Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Τι ψευτη με εβγαλες και σε ποιο υψος;

Ουδεποτε ρωτησα κατι για υψος εγω και μαλλον με μπερδευεις με καποιον αλλον, μιας που το εκανες πολλακις οταν αρχισες να γραφεις στις αρχες και μπορω να σου πω και ποιος ειναι αυτος ο αλλος, μιας που θυμαμαι ακριβως το μηνυμα και ηταν ο Μαρκ, που ρωτουσε τοτε τι ισχυει με νομους και ανεβασες τον νομο και του τον εστειλα.

Παρακατω λοιπον, ειχες μπει και ειχες πει με σιγουρια πως θα βγει τελη Δεκεμβρη, οπου επεσες εξω.
Μετα μπηκες και ειπες μετα τις 15 Ιανουαριου, οπου επισης παλι πεφτεις εξω.

Τωρα μπαινεις παλι και λες με σιγουρια " Οχι Πολιτη, δεν θα βγει ".
Κατι παει λαθος, δεν νομιζεις;

Βρε, δοξα τον θεο εγω ξερω τι ειναι πιο δυσκολο και τι πιο ευκολο, μη σε αγχωνει αυτο.

Σε οτι αφορα το υψος καταταξης ησουν και συ που μου την ελεγες φιλε. Παλι χτυπωντας οτι εχεις αδερφια και ξαδερφια στις ΕΔ. Για το μετα τις 15 γενναρη δεν επεσα εξω εκτος κι αν βγηκε 14/1. Αν σ ενοχλει που μπαινω κ γραφω προβλημα σου. Δε μ αγχωνει τιποτα παντως. Οτι ακουω και μαθαινω θα το γραφω να τα διαβαζουν αυτοι που ενδιαφερονται.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Δεν στην ειπα ποτε.

Εγω σου ειχα πει εναν νομο για τον οποιο ειχα δει στο ιντερνετ.Απο εκει και μετα ανεβαζεις εναν αλλον νομο και λες οτι αλλαξες και μετα συμφωνω μαζι σου, αφου τον ειχα διαβασει.

Αυτο που λες πως χτυπαω για αδερφια, ξαδερφια το κανω διοτι μου απαντας και μου λες " Λευτέρη είμαι μεσα και με ρωτας την πηγη μου ".

Αυτο που θελω να σου πω ειναι πως, ειναι κι αλλα ατομα που εχουν αδερφια, ξαδερφια, γκομενους και χιλια 2 σαν αξιωματικους / υπαξιωματικους στις Ενοπλες Δυναμεις.

Οπως ειπε και ο Γιωργος πιο πανω, υπαρχουν ατομα σε πολυ ανωτερες θεσεις και δεν γνωριζουν τιποτα με σιγουρια και εσυ εχεις τον τελευταιο καιρο και μπαινεις και γραφεις πραγματα με σιγουρια, πετας κατι και μετα βγαινεις.

Λες οτι το κανεις για τα παιδια και κατανοεις τον αγχος τους ... Πως το κατανοεις;
Γραφοντας 1 φορα τις 2 βδομαδες μηνυματα τυπου " δεν θα βγει " / ακουσα δεν θα παρει ΕΠΟΠ / παμε καλοκαιρι / " και χιλια 2 τετοια πραγματα;

Γραψε την γνωμη σου, οπως κανει ο Σεφης σαν προσωπικη εκτιμηση ή το τι ακουσες και οχι με σιγουρια για το τι προκειται να γινει, Τοσο απλο.

Υ. Γ σαφως και να μπαινεις να γραφεις, δεν σου το απαγορευσα και εξαλλου ποιος ειμαι εγω που θα στο απαγορευσω;

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Δεν στην ειπα ποτε.

Εγω σου ειχα πει εναν νομο για τον οποιο ειχα δει στο ιντερνετ.Απο εκει και μετα ανεβαζεις εναν αλλον νομο και λες οτι αλλαξες και μετα συμφωνω μαζι σου, αφου τον ειχα διαβασει.

Αυτο που λες πως χτυπαω για αδερφια, ξαδερφια το κανω διοτι μου απαντας και μου λες " Λευτέρη είμαι μεσα και με ρωτας την πηγη μου ".

Αυτο που θελω να σου πω ειναι πως, ειναι κι αλλα ατομα που εχουν αδερφια, ξαδερφια, γκομενους και χιλια 2 σαν αξιωματικους / υπαξιωματικους στις Ενοπλες Δυναμεις.

Οπως ειπε και ο Γιωργος πιο πανω, υπαρχουν ατομα σε πολυ ανωτερες θεσεις και δεν γνωριζουν τιποτα με σιγουρια και εσυ εχεις τον τελευταιο καιρο και μπαινεις και γραφεις πραγματα με σιγουρια, πετας κατι και μετα βγαινεις.

Λες οτι το κανεις για τα παιδια και κατανοεις τον αγχος τους ... Πως το κατανοεις;
Γραφοντας 1 φορα τις 2 βδομαδες μηνυματα τυπου " δεν θα βγει " / ακουσα δεν θα παρει ΕΠΟΠ / παμε καλοκαιρι / " και χιλια 2 τετοια πραγματα;

Γραψε την γνωμη σου, οπως κανει ο Σεφης σαν προσωπικη εκτιμηση ή το τι ακουσες και οχι με σιγουρια για το τι προκειται να γινει, Τοσο απλο.

Υ. Γ σαφως και να μπαινεις να γραφεις, δεν σου το απαγορευσα και εξαλλου ποιος ειμαι εγω που θα στο απαγορευσω;

Ειδικα το τελευταιο που μου υπαγορευεις και τι να κανω και πως να γραφω με ξεπερνα. Δεν ειμαι ο μονος στην οικογενεια μου που ειμαι μεσα φιλε μου. Εγω λοιπον θα γραφω οτι ξερω κ αν σε πειραζει παλι προβλημα σου. Αλλα τις υπαγορευσεις και τις προτροπες σε κεινους που στις ζητανε. Μην μπερδευεις το βαθμο του φορουμ που ειναι απο τα μηνυματα με την εξουσια σε ανθρωπους. Τοσο απλο.

George3243
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από George3243 »

Παιδιά χαχαα μην τσακώνεστε... Έχουμε άνθρωπο στην κυβέρνηση να μάθουμε; Όλα τα αλλά είναι ένας μύθος... Προσωπικα έγινα μέλος στο φόρουμ για να ησυχάζω με άλλες γνώμες αλλά κ να λέω τις δικές μ... Να δω πως το βλέπει ο καθένας κ όλα αυτά... Αλλά το ράδιο αρβύλα π επικρατεί από μερικούς που δεν θίγω ονόματα μ θυμίζει 18 χρόνων παιδιά π μπήκαν στρατό κ είναι αγχωμένα να ακουστούν... Και εποπ όπως μ είπε και πολύ ανώτερος σε βαθμό «θα είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης»και είναι αλήθεια απλά μας καίει κυριως για τα λεφτά και το σίγουρο! Οποιος νομίζει πως θα γίνει ο κομάντο θα γίνει σίγουρα κομάντο της αγγαρείας (πλην λίγων εξαιρέσεων π θα πάνε σε μονάδες ε/δ και εκεί λέω οκ πάω πασο μπράβο σας)
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Υπαγορευω σημαινει οτι σου επιβαλλω κατι.

Ειδες πουθενα να σου επιβαλλω το πως θα γραψεις;
Μια συμβουλη σου εδωσα, που μαλλον δεν την καταλαβες παλι οπως δεν καταλαβαινες και πιο παλια οτι αλλοι σου λεγανε για τα υψη και σε αλλους την ελεγες, δεν πειραζει.

Εσυ ησουν αυτος που ζητησε απτον ΔΥΚ να παρει τον παλιο του λογαριασμο και λες εμενα οτι μπερδευω τον βαθμο με την εξουσια προς τον ανθρωπο;

Ηλεκτρολογε, μπερδευεις πολλα πραγματα αγαπητε, κοιτας το δεντρο και χανεις το δασος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Δευ Ιαν 25, 2021 10:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
George3243
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από George3243 »

Ήμασταν φαντάροι και βλέπαμε εποπ και λέγαμε μα τι χαζοί Θεέ μ... Τι κομπλεξικοί άνθρωποι με κανένα γραμματικό επίπεδο... Απλά νιώθουν πως κάποιοι είναι... Αυτοί θελουμε να γίνουμε ρε παιδιά; Ή αυτό π ψάχναμε κ εμείς για παράδειγμα όταν ήμασταν μέσα...
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Υπαγορευω σημαινει οτι σου επιβαλλω κατι.

Ειδες πουθενα να σου επιβαλλω το πως θα γραψεις;
Μια συμβουλη σου εδωσα, που μαλλον δεν την καταλαβες παλι οπως δεν καταλαβαινες και πιο παλια οτι αλλοι σου λεγανε για τα υψη και σε αλλους την ελεγες, δεν πειραζει.

Εσυ ησουν αυτος που ζητησε απτον ΔΥΚ να παρει τον παλιο του λογαριασμο και λες εμενα οτι μπερδευω τον βαθμο με την εξουσια προς τον ανθρωπο;

Ηλεκτρολογε, μπερδευεις πολλα πραγματα αγαπητε, κοιτας το δεντρο και χανεις το δασος.
Τωρα πια βρηκες να μου την πεις και για τον λογαριασμο μου. Δημοσια εγραψα ευχαριστω τον ΔΥΚ για την επαναφορα του. Και αυτο οχι για τον λογο του βαθμου αλλα του ονοματος και των αναμνησεων. Ρε φιλε εσυ εισαι καθε μερα και γραφεις για να ανεβεις οχι εγω οπως ειπες μπαινω μια στο τοσο. Αντε να σε δω τι αλλο θα βρεις να πεις.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Να ανεβω να παω που;

Να γινω Στρατηγος εννοεις για να παρω παρασημα και κανα επιδομα βαθμου;Εικόνα

Βλεπω, βγαινεις εκτος θεματος, πλεον σε νοιαζει το τι θα βρω να πω εγω, απτο οτι γραφεις ανακριβειες καθε 15 μερες... Μαλιστα.

Ενταξει λοιπον, σταματαω εδω διοτι βλεπω πως δεν θελεις να καταλαβεις και θα συνεχισεις τον χαβα σου.

Καλη συνεχεια Ηλεκτρολογε μου.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Να ανεβω να παω που;

Να γινω Στρατηγος εννοεις για να παρω παρασημα και κανα επιδομα βαθμου;Εικόνα

Βλεπω, βγαινεις εκτος θεματος, πλεον σε νοιαζει το τι θα βρω να πω εγω, απτο οτι γραφεις ανακριβειες καθε 15 μερες... Μαλιστα.

Ενταξει λοιπον, σταματαω εδω διοτι βλεπω πως δεν θελεις να καταλαβεις και θα συνεχισεις τον χαβα σου.

Καλη συνεχεια Ηλεκτρολογε μου.
Ναι οταν σε προσβαλλουν προσεχεις τι σου λενε. Ανακριβειες δε γραφω οτι ακουω γραφω και θα συνεχισω μια χαρα. Στρατηγε μου.

Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

Ρε παίδες αλήθεια τώρα... Έχω παρατηρήσει κάτι!Σας λέει κάποιος ότι θα αργήσει ή ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα ξέρετε και πέφτετε να τον φάτε, δλδ για όνομα του θεού!

Θα βγει όταν είναι να βγει, τι σημασία έχει αν θα βγει σε 10 μέρες η 3 μήνες... Το θέμα είναι να βγει και να απορροφήσει τα παιδιά.

Τέλος, όσον αναφορά τον εμβολιασμό αργά η γρήγορα θα είναι υποχρεωτικός, θα στο φέρουνε έτσι ώστε να μην μπορείς να αρνηθείς (δεν μιλάω για στρατο, μιλάω γενικά) !

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Sefis έγραψε:Ρε παίδες αλήθεια τώρα... Έχω παρατηρήσει κάτι!Σας λέει κάποιος ότι θα αργήσει ή ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα ξέρετε και πέφτετε να τον φάτε, δλδ για όνομα του θεού!

Θα βγει όταν είναι να βγει, τι σημασία έχει αν θα βγει σε 10 μέρες η 3 μήνες... Το θέμα είναι να βγει και να απορροφήσει τα παιδιά.

Τέλος, όσον αναφορά τον εμβολιασμό αργά η γρήγορα θα είναι υποχρεωτικός, θα στο φέρουνε έτσι ώστε να μην μπορείς να αρνηθείς (δεν μιλάω για στρατο, μιλάω γενικά) !

και κατα τυχη ειναι τα ιδια και τα ιδια ατομα.

Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

Παιδιά καλησπέρα. Χωρίς να θέλω να φουσκώσω τα μυαλά μας αλλά και χωρίς να το δένω και κόμπο γιατί έχουμε δει τόσα και τόσα... Σήμερα είχα την τύχη μέσω της δουλειάς μου να μιλήσω με άνθρωπο της πολιτικής σκηνής και της τωρινής κυβέρνησης. Είναι ενεργός και μάλιστα μέσα στις συμφωνίες της αμυντικής μας ενισχυσης. Τον ρώτησα λοιπόν ποτέ προβλέπουν να βγάλουν αυτή τη περιβόητη προκήρυξη. Η απαντηση του ήταν : Άμεσα. Μέσα στον Φεβρουάριο μάλιστα θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις. Αν με είπε ψέματα ψέματα σας λέω. Είναι όμως μια πληροφορία που ίσως καθησυχάσει κάποιους/Ες.
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

HLEKTROLOGOS έγραψε:
Sefis έγραψε:Ρε παίδες αλήθεια τώρα... Έχω παρατηρήσει κάτι!Σας λέει κάποιος ότι θα αργήσει ή ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα ξέρετε και πέφτετε να τον φάτε, δλδ για όνομα του θεού!

Μερικους... Πρέπει να τους αφηνεις να ζουνε το όνειρο τους! Δεν πρέπει να τους λες κάτι αντίθετο από αυτό που ονειρεύονται, σου βγαίνει το όνομα... Κακος, αρνητικός, ότι έχεις φθόνο κ χίλια δυο αλλααα! Τα περαστικά μου...

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Γιατι τοση ενταση ρε παιδες; Οκ, οι προβλεψεις του ηλεκτρολογου εχουν πεσει εξω αλλα δεν υπαρχει λογος να βγουν μαχαιρια. Επειτα, εγω δεν εχω δει τον Λευτερη να επιτιθεται σε κανεναν, ισα ισα προσπαθει να λυνει ολες τις αποριες, οποτε οποιος λεει οτι ειρωνευεται η κανει κακοπροαιρετα σχολια, μαλλον δεν θυμαται καλα η πρεπει να κοψει τα πολλα κρασακια. Η προκηρυξη θα βγει ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι. Οποιος θελει να μαθει ημερομηνια σωστη απο τωρα υπαρχουν αρκετα τηλεφωνα με αστρολογους στο google.

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Sefis έγραψε:
HLEKTROLOGOS έγραψε:

Μερικους... Πρέπει να τους αφηνεις να ζουνε το όνειρο τους! Δεν πρέπει να τους λες κάτι αντίθετο από αυτό που ονειρεύονται, σου βγαίνει το όνομα... Κακος, αρνητικός, ότι έχεις φθόνο κ χίλια δυο αλλααα! Τα περαστικά μου...

Εγω το μονο που δινω σημασια ειναι το πως θα βαλω την αδερφη μου μεσα. Αυτο ειναι το μονο π με νοιαζει. Δε ξερω για τον ΣΞ αλλα ΠΝ θα γινει Ο χαμος. Το χω ζησει Ετσι μπηκα. Ετσι θα μπει και αυτη. Ας πιστευουν οτι θελουν.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες