Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 93
Αν βγει τώρα Φεβρουάριο λένε μάλλον όσοι επιλεγούν θα μπούνε Ιουνιο η Ιουλίο. Αρχικά ας βγει πρωτα γιατί αυτό μας κάιει όλους. Πολλά site λένε για Φεβρουάριο. Θα φανεί.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Δεν θέλω να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου αλλά δυστυχώς επιβεβαίονονται αρνητικές προβλέψεις... Ας ελπίσουμε για εντός 21...
-
Πολιτη για εντος φεβρουαριου γραφουν οτι θα βγει. Και ας η γινει η καταταξη οποιον μηνα θελουν μετα.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Το ξέρω φίλε Ηλία όμως εσύ βάζεις στοίχημα το κεφάλι πχ ότι θα βγει Φεβρουαρίο; Ίσως Μάρτιο η τελικά Απρίλιο; Ας κάνουμε ότι ξέρουμε καλά να κάνουμε υπομονή και ας ΜΗΝ θεωρούμε τον πολιτικό λόγο... Ακέραιο και τίμιο.
-
Οχι φιλε μου φυσικα κανεις δεν ξερει με σιγουρια. Απλα λεω με βαση τα δημοσιευματα. Φανταζομαι δεν παει αλλο πρεπει να γινει τωρα τοσες αναβολες το εδωσαν. Αλλα φυσικα και δεν ειναι κατι σιγουρο οπως λες.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 62
Εχθες διαβασα και ανεβασα αρθο που εγραφε οτι σε λιγες μερες θα εκδοθει η προκηρυξη. Σημερα μπαινω και διαβαζω το αρθο στο army voice οτι θα καθηστερησει. Πρεπει οι αρμοδιοι να δωσουν ξεκαθαρες απαντησεις για το χρονοδιαγραμα της διαδικασιας.
-
Charlie Harper 13 έγραψε:Εχθες διαβασα και ανεβασα αρθο που εγραφε οτι σε λιγες μερες θα εκδοθει η προκηρυξη. Σημερα μπαινω και διαβαζω το αρθο στο army voice οτι θα καθηστερησει. Πρεπει οι αρμοδιοι να δωσουν ξεκαθαρες απαντησεις για το χρονοδιαγραμα της διαδικασιας.
Πολυ σωστο αυτο γιατι και τα site γραφουν ανακριβειες καθε μηνα. Οτι και καλα μεχρι τελους ταδε μηνα να εχει εκδοθει. Απο μηνα σε μηνα παει.
Αν δεν το εχετε καταλαβει, τα sites ειναι που εχουν δημιουργησει φοβο και αγωνια σε ολους τους υποψηφιους απο το καλοκαιρι. Μην τα παιρνετε στα σοβαρα και απλα περιμενετε να βγει το ΦΕΚ οταν ειναι να βγει.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Τα site κανουν την δουλεια τους δυστηχως. Βλεπουν οτι το θεμα εχει ζητηση και προσπαθουν να το εκμεταλευτουν με συνεχης δημοσιευσεις. Το υπουργειο πρεπει να κανει επισημες ανακοινωσεις για να ενημερωσει τους ενδιαφερομενους.
Αν η δουλεια τους ειναι να δινουν ψευτικες ημερομηνιες και να παραμυθιαζουν τον κοσμο για να τα κονομανε απο τα κλικ, οκ παω πασο. Δικαιολογειστε τους κι'ολας.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Χρηστο δεν δικαιολογο κανεναν. Αυτη ειναι η παγια τακτικη τον μμε γενικοτερα.
Καλημερα. Υπαρχει πιθανοτητα να μην βγει καθολου το 21; Διοτι εχει βγει το ΦΕΚ... Κ για μας του 94 τελευταια ευκαιρια
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
- Επάγγελμα: Vodafone
Καλησπέρα παίδες. Πλέον δεν πιστεύω κανένα site. Ο armyvoice ήταν που επιβεβαιωνε πως θα βγει Δεκέμβριο και μετά Ιανουάριο. Τώρα τα αλλάζει. Εγώ θα συνεχίσω να έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου αυτό που είχα γράψει αρκετό καιρό πριν. Μίλησα με πολιτικό της ΝΔ και ανέφερε πως θα βγει Φεβρουάριο. Αν με είπε ψέματα τότε ψέματα σας λέω. Το ένα site τα λέει έτσι το άλλο αλλιώς. Τα χαρτιά μου τα έχω έτοιμα και περιμένω. Αν και έχω μια και τελευταία ευκαιρία δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω παρά υπομονή. Το να κάθομαι και να σκάω και να 'μαλωνω'/'διαφωνω' με τον καθένα δεν θα αλλάξει κάτι. Υπομονή και αισιοδοξία.
Όταν λες ΝΔ δηλαδή πιστεύεις ότι ξέρει σίγουρα ή κάνει εικασίες;
Ένα άρθρο του κράνους που ανέβασαν πριν λίγα λεπτά αναφέρει ότι η προκήρυξη καθυστερεί λόγω του lockdown και των μέτρων διότι δεν θα μπορούμε να πάμε στα νοσοκομεία μαζί ή στα γήπεδα και έτσι άρα μάγκες αν είναι όντως έτσι αναμένουμε μετά το lockdown προς καλοκαίρι την προκήρυξη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Eyyehdheheje, GZ1 και 4 επισκέπτες