Μακάρι να το κάνει γ όλους αλλά απ ότι διαβάζω στα άρθρα στα φεκ κλπ έχει κλειδώσει 31 οβα,28 πολίτεςPrasinos13 έγραψε:Εκκρεμεί ερώτηση προς τον υπουργό άμυνας σχετικά με τα όρια ηλικίας των Πολιτών στην επερχόμενη προκήρυξη ΕΠΟΠ. Όταν με το καλό απαντηθεί, τόσες θα βγει... Δηλαδή με τους ρυθμούς που απαντάει το υπουργείο πάει για Μάρτιο- Απρίλιο!
Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
- Stavros EPOP
- Λοχίας
- Posts in topic: 46
Politis1994 έγραψε:Μακάρι να το κάνει γ όλους αλλά απ ότι διαβάζω στα άρθρα στα φεκ κλπ έχει κλειδώσει 31 οβα,28 πολίτεςPrasinos13 έγραψε:Εκκρεμεί ερώτηση προς τον υπουργό άμυνας σχετικά με τα όρια ηλικίας των Πολιτών στην επερχόμενη προκήρυξη ΕΠΟΠ. Όταν με το καλό απαντηθεί, τόσες θα βγει... Δηλαδή με τους ρυθμούς που απαντάει το υπουργείο πάει για Μάρτιο- Απρίλιο!
Καλησπέρα, παιδιά. Δεν ξέρω αν έχει κλειδώσει. Το θέμα είναι ότι πρέπει να απαντήσει ως υπουργός και αργεί χαρακτηριστικά. Είναι δυνατόν να ξοδεύουν του κόσμου τα λεφτά για εξοπλιστικά και να σκέφτονται την ηλικία εισαγωγής και αποστράτευσης των ΕΠΟΠ; Μπορεί να το κρατήσει για ορισμένες ειδικότητες που απαιτούν εξαιρετική φυσική κατάσταση κτλ που δεν μπορεί να γίνει και διαφορετικά. Το να μπει κάποιος στο στρατό σε συγκεκριμένες επαγγελματικές ειδικότητες που απαιτούν πτυχία (π. Χ. Νοσηλευτικής, οικονομικών, πληροφορικής, μαγειρικής) μπορεί να ανέβει το όριο στα 31 για όλους.
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 69
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αργεί τόσο πολύ η έκδοση της προκήρυξης.
The only easy day was yesterday.
Περιοριστικά μέτρα αναβρασμός στον κόσμο συνεπάγεται πτώση δημοτικότητας του κόμματος. Όταν βγεί η προκήρυξη θα ανέβουν πάλι... Παιχνίδια πολιτικά παιχνίδια τι περιμένετε
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιων που ξέρει θα ήθελα να δηλώσω για ΕΠ. ΟΠ. Οδηγός οχημάτων Υλικου πολέμου...
1ον) Πως είναι σαν ειδικότητα;
2ον) Μεταθέσεις σε πιες περιοχές παίζει; Ξέρω Λαμία κι άγιο στέφανο σίγουρα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 29
Κ. Δ. ΑΛ. έγραψε:Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιων που ξέρει θα ήθελα να δηλώσω για ΕΠ. ΟΠ. Οδηγός οχημάτων Υλικου πολέμου...
Κάνε μια αναζήτηση να δεις τι είναι το Υλικού πολέμου, ποια η αποστολή του και στην συνέχεια θα μπορέσεις να συμπεράνεις Το τι κάνει ο οδηγός και με τι ασχολείται αποθήκες, φόρτωσε, ξεφόρτωσε Κουβάλα κάνε δρομολόγια Συν των υπολοίπων τώρα εάν είναι εύκολο ή δύσκολο αρκεί αυτό που κάνεις να το αγαπάς.
Ως προς τι μεταθέσεις σε όλη την Ελλάδα για αρχή βλέπε ΑΣΔΕΝ Νησιά και Δ σώμα στρατού Έβρος
-
- Posts in topic: 93
Πολυ σωστα οπως τα λεει ο γερολυκος γκουγκλαρε εποπ ειδικοτητες και θα σου τις βγαλει ολες. Διαβασε για αυτην που σε ενδιαφερει.
Ακυρο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manos959 την Σάβ Φεβ 06, 2021 9:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδιά μια ερώτηση για συγγενικό πρόσωπο: Μπορεί να κάνει κάποιος τα χαρτιά του ενώ μόλις έχει ορκιστεί και θα κάνει την θητεία του στα τεθωρακισμένα ;18 Ιανουαρίου παρουσιάστηκε.
Μπορεί, επίσης θα χρειαστεί μεταξύ των δικαιολογητικών, αν δεν κάνω λάθος, επιστολή του διοικητή της μονάδας του για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Μόρια παίρνει;
Μόρια παίρνει;
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
αν προλάβει και κλείσει έστω ένα μήνα πλήρους θητείας...EIRINI96 έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Μόρια παίρνει;
Με ολα αυτα που γινονται με την πανδημια σαν κτ να μου λεει οτι καλα τελη Φλεβαρη για την προκηρυξη
-
- Posts in topic: 93
Μακαρι να ειναι τελη Φεβρουαριου και να μην παει πιο μετα.
Και απλα λεω τι σκεφτομαι εγω... Οχι οτι κατι ξερω κλπ. Μια εικασια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες