Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Gpap95 »

Ίσως το κάνουν τμηματικά λόγω ιου. Μπορεί να μη γινει έτσι αλλά αυτό άκουσα
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Το 'τμηματικα' Νομίζω είναι και χρηματικά δαπανηρό και αχρειαστο για την συγκεκριμένη στιγμή θα προκαλέσει κίνηση και συμφόρηση στην πολιτεία που αυτό δεν χρειάζεται... Προσκοπική άποψη είναι ότι θα βγεί ολόκληρη για το στρατό ξηράς
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Τμηματικά σιγά μην υσχιει, αν υσχιει έτσι 15000 εποπ η ακόμα και 2000 εποπ θα χρειαστούν 55 χρόνια. Απλά όλα θα αργήσουν... ΔΥΣΤΥΧΏΣ θα δείξει όμως.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Δεν μπορει να γινει αυτο ρε παιδια τι συζηταμε τωρα; Μεχρι να παρει τον ενα θα εχει παρει συνταξη ο αλλος. Δεν βγαζει νοημα να παρει μια-μια τις ειδικοτητες.
Άβαταρ μέλους
VasPap
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από VasPap »

Λοιπον, επειδη το ανεφερε καποιος εδω μεσα, αυτο με τις τμηματικες προκηρυξεις, το ηξερα εδω και περιπου 10 μερες απο υψηλοβαθμο στο πενταγωνο. Επειδη το ειπε ακομη ενας ειπα να το επιβεβαιωσω και εγω. Τεχνικες ειδικοτητες μαζι, παραιτρικες μαζι, γραφειου το ιδιο. Οσες ειδικοτητες θα ειναι διαθεσιμες η καθε μια σε γκρουπ 2-3 ειδικοτητων του ιδιου υφους.Για του λογου το αληθες το ειχα αναφερει και παλαιοτερα αλλα χωρις τοτε να γνωριζω απο πενταγωνο.

Οποιος δεν με πιστευει θα το δει στη πραξη. Δεν εχω λογω να πω ψεματα, αυτο γνωριζω αυτο λεω.

Τωρα αν αλλαξει κατι και μαθω θα ενημερωσω. Επισης για το ποτε θα βγει η προκηρυξη υπαρχουν 2 εκδοχες, ειτε πρωτο 15νθημερο του φεβρουαριου, αν δειτε σιγη, τοτε Τη 1η εβδομαδα του μαρτιου.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VasPap την Δευ Φεβ 01, 2021 11:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Davarick
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12
Ενδιαφέροντα: (Κοινωνικές/Φιλοσοφικές)Συζήτησες
Επάγγελμα: Ελεύθερος Επαγγελματίας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Davarick »

VasPap έγραψε:Λοιπον, επειδη το ανεφερε καποιος εδω μεσα, αυτο με τις τμηματικες προκηρυξεις, το ηξερα εδω και περιπου 10 μερες απο υψηλοβαθμο στο πενταγωνο. Επειδη το ειπε ακομη ενας ειπα να το επιβεβαιωσω και εγω. Τεχνικες ειδικοτητες μαζι, παραιτρικες μαζι, γραφειου το ιδιο. Οσες ειδικοτητες θα ειναι διαθεσιμες η καθε μια σε γκρουπ 2-3 ειδικοτητων του ιδιου υφους.Για του λογου το αληθες το ειχα αναφερει και παλαιοτερα αλλα χωρις τοτε να γνωριζω απο πενταγωνο.

Οποιος δεν με πιστευει θα το δει στη πραξη. Δεν εχω λογω να πω ψεματα, αυτο γνωριζω αυτο λεω.

Τωρα αν αλλαξει κατι και μαθω θα ενημερωσω. Επισης για το ποτε θα βγει η προκηρυξη υπαρχουν 2 εκδοχες, ειτε πρωτο 15νθημερο του φεβρουαριου, αν δειτε σιγη, τοτε Τη 1η εβδομαδα του μαρτιου.

Να κάνω μια ερώτηση; Εγώ που έχω να δώσω μόνο το απολυτήριο (είμαι ακόμη στο πανεπιστήμιο) , ποιές ειδικότητες δεν μπορώ να διαλέξω ; Γιατί μπορεί να χρειάζονται ανθρώπους με ειδίκευση και να είναι άκυρη η αίτηση. Και εάν το κάνουν τμηματικά, μπορώ να κάνω αίτηση σε κάθε προκήρυξη χωρίς να με δεσμεύει η προηγούμενη; Ή κατάλαβα κάτι λάθος; ΕυχαριστώΕικόναΕικόνα

«ομοιούσθαι Θεώ κατά το δυνατόν ανθρώπω»Πλάτων
«Έχω διαταχθεί να γίνω Θεός» Επιτάφιος Μ. Βασίλειος
Hlias77
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από Hlias77 »

Αν δεν βγει εστω και μια προκυρηξη δεν μπορει να σου απαντησει καποιος με σιγουρια το τι ισχυει. Υπομονη και θα μαθουμε.

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

VasPap έγραψε:Λοιπον, επειδη το ανεφερε καποιος εδω μεσα, αυτο με τις τμηματικες προκηρυξεις, το ηξερα εδω και περιπου 10 μερες απο υψηλοβαθμο στο πενταγωνο. Επειδη το ειπε ακομη ενας ειπα να το επιβεβαιωσω και εγω. Τεχνικες ειδικοτητες μαζι, παραιτρικες μαζι, γραφειου το ιδιο. Οσες ειδικοτητες θα ειναι διαθεσιμες η καθε μια σε γκρουπ 2-3 ειδικοτητων του ιδιου υφους.Για του λογου το αληθες το ειχα αναφερει και παλαιοτερα αλλα χωρις τοτε να γνωριζω απο πενταγωνο.

φίλε να σε ρωτήσω τλχστν όλες οι 1600 θα προκυρηχθουν εντός 21?
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από Var »

Άρα όλες οι θέσεις πληροφορικής είναι Αθήνα κρίμα
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Gpap95 »

Καλημέρα! Μπορεί Κάποιος να μου στείλει σε προσωπικό μήνυμα το λινκ από όλο το ΦΕΚ επειδή εγώ το μόνο που βρίσκω είναι το προεδρικό διάταγμα ; Θέλω να δω κάτι συγκεκριμένο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Άβαταρ μέλους
VasPap
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από VasPap »

Davarick έγραψε:

Να κάνω μια ερώτηση; Εγώ που έχω να δώσω μόνο το απολυτήριο (είμαι ακόμη στο πανεπιστήμιο) , ποιές ειδικότητες δεν μπορώ να διαλέξω ; Γιατί μπορεί να χρειάζονται ανθρώπους με ειδίκευση και να είναι άκυρη η αίτηση. Και εάν το κάνουν τμηματικά, μπορώ να κάνω αίτηση σε κάθε προκήρυξη χωρίς να με δεσμεύει η προηγούμενη; Ή κατάλαβα κάτι λάθος; ΕυχαριστώΕικόναΕικόνα

Καλημερα ! Σε παρακαλω ανατρεξε στο νημα μεσα και ψαξε για τη μοριοδοτηση, το τι ισχυει για καθε περιπτωση, προς το παρον δεν ξερουμε ποιες ειδικοτητες θα ειναι διαθεσιμες, οποτε αναμονη για τη προκηρυξη και θα πραξεις αναλογα. Παντως αν εισαι πανεπιστημιο και χρωστας μισα και λιγοτερα μαθηματα τοτε δικαιουσαι τα μορια της αντιστοιχης ειδικοτητας που σπουδαζεις, αν και εφοσον ειναι διαθεσιμη. Προφανως αντιλαμβανεσαι πως μια ειδικοτητα με απολυτηριο λυκειου θα εχεις λιγοτερες πιθανοτητες σε σχεση με μια ιδιαιτερη ειδικοτητα οπου ισως δεν εχει τοση ζητηση. Θα θελες να μας πει τι σπουδαζεις και σε ποιο ετος εισαι ;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VasPap την Τρί Φεβ 02, 2021 10:36 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από theodoros »

Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω κατι σχετικά με το ΦΕΚ με τις ειδικότητες των ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς,σε ορισμένες ειδικότητες αναγράφεται

οτι ζητούν πχ στην (9001) Πλήρωμα ερπυστριοφόρων ΠΖ

Απολυτήριο Γενικού Λυκείου ή πτυχίο επαγγελματικής ειδικότητας, εκπαίδευσης και κατάρτισης Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) είτε άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικής μονάδας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.

Κάποιος που έχει απολυτήριο και πτυχίο από Επαλ τα καταθέτει και τα δύο ή μόνο το ένα;

Άβαταρ μέλους
greek proud
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από greek proud »

kΑλημερα... Γνωριζει μηπως καποιος πως παει η προυπηρεσια στην ειδικοτητα στον στρατο?
Άβαταρ μέλους
VasPap
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από VasPap »

greek proud έγραψε:kΑλημερα... Γνωριζει μηπως καποιος πως παει η προυπηρεσια στην ειδικοτητα στον στρατο;
Αν για παραδειγμα εισαι μαγειρας, και θελεις να δηλωσεις την ειδικοτητα του μαγειρα τοτε θα πρεπει να προσκωμησεις απο τον η τους εργοδοτες σου βεβαιωση πως εργαζοσουν απο τοτε εως τοτε. Με τους αντιστοιχους μηνες καλυπτεις και τα αντιστοιχα μορια.

Άβαταρ μέλους
VasPap
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από VasPap »

Politis1994 έγραψε:

φίλε να σε ρωτήσω τλχστν όλες οι 1600 θα προκυρηχθουν εντός 21;
Ναι ολες.+ καποιες εξτρα που γνωριζουμε ηδη (βλεπε νοσηλευτες στο πολεμικο ναυτικο)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VasPap την Τρί Φεβ 02, 2021 1:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες