Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Καλα κρασια με λιγα λογια.
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από Var »

Εφόσον αναφέρει ότι μέσα Φεβρουαρίου θα βγει για τους 100 νοσηλευτές για τις άλλες 1500 θέσεις ίσως πάει δηλαδή μέχρι και Απρίλιο Μάιο με βάση την λογική
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

Δεν βρέχει... Μας φτύνουνε!Ίσως τους θέλουνε για να βοηθήσουνε στον εμβολιασμό της χώρας που έτσι όπως πάει θα τραβήξει μήνες... Άλλη εξήγηση δεν βρίσκω!

Άβαταρ μέλους
VasPap
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από VasPap »

Συμφωνω. Ειναι ικανοι να βγαλουν ξεχωριστα σε ομαδες καποιες ειδικοτητες απο μηνα σε μηνα διαφορετικη προκηρυξη.
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

Sefis έγραψε:Δεν βρέχει... Μας φτύνουνε!Ίσως τους θέλουνε για να βοηθήσουνε στον εμβολιασμό της χώρας που έτσι όπως πάει θα τραβήξει μήνες... Άλλη εξήγηση δεν βρίσκω!

Τα σώματα ασφαλείας ξεκίνησαν από την προηγούμενη εβδομάδα σταδιακά να εμβολιαζονται.

Το γνωρίζω διότι εμβολιαστηκε και ο σύζυγος μου πριν δύο μέρες.

Ξεκίνησαν απ' τους μάχιμους και τις ευπαθείς ομάδες.

Για αυτό τον λόγο χρειάζονται το πρωσωπικο που ούτος ή άλλος όμως το έχουν ανάγκη τα νοσοκομεία.

Φως στο τούνελ για τις προκηρύξεις δεν βλέπω.

Θα χουμε έναν μπουσουλα όμως εμείς του 93 να δούμε της αλλαγές στα ηλικιακά και μακάρι να ήμαστε και μέσα.

Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

Θάλασσα μου, αναφέρομαι στο γενικό πληθυσμό! Πιστεύω θα υπάρξει προσωπικό του στρατού το οποίο θα βοηθήσει στον εμβολιασμό του πληθυσμού... Ίσως Γι αυτό παίρνουνε τώρα 100 άτομα!
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Θα βγει, μην αγχωνεστε.Λογικο να ζηταει τους Νοσηλευτες πρωτα.

Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από Var »

Παιδιά δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος βιασύνης είτε βγει τώρα η προκήρυξη είτε τον Μάιο δεν έχει και μεγάλη διαφορά το σημαντικότερο είναι να βγει και προπάντων να μπούμε
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

Το θέμα είναι γιατί βγάζει τώρα τους 100 στο π. Ν μόνο μιας ειδικότητας. Δεν πιστεύω πως στο ΠΝ θα βγει άμεσα και άλλη προκήρυξη.

Οι επιτροπές και οι διαδικασίες θέλουν χρήμα.

Γιατί να δώσει τα διπλά μέσα σε λίγους μήνες;

Δεν ξέρω.

Εγώ πρωσωπικα απ' την μια απογοητεύτηκα γιατί βγάζει αυτήν την προκήρυξη τώρα αλλά απ' την άλλη θα μας λυθούν πολλές απορίες σχετικά με τα ηλικιακά και τα μόρια που άλλαξαν.

Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Θα βγει, μην αγχωνεστε.Λογικο να ζηταει τους Νοσηλευτες πρωτα.

Λογικό δεν είναι φίλε Λεφ, όταν λες από Νοέμβρη μήνα για προκήρυξη ΕΠΟΠ και πετάς μια για 100 νοσηλευτές στο Φλεβάρη... Για να γίνει η δουλειά μας. Καλή καρδία, σημασία έχει να βγει και όχι το πότε!

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Ετσι οπως το βλεπω φιλε Σεφη, μαλλον το πανε μονο για Νοσηλευτες στο Π. Ν.

Δηλαδη, ισως αρκεστουν σε αυτους για φετος, αν και τεραστιο λαθος αν το κανουν διοτι το Π. Ν εχει τις περισσοτερες ελλειψεις.
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Ετσι οπως το βλεπω φιλε Σεφη, μαλλον το πανε μονο για Νοσηλευτες στο Π. Ν.

Δηλαδη, ισως αρκεστουν σε αυτους για φετος, αν και τεραστιο λαθος αν το κανουν διοτι το Π. Ν εχει τις περισσοτερες ελλειψεις.

Καλά το ΠΝ εννοείται ότι έχει τις περισσότερες ελλείψεις και για μένα τα άτομα που ζητανε είναι πολύ λίγα θεωρώ!

Πάντως επειδή άκουω πολλά για τις συνθήκες που επικρατούν στο ναυτικό νομίζω πρέπει κάποια στιγμή να γίνει κάτι... Διάβαζα στο νήμα των ΕΠΟΠ του ναυτικού ότι τους φέρονται σαν σκλάβους.

Για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα, πιστεύω ότι κάποιο θέμα υπάρχει και το καθυστερουνε... Γιατί για τους νοσηλευτές ανακοινώσανε νούμερα και κατευθείαν (μέσα σε ένα μήνα, θεωρητικά) θα βγάλουνε την προκήρυξη!

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Για Σ. Ξ θα βγει, πλεον ειναι σιγουρο αφου πηγε και περασε κιολας σημερα απο ελεγκτικο συνεδριο.

Τωρα για Π. Α και Π. Ν δεν ακουγεται τιποτα ξαφνικα, οποτε ισως δωσουν θεσεις στον Σ. Ξ πιο πολλες και παρουν Νοσηλευετες μονο στο Π. Ν και την Π. Α την αφησουν εκτος διοτι κακα τα ψεματα, η Π. Α δεν εχει προβλημα στελεχωσης, απτα 200 ατομα πχ οι 500 δηλωνουν να πανε καθε φορα.
Άβαταρ μέλους
Crab_GR
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Crab_GR »

Ευχαριστώ Λευτέρη Γιώργο Και τους υπόλοιπους για τις απαντήσεις... Εγω προτιμώ να αργήσει εξαιτίας υποχρέωσεων για αυτο ρωτάω αλλά καταλαβαίνω ότι πολλοί λογο ηλικίας βιάζονται...
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

Αναμένουμε... Για εμάς τους 93ερηδες δεν αγχώνομαι γιατί ξέρω ότι κατά 99% θα είμαι εκτός... Καταλαβαίνω όμως τους 94αρηδες κ το άγχος τους! Υπομονή παίδες!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης