Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:
George3243 έγραψε:Ρε παιδιά ξαναλέω την ταπεινή μ γνώμη και θέλω να σχολιάσετε πάνω σε αυτό με την άποψη σας... Βγήκε το ΦΕΚ των 100 οκ... Δλδ θα πάνε πχ αυτοί πρώτα πόρο... Μετά ας πούμε από 1 μήνα άλλοι εκατό... Κ έξοδα και εκπαιδευτές κλπ κλπ... Γνώμη μ είναι πως θα σκάσουν οι προκηρύξεις γεμάτες όπως ήταν να βγουν... Απλά επειδή το ξαναλέω το 1/3 είναι νοσηλευτές ίσως έπρεπε από πριν να το αναγγείλουν για να βρεθούν οι 100 με τα συγκεκριμένα πτυχία γτ ακριβώς δεν είναι δέκα άτομα αλλά 100! Και εκατό μπορεί να το θεωρούμε κομπλε αλλά δεν είναι... Αν σκεφτούμε τα όρια ηλικίας... Τα πτυχία γτ για να έχεις απολυτήριο στρατού κλπ και πτυχίο σημαίνει πως είσαι κ ελάχιστο 22 συν ... Απλά κάνω μια σκέψη

Θα πω πως συμφωνω σε οτι λες και θα πω κι εγω την αποψη μου πανω σε αυτο.

Σαν Λευτερης, πιστευω πως το κανουν για 2 λογους.

α) Να μην υπαρχει συνωστισμος, οποτε τους χωριζουν ετσι σε γκρουπ ανα ειδικοτητα.
β) Βγαζει πρωτα το Π. Ν για να απορροφησει κοσμο, μιας που ξερει πολυ καλα πως αν βγει για Σ. Ξ και Π. Α πρωτα, ολοι θα κανουν εκει τα χαρτια τους.

Δεν μπορω να σκεφτω καποιον αλλο λογο, για τον οποιο πηραν αυτη την αποφαση.
Λευτέρη στο 2 δεν υσχιει διότι αν βγει το πν Μετα τα άλλα δε θα αργήσουν... Επίσης καθώς βγαίνουν αποτέλεσματα του αγίου... Τάδε. Μετα ο αλλος αν έχει περάσει και στα 2 σώματα πχ τότε επιλέγει ξηρά η αεροπορία... Πολύ φοβάμαι πάντως. Γενικα με τα τμηματικά
Andriou
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Andriou »

Οι ΕΠΟΠ σαν θεσμός δεν προυποθέτει να έχεις εκπληρώσει την θητεία σου αναφορικά με το απολυτηρίου στρατού που έγραφε το workenter. Επίσης λογικό να θέλουν να αποφύγουν τον συνοστισμό, αλλιώς 100 άτομα των 25 ατόμων ανα γκρούπ και αλλιώς γιούρια 100 η 280.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όπως έχω ξαναγράψει το ΓΕΝ πίεζε εξ αρχής περισσότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα επιτελεία. Η προτεραιότητα στους 100 Β/ΝΟΣ πέραν όλων των άλλων, μιας και μιλάμε και για άσκηση πολιτικής, έχει και συμβολικό χαρακτήρα λόγω COVID.

Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

Βλέπω μερικοί το αλλάξατε το τροπάριο, από αρχές Ιανουαρίου το πήγατε για 2021... Τεσπα! Τι συμβολικό χαρακτήρα ρε ΔΥΚ, μην χαϊδεύεις αυτιά... Θα πάρουνε αυτούς τους 100 για να βοηθήσουνε στον εμβολιασμό του πληθυσμού, απλά τα πράγματα!Με αγάπη στο λεφ του λέω ότι δεν θα βγει προκήρυξη του τον Φεβρουάριο, και εδώ θα είμαστε να το δούμε... Οι καιροί είναι δύσκολοι, προεχουνε αλλά πράγματα (ας μου επιτεθείτε, και ας με πείτε κακό) !

Topografos
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Topografos »

Sefis έγραψε:Βλέπω μερικοί το αλλάξατε το τροπάριο, από αρχές Ιανουαρίου το πήγατε για 2021... Τεσπα! Τι συμβολικό χαρακτήρα ρε ΔΥΚ, μην χαϊδεύεις αυτιά... Θα πάρουνε αυτούς τους 100 για να βοηθήσουνε στον εμβολιασμό του πληθυσμού, απλά τα πράγματα!Με αγάπη στο λεφ του λέω ότι δεν θα βγει προκήρυξη του τον Φεβρουάριο, και εδώ θα είμαστε να το δούμε... Οι καιροί είναι δύσκολοι, προεχουνε αλλά πράγματα (ας μου επιτεθείτε, και ας με πείτε κακό) !

κακέΕικόνα

"Αεί ο Θεός ο Μέγας γεωμετρεί" Πλάτων (427 π.Χ. - 347 π.Χ.)
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Sefis έγραψε:Βλέπω μερικοί το αλλάξατε το τροπάριο, από αρχές Ιανουαρίου το πήγατε για 2021... Τεσπα! Τι συμβολικό χαρακτήρα ρε ΔΥΚ, μην χαϊδεύεις αυτιά... Θα πάρουνε αυτούς τους 100 για να βοηθήσουνε στον εμβολιασμό του πληθυσμού, απλά τα πράγματα!Με αγάπη στο λεφ του λέω ότι δεν θα βγει προκήρυξη του τον Φεβρουάριο, και εδώ θα είμαστε να το δούμε... Οι καιροί είναι δύσκολοι, προεχουνε αλλά πράγματα (ας μου επιτεθείτε, και ας με πείτε κακό) !

ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΣΕΦΗ πριν από πολύ καιρό νόμιζα και γω για γρήγορα μετά άρχισαν τα φεκ, οι τμηματικες προκυρηξεις... Κρίμα. Επίσης λέει προτεραιότητα στους 100 νοσηλευτές ΠΟΥ ΑΚΌΜΑ ΟΎΤΕ ΟΙ 100 ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΡΗΧΘΕΙ. Άρα οι ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ποτέ θα βγουν πάει ο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ. Μετά θα δίνουν μάχη για να εκδοθεί Φεβρουαρίο. Μετά θα δίνουν μάχη για Μάρτιο... Εύχομαι μόνο μη χρειαστεί καμία αληθινή μαχη με την Τουρκία. Και εκεί θα δούμε που τόσο καιρό δεν έχουμε ούτε άτομα για σκουπισμα σε λίγο
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

AΠο μεσα δεκεμβρη ειχε ανακοινωσει ο παναγιωτοπουλος οτι θα βγει αρχες του 2021 δηλαδη καπου γεναρη φεβρουαριο μαρτιο απλα επειδη πολλα site ηταν αισιοδοξα εγραφαν για ιανουαριο αλλα επισημα ποτε δεν ανακοινωθηκε κατι τετοιο. Τωρα αυτα που λες οτι παιρνουν νοσηλευτες για εμβολιασμο πληθυσμου δεν στεκει για 2 λογους αρχικα γιατι μεχρι να ενσωματωθουν θα παει καλοκαιρι που τοτε θα εχει τελειωσει η διαδικασια και θα υπαρχει ανοσια πληθυσμου και δευτερον νοσηλευτες υπαρχουν εμβολια δεν εχουμε
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Προσωπικη επιθεση δεν κανω σε κανεναν καλε μου Σεφη.

Παντα μαρεσει να δεχομαι ολες τις αποψες των αλλων, αλλα επισης να υπαρχει και ενας υγιης διαλογος με καποια εστω επιχειρηματα και μια ηρεμη ανταλλαγη αποψεων πανω σε σχετικα θεματα.

Οπως σου ειχα ξαναπει και πριν κατι σελιδες, δεν ηταν προσωπικη επιθεση εκεινο το σχολιο μου, απλα ηταν μια παρενθεση στην ολη αγωνια που επικρατει και εβλεπα, ισως και δικο μου λαθος, οτι ριχνεις καποιες σπιθες, αθελα σου ισως.

Απο εκει και περα σου ειπα συγνωμη αν νομιζες πως ηταν κατι προσωπικο, μιας και ο γραπτος διαλογος απο ενα απροσωπο φορουμ, παρεξηγειται ευκολα Θαρρω.

Στο θεμα μας τωρα, ανεκαθεν ελεγα πως θα ειναι το πρωτο 3μηνο η προκηρυξη.
Με καποια site να γραφουν οτι ειναι ετοιμη για εκδοση και πως περασε ελεγκτικο συνεδριο, θεωρησα πως ειναι προ των πυλων.

Λαθος εκτιμησεις ολοι κανουμε, αλλα εγω σαν Λευτερης και διχως καμια επιθεση προς το προσωπο σου ξαναλεω, θεωρω πως εισαι λαθος σε αυτο, δηλαδη πως δεν θα παει τοσο πισω, ουτε πως δεν θα παρει φετος.

Επιμενω λοιπον στο σχολιο μου πιο πανω, πως το κανουν για αυτους τους 2 λογους που σκεφτομαι.
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:

Προσωπικη επιθεση δεν κανω σε κανεναν καλε μου Σεφη.

Παντα μαρεσει να δεχομαι ολες τις αποψες των αλλων, αλλα επισης να υπαρχει και ενας υγιης διαλογος με καποια εστω επιχειρηματα και μια ηρεμη ανταλλαγη αποψεων πανω σε σχετικα θεματα.

Οπως σου ειχα ξαναπει και πριν κατι σελιδες, δεν ηταν προσωπικη επιθεση εκεινο το σχολιο μου, απλα ηταν μια παρενθεση στην ολη αγωνια που επικρατει και εβλεπα, ισως και δικο μου λαθος, οτι ριχνεις καποιες σπιθες, αθελα σου ισως.

Απο εκει και περα σου ειπα συγνωμη αν νομιζες πως ηταν κατι προσωπικο, μιας και ο γραπτος διαλογος απο ενα απροσωπο φορουμ, παρεξηγειται ευκολα Θαρρω.

Στο θεμα μας τωρα, ανεκαθεν ελεγα πως θα ειναι το πρωτο 3μηνο η προκηρυξη.
Με καποια site να γραφουν οτι ειναι ετοιμη για εκδοση και πως περασε ελεγκτικο συνεδριο, θεωρησα πως ειναι προ των πυλων.

Λαθος εκτιμησεις ολοι κανουμε, αλλα εγω σαν Λευτερης και διχως καμια επιθεση προς το προσωπο σου ξαναλεω, θεωρω πως εισαι λαθος σε αυτο, δηλαδη πως δεν θα παει τοσο πισω, ουτε πως δεν θα παρει φετος.

Επιμενω λοιπον στο σχολιο μου πιο πανω, πως το κανουν για αυτους τους 2 λογους που σκεφτομαι.

Προς θεού δεν κάνω προσωπική επίθεση σε κανέναν, απλά θυμάμαι πριν 5-10 σελίδες είχα γράψει ότι η προκήρυξη θα αργήσει και με λέγετε κακό και ότι βγάζω μίσος... Καμία σχέση! Ανακοινώσανε 100 θέσεις νοσηλευτών και μέσα σε 15-20 μέρες θα ξεκινήσει η κατάθεση δικαιολογητικών (σύμφωνα με τα άρθρα). Δεν έχει καμία σχέση με COVID και συνωστισμό στα κέντρα, τόσες σειρές μπήκανε με COVID... Αν θελανε θα τους παίρνανε όλους όσους ανακοίνωσαν! Η εκτίμηση μου είναι... Μπαλώματα με ΟΒΑ κ φαντάρους, εποπ θα πάρει φέτος... Ούτε 5.000 δεν θα φτάσουνε στην επόμενη 5ετια! Από λόγια χορτάσαμε!

Parkheew
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Parkheew »

Πριν από καμιά εβδομάδα είχε γράψει ένα παλικάρι για το πόσο αρνητικός είναι ο σεφις. Μπορώ να πω ότι νιώθω ακριβώς το ίδιο. Δεν ξέρω που αποσκοπεί αυτήν η αρνητικοτητα αλλά είναι εσκεμμένη
Ρambo No8
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Ρambo No8 »

Εγώ τον sefi τον συμπαθώ... Καλό παιδί είναι... Είναι απλό φόρουμ εδώ ... Ο κάθε ένας μπορεί να πει την γνώμη του ελεύθερα χωρίς βέβαια να προσβάλει σαν κι εμένα που ξεφεύγω που και που και στο τέλος δεν θα έχω γράμματα για να αλλάξω το Ράμπο απ' τα Πολλά ban... Ο sefis πιστεύω είναι παρεξηγημένος...
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

Δε καταλαβαίνω γιατί το εκφέρεις την γνώμη σου σε κάνει αρνητικό ή κακό... Σε αντίθεση με πολλούς εδώ μέσα δεν κάνω κωλοτούμπες ούτε αλλάζω τα λεγόμενα μου!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από D.Y.K »

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Παιδιά ηρεμία χρειάζεται όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα που θα είναι δύσκολα! Επιβεβαίωθηκε τλχστν κάτι που πιστεύα οι 100 ΝΟΣΗΛΕΥΤΈΣ ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΠΛΈΟΝ ΤΩΝ 1600. ΆΡΑ 1600 ΣΥΝ 100 ΓΙΑΤΡΟΊ ΣΥΝ 68 ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΓΕΝ
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Gpap95 »

Ε πότε επιτέλους θα βγει ρε παιδιά ; Μόνο ακούμε δυστυχώς και τίποτα από πράξεις !
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης