Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 69
Το άρθρο αυτό δεν λέει τίποτα. Το μόνο που λέει είναι για 15000 προσλήψεις κάτι που ξέρουμε και έχουμε ακούσει πριν από δύο μήνες.
The only easy day was yesterday.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 43
Και για τις ειδικές Δυνάμεις το όριο είναι 28!
-
Όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι άλλο ας το κάνει... Ξέρω τα πάντα περί ειδικών δυνάμεων...
- γιωργος2001
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 3
- Επάγγελμα: ΦΟΙΤΗΤΗΣ
Παιδια καλημερα... Το διπλωμα αυτοκινητου μετραει για ολες τις ειδικοτητες ή μονο για τις ειδικοτητες των οδηγων?
ΓΙΩΡΓΟΣ Π
ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λες αλλιως δεν εχουμε ελπιδα, μια αλλη ερωτηση οταν λενε πως παιρνουν μορια αν εχουν κανει θητεια και δηλωσουν αντιστοιχη θεση με αυτη που υπηρέτησαν. Στην περιπτωση που δηλωσει καποιος μια ειδικοτητα που δεν ηταν διαθεσιμη για μη μονιμους π. Χ ελευθεροι σκοπευτες, σημαινει πως κανεις δεν παίρνει αυτα τα μορια;Ρambo No8 έγραψε:Και για τις ειδικές Δυνάμεις το όριο είναι 28!
-
Η ειδικότητα που πιάνει τους ελεύθερους σκοπευτές είναι... Ειδικών αποστολών... Εκεί κάνεις τα πάντα από καταστροφές μέχρι και ουκ σε στέλνουν πιο εύκολα σε σχέση με τους άλλους καταδρομείς γιατί το απαιτεί η ειδικότητα... Όσο για το όριο ηλικίας είναι 28 όπως είπα... Για τα μόρια δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί όπως είπα ξέρω ότι έχει να κάνει σχέση με ειδικές Δυνάμεις.
Ρambo No8 έγραψε:Η ειδικότητα που πιάνει τους ελεύθερους σκοπευτές είναι... Ειδικών αποστολών... Εκεί κάνεις τα πάντα από καταστροφές μέχρι και ουκ σε στέλνουν πιο εύκολα σε σχέση με τους άλλους καταδρομείς γιατί το απαιτεί η ειδικότητα... Όσο για το όριο ηλικίας είναι 28 όπως είπα... Για τα μόρια δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί όπως είπα ξέρω ότι έχει να κάνει σχέση με ειδικές Δυνάμεις.
οκ απλα με μπερδεψε γιατι το εχει ξεχωριστα π. Χ εχει ειδικων αποστολων (9056) και ελευθερων (9067) αλλα δεν εχει σημασια απλα η απορία μου ηταν αν υπαρχει κανενας που θα παρει μορια αν δηλωσει μια απο τις ειδικοτητες που ουσιαστικά δεν μπορει να παρει κανενας στη θητεία του.
-
Για εμένα δεν υπάρχει λόγος να έχουν χωρίσει τους ελεύθερους σκοπευτές αφού σαν ειδικών αποστολών βγάζεις και το σχολείο του ελεύθερου σκοπευτή... Θα μου πεις και οι τυφέκιοφόροι Τουλάχιστον Πιο παλιά ήταν ξεχωριστή ειδικότητα... Αν το πάρεις αλλιώς όλοι είναι τυφέκιοφόροι... Όλοι φέρουν ένα τυφέκιο δηλαδή...
Γνωριζει κανεις γιατι στις ειδικοτητες γραφει για παραδειγμα τεχνιτης οπλισμου ΠΖ (πεζικου) υπηρετης ολμων ΤΘ (τεθωρακισμενων), αλλα στις ειδικες δεν γραφει συγκεκριμενα πεζοναυτες ή λοκ η μακ; Επισης θα εχουμε τη δυνατοτητα να επιλεξουμε συγκεκριμένο κλάδο (παζοναυτες-λοκ-μακ) ή μονο ειδικοτητα ειδικων δυναμεων και θα μας στειλουν αυτοι αναλογα σε ανάλογο κλαδο.
-
Λοκ Μακ πεζοναύτες... Ανήκουν στις ειδικές Δυνάμεις... Και δεν είναι ειδικότητες ... Είναι ας πούμε τα αρχικά της Μακ ... Μοίρα αμφιβίων Καταδρομών... Λοκ λόχος ορεινών Καταδρομών... Μαλ μοίρα αλεξιπτωτιστών... Και τα λοιπά... Η προκήρυξη ειδικών δυνάμεων πιθανόν να βγει ξεχωριστά ... Εκεί διαλέγεις την ειδικότητα... Και πιθανόν να περάσεις ανάλογα με τις μεταθέσεις απ' όλες τις μονάδες... Μπορεί πχ να είσαι σε αμφίβια μοίρα στην Σάμο και να πας μετάθεση Αυλώνα... Όλοι είναι το ίδιο... Δεν υπάρχουν καλύτεροι ή χειρότεροι... Η κάθε μονάδα έχει την δικιά της αποστολή...
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Παιδιά αυτό μέρους νοσηλευτές πάντως δεν είναι καλό, αφού θα βγει προκυρηξη κοροϊδία 100 νοσηλευτές άρα μπορούν να υσχυριστουν οκ για το 21 πήραμε 100 εποπ συν αύξηση θητεία συν εισακτεους άρα από 22 τα λέμε... Ας ελπίσουμε να μη γίνει
δεν θυμαμαι καλα τον αριθμο αλλα ειχε πει οτι θα παρουν εναν μεγαλο αριθμο εποπ καθε χρονο για μια πενταετια ωστε να φτασουν τους 10000 η 15000 στο τελος της πενταετιας, αν παρουν μονο 100 φετος δεν ξερω με τι ειδους προγραμματισμο θα βγει ο αριθμος που θελουν.Politis1994 έγραψε:Παιδιά αυτό μέρους νοσηλευτές πάντως δεν είναι καλό, αφού θα βγει προκυρηξη κοροϊδία 100 νοσηλευτές άρα μπορούν να υσχυριστουν οκ για το 21 πήραμε 100 εποπ συν αύξηση θητεία συν εισακτεους άρα από 22 τα λέμε... Ας ελπίσουμε να μη γίνει
Ρambo No8 έγραψε:Λοκ Μακ πεζοναύτες... Ανήκουν στις ειδικές Δυνάμεις... Και δεν είναι ειδικότητες ... Είναι ας πούμε τα αρχικά της Μακ ... Μοίρα αμφιβίων Καταδρομών... Λοκ λόχος ορεινών Καταδρομών... Μαλ μοίρα αλεξιπτωτιστών... Και τα λοιπά... Η προκήρυξη ειδικών δυνάμεων πιθανόν να βγει ξεχωριστά ... Εκεί διαλέγεις την ειδικότητα... Και πιθανόν να περάσεις ανάλογα με τις μεταθέσεις απ' όλες τις μονάδες... Μπορεί πχ να είσαι σε αμφίβια μοίρα στην Σάμο και να πας μετάθεση Αυλώνα... Όλοι είναι το ίδιο... Δεν υπάρχουν καλύτεροι ή χειρότεροι... Η κάθε μονάδα έχει την δικιά της αποστολή...
το καταλαβα αυτο που λες, ειδα απλως αυτη τη σελιδα
https://www.aftodioikisi.gr/proslipseis/proslipseis-epop-oi-eidikotites-kai-ta-prosonta-apofasi/
δες την αν θες και εσυ, με μπερδεψε λιγο, ευχαριστω για την απαντηση παντως.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 56
Παιδιά η προκήρυξη από πηγή π έχω γνωστό σε πολύ καλή θέση... Δεν μιλάω ότι έχει τον βαθμό τον τρελό απλά είναι στο κατάλληλο σημείο κλπ... Ήταν προς Φλεβάρη μην γελιόμαστε... Θα βγει η προκήρυξη ... Και εγώ αγχωμένος φουλ είμαι με το ποτε κλπ... Θα βγει όμως απλά θέλει υπομονή και να μην κρεμόμαστε από σαιτς που και εγώ ο ίδιος το κάνω χαχα... Ξαφνικα ένα ωραίο πρωινό θα δούμε μπαμ πως ανακοινώθηκε και αυτό θα είναι σύντομα πιστεύω... Και 30 μέρες σύντομα είναι
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
φίλε μου μακάρι ενοεις πως πέρα από νοσηλευτές θα πάρει τους 1600 και 1000 οβα επιτέλους;George3243 έγραψε:Παιδιά η προκήρυξη από πηγή π έχω γνωστό σε πολύ καλή θέση... Δεν μιλάω ότι έχει τον βαθμό τον τρελό απλά είναι στο κατάλληλο σημείο κλπ... Ήταν προς Φλεβάρη μην γελιόμαστε... Θα βγει η προκήρυξη ... Και εγώ αγχωμένος φουλ είμαι με το ποτε κλπ... Θα βγει όμως απλά θέλει υπομονή και να μην κρεμόμαστε από σαιτς που και εγώ ο ίδιος το κάνω χαχα... Ξαφνικα ένα ωραίο πρωινό θα δούμε μπαμ πως ανακοινώθηκε και αυτό θα είναι σύντομα πιστεύω... Και 30 μέρες σύντομα είναι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες