Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
- Επάγγελμα: Vodafone
Κοίτα είναι μέσα στην συμφωνία των Rafale, διαχειρίζεται δηλαδή αυτό το θέμα. Και σε μια κουβέντα που είχαμε γιατί είναι πελάτης μου με λέει ανοίγει τώρα μέσα στον Φεβρουάριο. Το είπε με σιγουριά. Τώρα ότι και να πω ρε σεις δε ξέρω. Το τι σκέφτονται και το τι λένε κάνεις δεν το ξέρει δυστυχώς
- GreekGod
- Posts in topic: 69
Πιο πολύ με πείθει το σχόλιο σου παρά τα άρθρα που διαβάζω καθημερινά...
The only easy day was yesterday.
- Buddha
Ξαναλέω. Το έγραψα με κάθε επιφύλαξη χωρίς να είναι προσωπική μου άποψη και γνώμη. Γιατί βλέπω πολλά άτομα εδώ μέσα που ψοφανε για παρεξήγηση και θέλουν να την πουν στον οποιονδήποτε.(χωρίς παρεξήγηση το λέω). Δεν είναι δικά μου λόγια. Απλά είναι μια παρηγοριά μπροστά σε όσα διάβασα εδώ μέσα και στα όσα λένε τα Sites.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Άντε παιδιά να βγεί η προκήρυξη να έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κι εδώ χαρτιά.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Δύο μήνες αργότερα δε χάθηκε ο κόσμος εεε. Μάλιστα μάλιστα. Η υγεία μας δεν απειλείται από τον ιό αλλά από τροχαία καρκίνους κλπ και από την θλίψη που προκαλεί η πολιτική όλων των κυβερνήσεων. Εγώ είμαι Απλα ένας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΊΖΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑας μην στοχοποιουμε τον sefi η τον ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΈΛΕΓΑΝ ότι η προκυρηξη θα πάει άνοιξη καλοκαίρι... Μην λέμε μεγάλες κουβέντες διότι τα παιδιά μάλλον δίκιο είχαν... Και έχει ο θεός για την υγεία μας... Φυσικά
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Η αναμονή βλάπτει σοβαρά την υγεία.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 93
Καινουριο αρθρο, μολις βγηκε. Τα συμπερασματα δικα σας.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 62
Οποτε εχει κολησει στο ΣΤΕ η προκηρυξη. Αντε να λυθει και το θεμα με τους τριτεκνους να βγει η προκηρυξη.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Ναι δεν θελουν να φορτωσουν τα νοσοκομεια με τις εξετασεις ενω αυτους τους μηνες οι εσσο που μπαινουν ειναι τεραστιες για να προλαβουν την αυξηση θητειας. Τραγικοι Πολυ καλα κανει το armyvoice και τους κραζει μακαρι να ακολουθησουν και οι αλλοι μηπως και ξυμνησουν στο υπουργειο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anonymous19970 την Τρί Φεβ 16, 2021 4:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Buddha
Εφόσον πήρε έστω και αυτή την έκταση το θέμα στα MME τότε πιστεύω ίσως δουλέψει ως κίνητρο για να το τρέξουν πριν τους πάρουν με τις πέτρες. Ίσως να μην είναι και τόσο κακό το ότι βγήκαν στη φόρα όλα αυτά. Μπορεί να είναι και υπερμας.(Πάντα αισιόδοξος) 😁😁😁
-
- Υποστράτηγος
Καλα κάνεις και είσαι αισιόδοξος, έτσι σου εύχομαι να τα αντιμετωπίζεις όλα στη ζωή σου!Buddha έγραψε:Εφόσον πήρε έστω και αυτή την έκταση το θέμα στα MME τότε πιστεύω ίσως δουλέψει ως κίνητρο για να το τρέξουν πριν τους πάρουν με τις πέτρες. Ίσως να μην είναι και τόσο κακό το ότι βγήκαν στη φόρα όλα αυτά. Μπορεί να είναι και υπερμας.(Πάντα αισιόδοξος) 😁😁😁
-
- Υποστράτηγος
Αν τότε το πάμε λόγο ιού. Η ειδικοί φρουροι δεν πρέπει να βγουν πως θα περάσουν αθλήματα κλπ. Οι πυροσβέστες εποχικοί πως θα περάσουν αθλήματα κλπ. Μόνο οι εποπ τα περνάνε όλα εε.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Politis1994 έγραψε:Δύο μήνες αργότερα δε χάθηκε ο κόσμος εεε. Μάλιστα μάλιστα. Η υγεία μας δεν απειλείται από τον ιό αλλά από τροχαία καρκίνους κλπ και από την θλίψη που προκαλεί η πολιτική όλων των κυβερνήσεων. Εγώ είμαι Απλα ένας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΊΖΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑας μην στοχοποιουμε τον sefi η τον ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΈΛΕΓΑΝ ότι η προκυρηξη θα πάει άνοιξη καλοκαίρι... Μην λέμε μεγάλες κουβέντες διότι τα παιδιά μάλλον δίκιο είχαν... Και έχει ο θεός για την υγεία μας... Φυσικά
Ο Σεφης εφαγε μπαν διοτι εγραφε κακοπροαιρετα συνεχεια προς ολους απτην στιγμη που εμαθε πως δεν μπορει να παρει μερος και οχι γιατι ελεγε πως θα αργησει. Ο Ηλεκτρολογος εχει καποια προσωπικα θεματα με τον εαυτο του μιας και εκανε ξαφνικη επιθεση σε εμενα οταν ζητησα τις βασεις και τα μορια της Π. Α του 2009 λεγοντας πως θα μου κανει μηνυση επειδη τα στοιχεια του ηταν εκει και νομιζε πως θελω να του κανω κακο (γελανε και οι πετρες) .
Μπορω να σου παραθεσω ολα τα μηνυματα τους οποτε θες επι προσωπικου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τρί Φεβ 16, 2021 6:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες