Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Dimitris99
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Dimitris99 »

Εγω πιστεύω παιδιά ότι μπορεί να την βγάλουν μαζι με την εγκύκλιο των στρατιωτικών σχολών, καλό Μάιο δλδ. Γνώμη μου φυσικά αυτό
Άβαταρ μέλους
35MK.A
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από 35MK.A »

Var έγραψε:Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι όσο μπορούν να πάνε πίσω την προκήρυξη θα την πάνε; Τα πράγματα με την Τουρκία είναι πολύ καλά πρώτον, δεύτερον το κράτος δεν έχει τα λεφτά εδώ το επίδομα με τα 200? το πάει από μήνα σε μήνα στους φοιτητές λέτε να μην φτάνει προκήρυξη 3000 ατόμων; Να λέτε μακάρι να βγει εντός 2021 οχι κάθε μέρα να μπαίνετε και να γράφετε τα ίδια από μέρα σε μέρα και ο άλλος πήρε στο ΓΕΣ σιγά μην μίλησες και με τον Μητσοτάκη ρε φίλε
Ρε Ταλιμπάν σταματα να ειρωνεύεσαι για ποιο λόγο να πω ψέματα ότι πείρα και μου είπαν αυτό; Λες και σας είπα ότι τους πείρα και μου είπαν στάνταρ ημερομηνία ξεκολλάτε σπασμένοι.
Sof1999
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Sof1999 »

Ότι να ναι λέτε εδώ μέσα... Η προκήρυξη αργεί για να δουν τι θα κάνουν με το συνταξιοδοτικό τν ΕΠΟΠ. Γιατί ότι θα ισχύσει για τους Ίδη ΕΠΟΠ θα ισχύσει και για τους νέους ΕΠΟΠ... Δεν είναι κανένας άλλος ο λόγος. Όταν λυθεί αυτό το θέμα θα βγεί...
Hlias77
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από Hlias77 »

Αφου εμεις λεμε οτι νανε εδω μεσα. Για πες μας εσυ πως εισαι τοσο σιγουρος οτι ειναι ετσι οπως τα λες ;
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Αν περιμένουν το συνταξιοδοτικο για να την βγάλουν θα πάρουμε και εμείς... Σύνταξη. Θα χαθεί και η γενιά του 94 και του 95 και βάλε. Μετά θα λύσουν το κυπριακό; Άλλες 5000 χρόνια...
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από Mortar »

Πολίτη λόγια του αέρα λένε. Δεν έχουν την παραμικρή ιδέα και σκορπούν κουβέντες χωρίς αντίκρισμα. Δεν βγαίνει λέει η προκηρυξη επειδή γιατί περιμένουν το συνταξιοδοτικό. Ο, τι να ναι έχω να πω εγώ. Η προκηρυξη κάλλιστα μπορεί μπορεί να βγει και να πατήσει στην προηγούμενη, όσον αφορά την αποστρατεία και την σύνταξη. Αν αλλάξει κάτι αλλάζει με μια τροποποίηση και τελείωσε η δουλειά.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Mortar έγραψε:Πολίτη λόγια του αέρα λένε. Δεν έχουν την παραμικρή ιδέα και σκορπούν κουβέντες χωρίς αντίκρισμα. Δεν βγαίνει λέει η προκηρυξη επειδή γιατί περιμένουν το συνταξιοδοτικό. Ο, τι να ναι έχω να πω εγώ. Η προκηρυξη κάλλιστα μπορεί μπορεί να βγει και να πατήσει στην προηγούμενη, όσον αφορά την αποστρατεία και την σύνταξη. Αν αλλάξει κάτι αλλάζει με μια τροποποίηση και τελείωσε η δουλειά.
σε ευχαριστώ ΜΟΡΤΑΡ φίλε. Πράγματι μέσα σε 5 μηνες ήρθε εμβόλιο για να οικονομισει ο Σορός ο γκειτς κλπ. Μέσα σε μια νύχτα αλλάζουν τα πάντα για την παιδεία. Αν θέλουν την βγάζουν και σε 1 ώρα. Όλα είναι έτοιμα ακόμα και ΕΛΕΚΤΙΚΟ συνέδριο πέρασε έλεος ακόμα και σε ΑΣΕΠ βγαίνει... Θα δείξει εγώ πάντως παρακαλάω για εντός 21. Δεν μπορούν να παιζουν με τις γενιές έτσι ρε Παιδία. Και μάλιστα συν διακρίσεις στα ηλικιακά όρια
ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ydneas »

Παιδιά ισχύει ότι θα μοριοδοτηθουν οι επί πτυχιω;
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

AΥτοι που εχουν συγκεντρωσει τουλαχιστον τις μισες διδακτικες μοναδες θα μοριοδοτηθουν
Άβαταρ μέλους
Ikaropoulos1997
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Ikaropoulos1997 »

Καλά μέχρι να βγει ξεκινήστε να παιρνετε κάμψεις ψαράδες γιατί θα προσγειωθείτε άτσαλα
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Αρχισες παλι μικρε; Καιρο ειχες.
Ρambo No8
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Ρambo No8 »

Θα προσγειωθουμε ikaropoule... Βγες πρώτα εσύ απ' την φάκα σου και μη σε νοιάζει για την προσγείωση μας...
Άβαταρ μέλους
greek proud
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από greek proud »

Ηρεμα ραμπο
Άβαταρ μέλους
greek proud
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από greek proud »

Ikaropoulos1997 έγραψε:Καλά μέχρι να βγει ξεκινήστε να παιρνετε κάμψεις ψαράδες γιατί θα προσγειωθείτε άτσαλα
Ηρεμησε ραμπο
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Δε χρειάζεται να ξαναρχίσουν οι συγκρούσεις κρίμα είναι. Όλοι είμαστε έτοιμοι με χαρτιά αθλήματα κλπ. Μόνο η προκυρηξη μένει... Το πιο σημαντικό δηλαδή... Θα δείξει. Χτες κλείδωσαν ακόμα και τις φρεγάτες. Όπου να ναι εθνικό τυφέκιο. Σε λίγο πρώτα θα φτιάξουν δορυφόρο για σελήνη πάρα Ν Α βγάλουν εποπια προκυρηξη.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Eyyehdheheje και 4 επισκέπτες