Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Σεφη βγάζει προκυρηξη η,GIGN στη Γαλλία μέχρι τα 30 είναι το όριο το ψήνεις δικέ μου?
Η βαση για ειδικοτητες του πεζικου με απολυτηριο σιγουρα θα ξεπερασουν τα 600 μορια. Οποιος πιστευει το αντιθετο ειναι αφελης. Σεφη πες μας ομως πως βγαζεις 700 μορια χωρις πτυχιο ρε παλικαρακι.
Όχι ρε ο σεφις ανατίναξε την γέφυρα του Γοργοποτάμου έχει καί από εκεί μόρια
- chrusa
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 20
Έχει πέσει το επίπεδο εδω μέσα. Μπαίναμε για να ανταλλάξουμε πληροφορίες και τώρα μπαίνεις και βλέπεις ειρωνίες γελάκια και γενικότερα μια προσπάθεια να μειώσετε κάποιον. Δεν σας κάνει μάγκες αυτό. Όσον αφορά το επάγγελμα που χρησιμοποίησε κάποιος για να κοροϊδέψει, ας κατέβει από το συννεφάκι του. Δουλειά είναι και αυτή την οποία επαγγέλλονται αρκετοί άνθρωποι. Λίγοι τρόποι δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν.
Χαχαχαχαχ σταματα ρε κλαίω
XristosMP έγραψε:Η βαση για ειδικοτητες του πεζικου με απολυτηριο σιγουρα θα ξεπερασουν τα 600 μορια. Οποιος πιστευει το αντιθετο ειναι αφελης. Σεφη πες μας ομως πως βγαζεις 700 μορια χωρις πτυχιο ρε παλικαρακι.
15 απολ χ 12
12 μήνεςχ 10
60 πρφ
50 δίπλωμα
200 ειδικότητα
Κάνε τα μαθηματικά σου παλικαράκι...
Κριμα ομως που δεν μπορεις λογω ηλικιας.
XristosMP έγραψε:Κριμα ομως που δεν μπορεις λογω ηλικιας.
150 προφ*
Δεν με πειράζει φίλε, αν δήλωνα θα δήλωνα οικονομικό ή κάτι με πτυχίο... Και θα έκανα για το μισθό!
Θεωρώ ότι πάρα μα πάρα πολλοί θα έχουνε από 650 μόρια κ πάνω σε ειδικότητες με απολυτήριο.
Ναι ρε έχει τα μόρια πέρα από τη πλακα το παιδί και ας το ληξουμε εδώ αλλά τα όρια είναι όρια ρε παίδες
Σεφη έχω μια απορία σοβαρά τώρα αφού έχεις δουλειά δημοσίου γιατί θες ΕΠΟΠ έχει πολλή αγγαρεία ρε ή σου αρέσει φουλ ; Σε πειραξαμε και λιγο μαν :)
Ναι ισχύει είναι από αεροπορία το παιδί και τα παίρνει αυτά... Ναι ισχύει πάντως εγώ μόλις άλλαξε ο χρόνος 12:01 ανακουφιστικα
Kostasz έγραψε:Σεφη έχω μια απορία σοβαρά τώρα αφού έχεις δουλειά δημοσίου γιατί θες ΕΠΟΠ έχει πολλή αγγαρεία ρε ή σου αρέσει φουλ ; Σε πειραξαμε και λιγο μαν :)
Φίλε μου στη δουλειά που είμαι... Σήμερα είμαι αύριο δεν είμαι!
Θα έβαζα κάποια ειδικότητα με πτυχίο... Και μετά κάπως θα τα κανόνιζα!
Η μονιμότητα είναι το παν
ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Ναι ισχύει είναι από αεροπορία το παιδί και τα παίρνει αυτά... Ναι ισχύει πάντως εγώ μόλις άλλαξε ο χρόνος 12:01 ανακουφιστικα
Εσύ πριν κάτι μέρες, ευχαριστούσες που δεν μπήκανε οι 93άρηδες... Τι να πούμε για το άτομο σου!
Ρε συ και αυτός να μπει θέλει λογικό δεν είναι εσύ μχ θα του έπαιρνες τη θέση
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης