Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Σύμφωνα με τα λεγόμενα πλέον του ίδιου του υπουργού ΞΕΚΙΝΟΎΝ ΟΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ. ΆΜΕΣΑ πληθυντικός άρα όλες οι προκυρηξεις. Αν δεν βγει έως τέλη Φεβρουαρίου τλχστν καμία 1000αρα αίσχος.
Andri έγραψε:
ΔΥΚ πιστεύεις πως θα νοσηλευτές θα βγει σε μια βδομάδα όπως έλεγαν;
Κανείς δεν ξέρει πλέον.
Λέτε να υπάρχει το 'τουλάχιστον' στις ειδηκοτητες με απολυτήριο;
Αναμένεται άρα προς Μάρτιο Απρίλιο η προκήρυξη καλά είναι αντε να δούμε
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Var έγραψε:Αναμένεται άρα προς Μάρτιο Απρίλιο η προκήρυξη καλά είναι αντε να δούμε
Τον Φεβρουαριο αναμενεται (λογικα) , διοτι η συνεντευξη του Υπουργου εγινε πριν 3 μερες, δηλαδη στις 29 Ιανουαριου, οποτε ο επομενος μηνας ειναι ο Φεβρουαριος, με βαση της λογικης παντα.
Υ. Γ καλο μηνα και με ευχαριστα νεα ευχομαι.
Αν δεν βγεί στο πρώτο 15ημερο πάμε για Μάρτιο
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 93
Γιατι το λες αυτο φιλε ελδυκ ;
-
- Υποστράτηγος
Καλό μήνα σε όλα τα παιδιά του φόρουμ που είμαστε στην πρώτη γραμμή για την αναμονή της έκδοσης. Μακάρι να βγει Φεβρουαρίο όπως είπε και ο ίδιος πια ο υπουργός. Δεν το πιστεύω αλλά μακάρι για όλους μας. Καλό μήνα παιδιά
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 88
Μάρτιο ειναι οι κρίσεις οποτε δύσκολα.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 67
Άντε να δούμε ρε μάγκες καλό μήνα να έχουμε
-
- Υποστράτηγος
Καλό μήνα σε όλο το φόρουμ που ανυπομονούμε γι την προκυρηξη και είμαστε στην πρώτη γραμμή της αναμονής. Μακάρι για Φεβρουαρίο άλλωστε το είπε και ο ίδιος ο υπεθα 2 φορές σε επίσημα κανάλια... Μακάρι αν και δεν το πιστεύω. Καλό μήνα σε όλους παιδιά με ευχάριστα νέα και εποικοδομητηκη συζήτηση
Καλησπέρα είμαι φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρονικών μηχανικών της ΑΣΠΑΙΤΕ, λόγω του οτι μου αρέσει ο στρατός θα ήθελα εάν γίνεται με κάποιο τρόπο να μπω ΟΒΑ-ΕΠΟΠ και παράλληλα να έχω και την σχολή (ξέρω δεν είναι εύκολο). Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πως μπορώ να τα συνδιάσω και δεν ξέρω για ποια θέση να δηλώσω. Έχω πτυχεία αγγλικών και γερμανικών απολυτήριο γενικού λυκείου και δίπλωμα οδήγησης. Δεν έχω κάνει θητεία (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο).
Καλησπέρα. Μια ενημέρωση θέλω να κάνω από αξιωματικό, όχι σε κάποιο υπουργείο όμως, απλός αξιωματικός που είναι στο γραφείο και χειρίζεται τέτοια θέματα. Μου είπε λοιπόν ότι οι προκηρύξεις θα βγαίνουν τμηματικά π. Χ νοσηλευτές, πληροφορική, κτλ. Και όχι όλες μαζί και θα βγουν σε βαθμός εξαμήνου λογικά από Ιανουάριο έως Ιούνιο. Δε με αφορά τόσο το θέμα απλά το άκουσα σε μια κουβέντα που είχαμε και ήθελα να σας το πω.
Στα δικα μου ματια φαινεται λιγο παραλογο αυτο.Κατι θα ξερουν ομως παραπανω εκεινοι για να το κανουν ετσι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες