ολους απτην στιγμη που εμαθε πως δεν μπορει να παρει μερος και οχι γιατι ελεγε πως θα αργησει. Ο Ηλεκτρολογος εχει καποια προσωπικα θεματα με τον εαυτο του μιας και εκανε ξαφνικη επιθεση σε εμενα οταν ζητησα τις βασεις και τα μορια της Π. Α του 2009 λεγοντας πως θα μου κανει μηνυση επειδη τα στοιχεια του ηταν εκει.

Μπορω να σου παραθεσω ολα τα μηνυματα τους οποτε θες επι προσωπικου.

δε χρειάζεται Λευτέρη μου, διότι τα μυνηματα μου δεν απευθύνονται σε σένα. Επειδή πρώτα από όλα είσαι ένα από τα άτομα που σέβομαι και χερομαι να αναγνωσκω τα μυνηματα του. Μόνο χρήσιμη και εποικοδομητικη είναι η πορεία σου και η παρουσία σου στο φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
M.A.R.C.H.
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από M.A.R.C.H. »

anonymous19970 έγραψε:Ναι δεν θελουν να φορτωσουν τα νοσοκομεια με τις εξετασεις ενω αυτους τους μηνες οι εσσο που μπαινουν ειναι τεραστιες για να προλαβουν την αυξηση θητειας. Τραγικοι Πολυ καλα κανει το armyvoice και τους κραζει μακαρι να ακολουθησουν και οι αλλοι μηπως και ξυμνησουν στο υπουργειο

Καλα τους τα'πε η Ηλιαδη γτ ο προυφας απ το κρανος τα λεει οπως τον βολευουν!

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Πολιτη,

Δεν τα εγραψα αυτα ουτε για να πουν " αα τι καλος ο Λευτερης " ουτε τιποτα.

Και ο Σεφης οταν ειχε γραψει πρωτη φορα εδω στο φορουμ ηταν απτα πιο αξιολογα παιδια, ηρεμος και μετρημενος και ακομα και οταν λογομαχουσαμε παλι του το ελεγα.

Ο Ηλεκτρολογος, επισης ειναι καλο παλικαρι, εχει βοηθησει αρκετα αλλα καποιες φορες παρεξηγει τον γραπτο λογο, αλλα οπως ειπα δεν κραταω σε κανεναν κακια, ολοι ανθρωποι ειμαστε με τον ιδιο σκοπο πανω απολα.

Απο εκει και περα ομως, ατομα που γραφουν μονο κακοπροαιρετα και εχουν σκοπο να μειωσουν ή ακομα και να σου χαλασουν την διαθεση επιτηδες μονο και μονο για την δικη τους ευχαριστηση, τοτε οχι...
θα ειμαι καθε φορα εδω να τους ανταπαντω.

Ολοι τον ιδιο σκοπο εχουμε εδω, ασχετως να εχει καποιος πολλα μορια, ασχετως αν περασε ή οχι ειναι ανθρωπινο να θες να βοηθησεις καποιον που το εχει αναγκη κι ας ρωταει πολλες φορες τα ιδια, δεν περιαζει... Δεν ξερουμε ο καθενας τι περναει πισω απτην οθονη ή τι ψυχικα προβληματα μπορει να αντιμετωπιζει.

Ο ευγενικος λογος παντα νικαει παιδες και σου δημιουργει φιλιες, οπως εχω κανει εδω και μηνες αρκετες απο εδω μεσα.

Καλη επιτυχια και με το καλο να βγει Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Ντροπή κοροϊδία και πολιτική ανευθυνότητα παίζουν με το μέλλον μας και την αγωνία μας
Andri
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Andri »

Λέτε να αληθεύουν τα άρθρα; Η είναι μόνο για αναστάτωση;
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Εξαρταται ποιο αρθρο λες εγω συμφωνω με αυτο που τους ειπε ανικανους και οτι χρησιμοποιουν φθηνες δικαιολογιες
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Λέτε να βγεί τώρα;
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Λοιπόν μάγκες η θα βγει έως τέλη Φεβρουαρίου η μετά τότε που είπε το κράνος. Γρ δηλαδή Απρίλιο Μάιο και αν... Για το καλό μας ρε κουτα🤣🤣🤣🤣επειδή μας αγαπάνε.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Πλάκα πλάκα μας μαύρισαν τη μέρα περιμέναμε προκυρηξη και βλέπουμε το κράνος να λέει σε 2 μήνες όλα καλά όλα Χαβάη... Ας ελπίσουμε να μην είναι προάγγελος ακύρωσης της προκυρηξης
Hlias77
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από Hlias77 »

Υπομονη και αισιοδοξια παιδια. Κοντα ειμαστε.
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Κοντά είμαστε από το Δεκέμβρη πόσο υπομονή ακόμη πόσο ανχος πόση καραντίνα...
Sven1926
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Sven1926 »

Ναι μαγκες ετσι οπως παει το λοκνταουν θα σπασει τελη μαιου, την προκηρυξη την κοβω αν ολα πανε καλα ιουνιο καπου εκει μεσα. Τωρα λενε οτι με την κατασταση των νοσοκομειων και το γεγονος πως θα ημαστε χιλλιαδες ατομα για ΕΠΟΠ θα τραβηξει καλοκαιρι τουλαχιστον να προετοιμαστουμε για τα αθληματα
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Το θέμα τώρα πια είναι να βγει εντός 21. Μπορεί να μας κουφανουν και να βγει σε 10 μέρες μπορεί και Μάιο... Εκτός από ψευτοιο έχουμε και τους τριτεκνους που θέλουν κάποια μοριοδοτηση τέλος πάντων μετά όλο και κατι θα βρεθεί για να χάσουν χρόνο... Του Αγίου... Θα έχει βγει πάντως.
Pztl
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Pztl »

Αντε ρε να βγει να τελειώνουμε οι οβα 4 6 χρόνια περιμένουμε και εσείς κάνετε έτσι για 2 μήνες ήρεμα το. Λέω
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Και ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΜΕ ΠΑΙΔΙΆ ΌΛΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΊΑ ΜΑΣ. Τώρα βέβαια γιατι εγώ είμαι μπορεί πχ να είμαι άνεργος χωρίς κρατική στήριξη και χιλιάδες παιδιά σαν και μένα δε ξέρω; Μπορεί για την υγεία μας! Πλάκα είχε το κράνος. Και τι έγινε αν χιλιάδες παιδιά έχουν ετοιμαστεί για την προκυρηξη με χαρτιά, φωτοαντυτυπα κλπ... Ας περιμένουμε αλλά 11 χρόνια μήπως για την υγεία μας;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες