Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Ετοιμαστείτε ολα είναι έτοιμα από ώρα σε ώρα
- chrusa
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 20
Μακαρι! Ωω μαλιστα, ελπιζω να ειναι σε θεση να μου απαντησουν, ευχαριστω πολυυυυυυυ!Lefteris 2αμαλ έγραψε:Το 2009 παντως, Υπηρχε η ειδικοτητα Τεχνιτης Τηλεπικοινωνιων στο Πεζικο. Ο 1ος ειχε μπει με 460 μορια και ο τελευταιος με 270. Αν ημουν στη θεση σου, για ενα τετοιο λεπτο ζητημα, θα εκανα ενα τηλεφωνο στην Στρατολογια της περιοχης μου, ωστε να μου πουν με σιγουρια αν θα παρω τα μορια ή οχι, διοτι εδω μεσα Ο καθενας μας, αθελα του βεβαια, μπορει να σε παρει στον λαιμο του. Ολα καλα θα πανε Χρυσα,chrusa έγραψε:Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση :D Ευχομαι να ειναι διαθεσιμη η ειδικοτητα "Τεχνιτης Τηλεπικοινωνιων" μιας και σπουδαζω κατι πολυ κοντα σε αυτο. Επειδη η σχολη μου αφορα και αλλους κλαδους οπως για παραδειγμα τον πολιτισμο την επικοινωνια και την τεχνολογια-πληροφορικη, οταν και αν βγει η προκηρυξη γνωριζεις που θα μπορουσα να απευθυνθω ωστε να μαθω αν η σχολη μου ειναι οσο σχετικη χρειαζεται να ειναι με την συγκεκριμενη ειδικοτητα που θελω; Για να μην δηλωσω το παραπανω και στο τελος μου πουν οτι αυτο που σπουδαζω δεν ειναι τοσο σχετικο με την συγκεκριμενη ειδκοτητα οποτε δεν μετρανε οι σπουδες σου και ακυρωνετε η επιλογη σου. Καλη επιτυχια και σε εσενα! Εχω θετικο προαισθημα! Ας δουμε λοιπον...
Παιδιά και να βγει αυριο- μεθαύριο ποτε θα ολοκληρωθούν ολες οι απαραίτητες διαδικασίες Με covid... Εγω αυτο σκέφτομαι ότι οι διαδικασίες θα ολοκληρωθουν από καλοκαίρι- Φθινόπωρο που θα τους καλέσουν οσους πέρασαν για να ξεκινήσουν βασικά...
Δηλαδή αν περάσει κάποιος στην προκήρυξη μετα απο ποσο καιρο τον καλούν για μα ενταχθεί κανονικά;
Δηλαδή αν περάσει κάποιος στην προκήρυξη μετα απο ποσο καιρο τον καλούν για μα ενταχθεί κανονικά;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 56
Ας μπούμε και να δούμε τα ονόματα μας στον πίνακα και ας μας πάρουν κ Αύγουστο
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Ολα αυτα θα τα γραφει στην προκηρυξηCrab_GR έγραψε:Παιδιά και να βγει αυριο- μεθαύριο ποτε θα ολοκληρωθούν ολες οι απαραίτητες διαδικασίες Με covid... Εγω αυτο σκέφτομαι ότι οι διαδικασίες θα ολοκληρωθουν από καλοκαίρι- Φθινόπωρο που θα τους καλέσουν οσους πέρασαν για να ξεκινήσουν βασικά...
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Ο COVID, δεν επηρεαζει την προκηρυξη καθολου.
Οτι αιτησεις, οπως σε ολες της προξηρυξεις του Δημοσιου αυτον τον καιρο, θα γινουν ηλεκτρονικα και θα σταλουν τα χαρτια μας μεσω e-mail.
Απο εκει και περα, οι ΠΚΕ μια χαρα θα γινουν απλα αντι να τελειωσουν στις 2 μερες, μπορει να παρει 4 μερες.
Αυτο το γνωριζω, μιας που μια πολυ καλη μου φιλη εκανε τα χαρτια της για τη προκηρυξη που εβγαλε για 25 ατομα σε γραφεια η Στρατονομια τον Οκτωβριο μονο για Πτυχιουχους και εδωσαν τη 2η βδομαδα της Καραντινας (Νοεμβριο) κανονικα τα αθληματα και με τον νομο οπως και ψυχοτεχνικα αρχες Δεκεμβριου στην Ευελπιδων στην Αθηνα.
Απλα αντι για 2 γκρουπακια τους χωρισαν σε 4 γκρουπακια και αντι για 2 μερες, τους πηρε λιγο παραπανω.
Με λιγα λογια, αν στις παλαιες προκηρυξεις τελειωναμε με ολα Πινακες / Ενστασεις / ΠΚΕ σε ενα 5μηνο, ε πλεον αντε να τελειωσουμε σε ενα 6-7μηνο.
Αυτο ειναι το λιγοτερο αδερφε, ας ξερεις οτι περασες και ας μπεις και το 22.
Οτι αιτησεις, οπως σε ολες της προξηρυξεις του Δημοσιου αυτον τον καιρο, θα γινουν ηλεκτρονικα και θα σταλουν τα χαρτια μας μεσω e-mail.
Απο εκει και περα, οι ΠΚΕ μια χαρα θα γινουν απλα αντι να τελειωσουν στις 2 μερες, μπορει να παρει 4 μερες.
Αυτο το γνωριζω, μιας που μια πολυ καλη μου φιλη εκανε τα χαρτια της για τη προκηρυξη που εβγαλε για 25 ατομα σε γραφεια η Στρατονομια τον Οκτωβριο μονο για Πτυχιουχους και εδωσαν τη 2η βδομαδα της Καραντινας (Νοεμβριο) κανονικα τα αθληματα και με τον νομο οπως και ψυχοτεχνικα αρχες Δεκεμβριου στην Ευελπιδων στην Αθηνα.
Απλα αντι για 2 γκρουπακια τους χωρισαν σε 4 γκρουπακια και αντι για 2 μερες, τους πηρε λιγο παραπανω.
Με λιγα λογια, αν στις παλαιες προκηρυξεις τελειωναμε με ολα Πινακες / Ενστασεις / ΠΚΕ σε ενα 5μηνο, ε πλεον αντε να τελειωσουμε σε ενα 6-7μηνο.
Αυτο ειναι το λιγοτερο αδερφε, ας ξερεις οτι περασες και ας μπεις και το 22.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Πέμ Ιαν 21, 2021 11:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 56
Μιλώ εκ πείρας από άλλες προκηρύξεις. Δεν αναγράφει αναλυτικά την πορεία της προκήρυξης... Μπορεί να είναι και δέκα μέρες τα αποτελέσματα... Μπορεί και 20... Από εκεί και πέρα η πρόσληψη μπορεί να είναι σύντομη μπορεί και να καθυστέρηση... Είναι ανάλογα το ποσο άμεσα χρειάζεται να καλύψουν τις θέσεις κ αυτό το λέω με σιγουριά
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Ακριβως Γιωργο, αμα θελουν μας ξεπετανε και σε ενα 3μηνο.
Απλα θελω να πω, πως ο COVID δεν παιζει κανενα ρολο.
Εδω ολοκληρες ΕΣΣΟ μπηκαν μεσα και ποσοι ΟΒΑ πριν τα Χριστουγεννα διχως κανενα απολυτως προβλημα.
Απλα θελω να πω, πως ο COVID δεν παιζει κανενα ρολο.
Εδω ολοκληρες ΕΣΣΟ μπηκαν μεσα και ποσοι ΟΒΑ πριν τα Χριστουγεννα διχως κανενα απολυτως προβλημα.
Οπως τα λεει ο Κυρ Λευτερης.
Τοσες εσσο - οβα μπηκαν χωρις θεματα, δεν θα στραβωσει στους εποπ. Το θεμα ειναι να βγει η προκηρυξη

Τοσες εσσο - οβα μπηκαν χωρις θεματα, δεν θα στραβωσει στους εποπ. Το θεμα ειναι να βγει η προκηρυξη

-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 90
για τους 100 βοηθούς νοσηλευτές και μέσα φλεβάρη, καλά κρασιά δηλαδήD.Y.K έγραψε: ΕΠΟΠ: Βγαίνει η πρώτη προκήρυξη

"Αεί ο Θεός ο Μέγας γεωμετρεί" Πλάτων (427 π.Χ. - 347 π.Χ.)
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 62
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Συγγνωμη γιατι δεν καταλαβα καλα θα βγει προκηρυξη για τους νοσηλευτες μονο ή για ολους;
Το συγκεκριμένο αναφέρει μόνο την προκήρυξη των νοσηλευτών 😏
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες