Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

XristosMP έγραψε:
HLEKTROLOGOS έγραψε:
XristosMP έγραψε:Εδω ξαναλεω ανεβαζες φωτογραφιες σου στο νημα του Π. Ν γεματος καμαρι, που καλα εκανες γιατι δεν το εκανες για κακο, αλλα σε νοιαζουν ξαφνικα τα προσωπικα δεδομενα τωρα;
Αλλο φωτογραφια αλλο ταυτοτητα και ονοματεπωνυμο ρε φιλε, στη φωτογραφια δε λεει ουτε ποιος ειμαι ουτε που μενω. Σκεψου ρε φιλε πριν αραδιασεις τις σκεψεις σου μη με κανεις να στο λεω συνεχεια.

Τι μας λες ρε φιλαρακο, αληθεια;

Δηλαδη σου φαινεται λογικο στελεχος των ενοπλων δυναμεων να ανεβαζει φωτογραφιες πανω απο καραβια αναμεσα σε αγνωστους; Το ποιος εισαι μονο εχει σημασια νομιζεις;

Μονο το καγγελο του πλοιου φαινεται φιλαρακο δεν ειναι φωτογραφιες που προδιδουν θεσεις, οπλισμο κτλ. Σου ειπα να το μελετας λιγακι πριν να την πεις σε καποιον.

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

HLEKTROLOGOS έγραψε:
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Ο ανθρωπος ρωτησα αν υπαρχουν τα ονοματα και γενικα οι πινακες διοτι δεν εχω ιδεα απο Π. Ν και Π. Α στο αν βγηκαν οι βασεις τοτε διοτι εχω μονο του Σ. Ξ και ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ λεει οτι τον απειλω και οτι θελω να βρω το ονομα του...

Ενταξει, θα τρελαθουμε τελειως εδω μεσα μου φαινεται.
Το γεγονος οτι τα ζητησες μετα απο εντονη διαφωνια η τσακωμο ναι με κανει να αισθανομαι απειλη. Μη προσπαθεις εντεχνως να καλυφθεις γιατι σου απανταω σε ολα,

Αρα εσυ οταν εχεις μια λογομαχια με καποιον απο κοντα και μετα σε στραβοκοιταξει πας στην αστυνομια; Χαχαχαχα μετα θελετε να παρουμε σοβαρα την αποψη του για το ποτε θα βγει η προκηρυξη

Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

Γεμίσατε το νήμα, με ένα τελείως άκυρο θέμα! Πείτε τα σε μνματα
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

HLEKTROLOGOS έγραψε:
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Ο ανθρωπος ρωτησα αν υπαρχουν τα ονοματα και γενικα οι πινακες διοτι δεν εχω ιδεα απο Π. Ν και Π. Α στο αν βγηκαν οι βασεις τοτε διοτι εχω μονο του Σ. Ξ και ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ λεει οτι τον απειλω και οτι θελω να βρω το ονομα του...

Ενταξει, θα τρελαθουμε τελειως εδω μεσα μου φαινεται.
Το γεγονος οτι τα ζητησες μετα απο εντονη διαφωνια η τσακωμο ναι με κανει να αισθανομαι απειλη. Μη προσπαθεις εντεχνως να καλυφθεις γιατι σου απανταω σε ολα,

Ηλεκτρολογε ή καλυτερα φιλε μου, για να σου φυγει αυτο το " αγχος ' ή οτι εχεις δεν εχω κανενα θεμα μαζι σου οπως και με κανεναν εδω μεσα.

Ναι ειχαμε μια εντονη διαφωνια και; Τι παει να πει πως θελω να σου κανω κακο ή να σε βρω ή να σου χαλασω τη δουλεια;

Προς θεου, ειμαι ανθρωπος που οπως θυμασαι απτη πρωτη μερα που μπηκες, μιλουσαμε και ημουν ευγενικος απεναντι σου, παρα αυτα ειχαμε απλα μια διαφωνια, αυτο τι μας κανει εχθρους;

Εγω να ξερεις στη ζωη μου εχω μαθει να κανω πισω και να καταλαβαινω ποτε ειμαι λαθος και ποτε οχι.
Οποτε για να τελειωνει ολο αυτο, διοτι πραγματικα τοση ωρα μιλαμε απλα για χαζομαρες και χαλαμε τις καρδιες μας, σου ζητω συγνωμη αν ειπα κατι που σε πειραξε, δεν ειχα καμια τετοια προθεση.

Τωρα αν δεν θελεις να μου μιλας, δεκτο αλλα θα σε παρακαλουσα να μη λες οτι σε απειλησα, διοτι με προσβαλλει αυτο.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Εντωμεταξυ μονος σου τρελενεσαι ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕ γιατι ο Λευτερης ποτε δεν ζητησε κανενα πινακα.Στο εχει πει και στο λεμε και οι υπολοιποι αλλες 100 φορες.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ που αμα θελει εχει το δικαιωμα κιολας να τον δει εφοσον υπαρχει στο διαδικτυο. Δεν θα μας στερησεις το δικαιωμα να τον δουμε.

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Μόλις δουν οι διαχειριστές τόσα μυνηματα θα νομίζουν ότι βγήκε εποπ... ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ χάχαχαχαχα
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

Ομαδικό ban θα μας ρίξει ο DYK
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Για να τελειωνει αυτο το παραμυθακι, επειδη 1 φορα δεν αρκει θα στο ξαναπω. ΚΑΝΕΙΣ δεν ζητησε να δει τον πινακα, μονος σου αγχωνεσαι και κανεις σεναρια με αστυνομιες λιμενικα και δεν ξερω τι. Με ενα απλο google search θα βρεις 150 αριθμους ταυτοτητας σε λιγοτερο απο 1 λεπτο. Τι εχεις να φοβηθεις; Καλα δεν τα λεμε τοσο καιρο εδω μεσα; Προσπαθησε ομως κι εσυ να κοψεις τις προφητειες γιατι πεφτουν ολες εξω και ειναι κριμα και για σενα και για αυτους που διαβαζουν και σε παιρνουν στα σοβαρα (πανω σε αυτο το θεμα) σαν στελεχος και μετα απογοητευονται

Ρambo No8
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Ρambo No8 »

Το site έγινε ενδιαφέρον! ... Αποφάσισα να βοηθήσω αλλά έχω γνώσεις μόνο σε ότι αφορά περί ειδικών δυνάμεων...
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Πότε θα βγεί ρεεεεεεεεε
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Πότε θα βγεί ρεεεεεεεεε

Εσύ έλεγες ότι θα βγει σύντομα... Τώρα τι άλλαξε;

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Sefis έγραψε:
ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Πότε θα βγεί ρεεεεεεεεε

Εσύ έλεγες ότι θα βγει σύντομα... Τώρα τι άλλαξε;

Ότι αυτή η αναμονή σκοτώνει

Tsosmi
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Tsosmi »

Ποσα μορια πιστευετε πρεπει να χει καποιος για να χει αρκετες ελπιδες;
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

Tsosmi έγραψε:Ποσα μορια πιστευετε πρεπει να χει καποιος για να χει αρκετες ελπιδες;

Η ερώτηση που κάνεις ουσιαστικά δεν έχει απάντηση... Σκέψου ότι βγαίνει προκήρυξη ΕΠΟΠ μετά απο 10+ χρόνια!

Για ειδικότητες με απολυτήριο λυκείου θα σου ελεγα 750 μόρια για να έχεις καλές πιθανότητες.

Για ειδικότητες με πτυχίο νομίζω απο 1000 μόρια και πάνω.

Προσωπικές εκτιμήσεις... Για να μη παρεξηγηθώ!

Tsosmi
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Tsosmi »

Τοσα πολλα ε; Κ αλλη μια ερωτηση... Τα μορια διαφερουν αναλογα με την ειδικοτητα ετσι;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες