HLEKTROLOGOS έγραψε:δηλαδη να παραβλεψω το γεγονος οτι πριν τσακονωσουν με εναν εποπ του πν που μπηκε το 2010 και ξαφνικα τυχαια ζητας τα ονοματα των επιτυχοντων πν 2010. Εγω το παιρνω σαν απειλη. Συνεχισε.Lefteris 2αμαλ έγραψε:Που κολλαει η ip / η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος με την ερωτηση που εκανα στην γυναικα;
Αχ... Και εκει που ελεγα οτι τελειωσε αυτη η λεκτικη διαμαχη μεταξυ μας, παλι δεν καταλαβαινεις τι γινεται και τα βαζεις παλι με τον λαθος ανθρωπο, οπως τα εβαλες και τοτε με το υψος, ενω δεν εφταιγα.
Παμε παλι λοιπον:
1) Τα μορια, οι πινακες και τα ονοματα ειναι στο διαδικτυο και προσβασιμα απο ολο τον κοσμο εδω και χρονια, οπως μας ενημερωσε η αγαπητη Θαλασσα.
2) Θα σε παρακαλουσα να μη μου "υπαγορευεις " τι να κανω, το οτι εισαι ΕΠΟΠ στο Π. Ν δεν σε κανει ανωτερο μου (σου θυμιζει κατι;) .
3) Η ερωτηση μου ηταν καθαρα ενημερωτικη, μιας και δεν γνωριζα αν υπηρχαν στο 100% στο διαδικτυο.
4) Απειλη γιατι; Νιωθεις οτι απειλεισαι για κατι; Καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται και σου ξαναλεω, ηταν καθαρα ενημερωτικη η ερωτηση μου.