Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

HLEKTROLOGOS έγραψε:
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Που κολλαει η ip / η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος με την ερωτηση που εκανα στην γυναικα;
δηλαδη να παραβλεψω το γεγονος οτι πριν τσακονωσουν με εναν εποπ του πν που μπηκε το 2010 και ξαφνικα τυχαια ζητας τα ονοματα των επιτυχοντων πν 2010. Εγω το παιρνω σαν απειλη. Συνεχισε.

Αχ... Και εκει που ελεγα οτι τελειωσε αυτη η λεκτικη διαμαχη μεταξυ μας, παλι δεν καταλαβαινεις τι γινεται και τα βαζεις παλι με τον λαθος ανθρωπο, οπως τα εβαλες και τοτε με το υψος, ενω δεν εφταιγα.

Παμε παλι λοιπον:

1) Τα μορια, οι πινακες και τα ονοματα ειναι στο διαδικτυο και προσβασιμα απο ολο τον κοσμο εδω και χρονια, οπως μας ενημερωσε η αγαπητη Θαλασσα.

2) Θα σε παρακαλουσα να μη μου "υπαγορευεις " τι να κανω, το οτι εισαι ΕΠΟΠ στο Π. Ν δεν σε κανει ανωτερο μου (σου θυμιζει κατι;) .

3) Η ερωτηση μου ηταν καθαρα ενημερωτικη, μιας και δεν γνωριζα αν υπηρχαν στο 100% στο διαδικτυο.

4) Απειλη γιατι; Νιωθεις οτι απειλεισαι για κατι; Καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται και σου ξαναλεω, ηταν καθαρα ενημερωτικη η ερωτηση μου.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τρί Ιαν 26, 2021 1:06 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Εδω γινονται προαγωγες και ανεβαινουν 500 ονοματα με αριθμους ταυτοτητας κτλπ.Μηπως φοβασαι κατι αλλο;

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Thalassa έγραψε:
HLEKTROLOGOS έγραψε:Αναφερω στους διαχειριστες του φορουμ οτι η λιστα αυτη που διακινειται εδω εχει αριθμους ταυτοτητας, ονοματεπωνυμα. Δεν ειναι μονο τα ονοματα. Επιφυλασσομαι προς ολα τα μελη χωρις κακη προθεση αλλα με επιφυλαξη παντως νομιμου δικαιωματος μου.

Δεν έκανες τα χαρτιά σου δηλαδή;

Δεν σε πήραν;

Γιατί να μην αναρτηθούν τα μόρια σου εφόσον πέρασες αξιοκρατικά;

Διακινειται τι και από ποιον;

Εχει μεσα τον αριθμο ταυτοτητας εκατονταδων ανθρωπων. Αυριο θα παω να το καταγγειλω. Τα μορια δε με νοιαζει αλλα ο αριθμος ταυτοτητας μαζι με το επωνυμο μου ναι δεν ειμαι υποχρεωμενος να το δινω δημοσια.

Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

HLEKTROLOGOS έγραψε:
Thalassa έγραψε:
HLEKTROLOGOS έγραψε:Αναφερω στους διαχειριστες του φορουμ οτι η λιστα αυτη που διακινειται εδω εχει αριθμους ταυτοτητας, ονοματεπωνυμα. Δεν ειναι μονο τα ονοματα. Επιφυλασσομαι προς ολα τα μελη χωρις κακη προθεση αλλα με επιφυλαξη παντως νομιμου δικαιωματος μου.

Δεν έκανες τα χαρτιά σου δηλαδή;

Δεν σε πήραν;

Γιατί να μην αναρτηθούν τα μόρια σου εφόσον πέρασες αξιοκρατικά;

Διακινειται τι και από ποιον;

Εχει μεσα τον αριθμο ταυτοτητας εκατονταδων ανθρωπων. Αυριο θα παω να το καταγγειλω. Τα μορια δε με νοιαζει αλλα ο αριθμος ταυτοτητας μαζι με το επωνυμο μου ναι δεν ειμαι υποχρεωμενος να το δινω δημοσια.

Να καταγγείλεις τι;

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

XristosMP έγραψε:Εδω γινονται προαγωγες και ανεβαινουν 500 ονοματα με αριθμους ταυτοτητας κτλπ.Μηπως φοβασαι κατι αλλο;

Αλλο αμ και αλλο αριθμος ταυτοτητας. Να ξερεις τι λες.

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Μαλλον φοβασαι κατι αλλο αγαπητε, που δεν με νοιαζει και στην τελικη.Εγω θα ηθελα πολυ να τον δω αυτον τον περιβοητο πινακα, σαν περιεργος ανθρωπος που ειμαι !

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Lefteris 2αμαλ έγραψε:
HLEKTROLOGOS έγραψε:
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Που κολλαει η ip / η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος με την ερωτηση που εκανα στην γυναικα;
δηλαδη να παραβλεψω το γεγονος οτι πριν τσακονωσουν με εναν εποπ του πν που μπηκε το 2010 και ξαφνικα τυχαια ζητας τα ονοματα των επιτυχοντων πν 2010. Εγω το παιρνω σαν απειλη. Συνεχισε.

Αχ... Και εκει που ελεγα οτι τελειωσε αυτη η λεκτικη διαμαχη μεταξυ μας, παλι δεν καταλαβαινεις τι γινεται και τα βαζεις παλι με τον λαθος ανθρωπο, οπως τα εβαλες και τοτε με το υψος, ενω δεν εφταιγα.

Παμε παλι λοιπον:

1) Τα μορια, οι πινακες και τα ονοματα ειναι στο διαδικτυο και προσβασιμα απο ολο τον κοσμο εδω και χρονια, οπως μας ενημερωσε η αγαπητη Θαλασσα.

2) Θα σε παρακαλουσα να μη μου "υπαγορευεις " τι να κανω, το οτι εισαι ΕΠΟΠ στο Π. Ν δεν σε κανει ανωτερο μου (σου θυμιζει κατι;) .

3) Η ερωτηση μου ηταν καθαρα ενημερωτικη, μιας και δεν γνωριζα αν υπηρχαν στο 100% στο διαδικτυο.

4) Απειλη γιατι; Νιωθεις οτι απειλεισαι για κατι; Καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται και σου ξαναλεω, ηταν καθαρα ενημερωτικη η ερωτηση μου.

1) Τα μορια ειναι δημοσια, τα ονοματα και οι ταυτοτητες (αριθμοι) καλυπτονται απο αστερισκους εκτος πρωτου και τελευταιου γραμματος

2) Οτι με θιγει θα στο λεω μια χαρα.

3κ4) Ενημερωτικα σου ειπα και να αναφερω οτι θα παω στην αστυνομια. Οντως ο καθαρος ουρανος αστραπες δε φοβαται αλλα οχι να μοιραζουμε στοιχεια μας ετσι.

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Παιδιά ηρεμία χαλαρώστε ΚΥΡΙΕ ΥΑNDR ΟΤΙ νομίζεται εσεις ας πραξεται στην κρίσης σας.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Συμφωνω, οτι δεν πρεπει να μοιραζουμε (αν οχι ολα) τουλαχιστον τα μισα στοιχεια μας στο διαδικτυο και στο οτι... Οτι σε ενοχλει να μου το λες.

Εμενα μαρεσει να κανω εναν υγιη διαλογο με αντιπαραθεσεις.

Το αλλο ομως να μου εξηγησεις θελω ... Γιατι λες οτι το παιρνεις σαν απειλη το γεγονος οτι εκανα μια απλη ερωτηση στην Θαλασσα για το αν υπαρχουν οι βασεις και τα μορια του Π. Ν και της Π. Α;

Τι σε κανει να πιστευεις πως σε απειλω;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τρί Ιαν 26, 2021 1:20 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

Θα πας στην αστυνομία να καταγγείλεις εφημερίδα πανελλαδικής διακίνησης για τον αριθμό της ταυτότητας σου ο οποίος πια δεν ανήκει.Προχτές εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ τα αποτελέσματα τις προκήρυξης 2κ/20/19.

Με τα πλήρη στοιχεία όλων των υποψηφίων καθώς και τον φορέα τοποθέτησης.

Αυτό λέγεται διαφάνεια!

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Όσον αναφορά τη ΘΆΛΑΣΣΑ έχει δίκιο για το βισμα στην αέροπορια δυστυχώς. Δεν έχεις το δικαίωμα ούτε για ένσταση ούτε ονομαστική καταγγελία τι μου λέτε τρ χάχαχα στην αεροπορία ανεβάζουν τα μόρια στα βισματα για να περάσουν τους αξιοκρατικους. Επίσης όποιον δεν θέλουν τον κόβουν στα ψυχοτεχνικα χωρης να δικαιούσαι... Να μάθεις τον λόγο
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Επίσης σίγουρα δε χρειάζεται να μαλωνεται. Το φόρουμ έχει κανόνες ο κύριος YANDR ας πράξει όπως νομίζει στην κρίση του.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Οχι μονο στην αστυνομια, και στην πυροσβεστικη να πας δεν θα καταφερεις τιποτα. Καλο ειναι να υπαρχουν τετοια αρθρα αφου καλυπτονται και μερικα νουμερα δεν εχεις να φοβηθεις κατι. Εκτος πια κι αν εισαι τοσο σημαντικο προσωπο που δεν σου αρκει να ειναι κρυμμενος ουτε ο μισος αριθμος της ταυτοτητας σου.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Συμφωνω, οτι δεν πρεπει να μοιραζουμε (αν οχι ολα) τουλαχιστον τα μισα στοιχεια μας στο διαδικτυο και στο οτι... Οτι σε ενοχλει να μου το λες.

Εμενα μαρεσει να κανω εναν υγιη διαλογο με αντιπαραθεσεις.

Το αλλο ομως να μου εξηγησεις θελω ... Γιατι λες οτι το παιρνεις σαν απειλη το γεγονος οτι εκανα μια απλη ερωτηση στην Θαλασσα για το αν υπαρχουν οι βασεις και τα μορια του Π. Ν και της Π. Α;

Τι σε κανει να πιστευεις πως σε απειλω;
οτι εμμεσως ζητας να μαθεις τα στοιχεια μου λιγη ωρα μετα τον τσακωμο. Η μηπως αφου τσακωθηκαμε σε επιασε αγωνια για την λιστα του ναυτικου;

Λοιπον επειδη εγω δεν θελω να συζητω μαζι σου να σου αναφερω πως δεν με νοιαζει τοσο για τα μορια αλλα για το ονοματεπωνυμο και την ταυτοτητα. Αλλα και παλι να δεχτω για λογους διαφανειας να υπαρξει ενα χρονικο πλαισιο να ειναι προσβασιμα. Αλλα 10 χρονια μετα και αφου δεν μπορει κανεις να κανει ενσταση ναι δεν εχουν καμια δουλεια να βρισκονται δημοσια.

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

ΔΕΝ ζητησε ο ανθρωπος τον πινακα. Ξυπνα πια. Κουβεντα καναμε πανω σε αυτο, ποτε δεν ζητησε να του δωσει καποιος αυτον τον πινακα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης