Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
- konna
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 43
Η πρακτική άσκηση σαφώς και θεωρείται προυπηρεσία.
Η πρακτική άσκηση θεωρείται προϋπηρεσία μόνο αν έχει γίνει ΜΕΤΑ την κτήση του τίτλου σπουδών. Θεωρούνται προϋπηρεσία μόνο σε θέσεις που προκηρύσσονται και ζητάνε άτομα με σκέτο απολυτήριο ΜΟΝΟ για θέσεις γενικών καθηκόντων.
Συμφωνώ με την Θάλασσα, αν η πρακτικη έγινε μετά την απόκτηση τίτλου τότε ναι θεωρείται προϋπηρεσία...
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Μη γινει κανα θαυμα και βγει καμια Παρασκευη!Πλησιαζουμε Κυριοι.
Δηλαδή παιδιά δεν θεωρείται προϋπηρεσία η πρακτική που κάνουμε για το ΤΕΙ 6μηνη με ένσημα μισθό κτλπ σε επιχείρηση είναι απαραίτητη για την απόκτηση του πτυχίου
Κύριοι καλησπέρα πλησιάζει αμέσως μετά από τς κρίσεις αρχηγών βγαίνει
ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Προσωπική συμβολή όσοι δεν δουλεύετε και περιμένετε βρείτε κάτι πρόχειρο γιατί από ότι φαίνεται πάει μακριά η βαλίτσα
Αυτό είπες μόλις χθες, τώρα λες άλλα... Ποιος θα σε πάρει στα σοβαρά!
Ούτε αύριο θα βγει, ούτε μεθαύριο ούτε αυτό τον μήνα... Προσωπική εκτίμηση κάνω!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 4
Καλησπέρα στην ομάδα.
Είμαι κάτοχος πτυχίου ΤΕΙ Νοσηλευτικής, Έχω Προϋπηρεσία Στον τομέα υγείας πάνω από 1 χρόνο και ενδιαφέρομαι για την ειδικότητα του νοσοκόμου. Η ειδικότητα όμως ζητάει ΙΕΚ και επαλ.
θα ήθελα να ρωτήσω κι εσάς, αν γνωρίζετε, αν θα μπορέσω να κάνω τα χαρτιά μου η θα θεωρηθεί άκυρη η αίτηση μου Για την συγκεκριμένη ειδικότητα ;
Είμαι κάτοχος πτυχίου ΤΕΙ Νοσηλευτικής, Έχω Προϋπηρεσία Στον τομέα υγείας πάνω από 1 χρόνο και ενδιαφέρομαι για την ειδικότητα του νοσοκόμου. Η ειδικότητα όμως ζητάει ΙΕΚ και επαλ.
θα ήθελα να ρωτήσω κι εσάς, αν γνωρίζετε, αν θα μπορέσω να κάνω τα χαρτιά μου η θα θεωρηθεί άκυρη η αίτηση μου Για την συγκεκριμένη ειδικότητα ;
Καλησπέρα Η προκήρυξη με το καλό και περάσει κάποιος τον καλούν άμεσα ή μεσα στον μήνα... Γιατί πιστεύω ότι τώρα με την κατάσταση και να βγει η προκήρυξη για τα 1000 άτομα θα τους καλέσουν από καλοκαίρι φθινόπωρο δεν νομίζω τωρα άμεσα... Απλςω ρωτάω δεν έχω ακούσει κάτι...
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Δεν βγαζεις ακρη, οταν βγει με το καλο η προληρυξη και δεν αλλαξει κατι παρε τηλ και ρωταKostasnos94 έγραψε: Καλησπέρα στην ομάδα.
Οπως με την ειδικοτητα βοηθος φυσιοθεραπευτη δεν μοριοδοτει το ΤΕΙ και μοριοδοτει το ΙΕΚ τρεχα γυρευε δηλαδη
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 4
Ελπίζω να μην αδικηθούμε εμείς τον Τει Σ αυτές τις ειδικότητες θα είναι κρίμα
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Κανονικα πρεπει να σας το μετρησει αφου το πτυχιο ειναι πανω στην ειδικοτητα
Αν και δε μας λέει κάτι καινούριο το εν λόγω άρθρο , είναι σημαντικό το ότι πληθαίνουν οι σχετικές δημοσιεύσεις, δείγμα του ότι είμαστε κοντά στην ανακοίνωση.
Sefis έγραψε:ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Προσωπική συμβολή όσοι δεν δουλεύετε και περιμένετε βρείτε κάτι πρόχειρο γιατί από ότι φαίνεται πάει μακριά η βαλίτσα
Ούτε αύριο θα βγει, ούτε μεθαύριο ούτε αυτό τον μήνα... Προσωπική εκτίμηση κάνω!
(Ο γνωστός άγνωστος τν "αδικημένων") φίλε μου τα δεδομένα αλλάζουν κάνεις δεν ξέρει τι γίνεται
ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Sefis έγραψε:ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Προσωπική συμβολή όσοι δεν δουλεύετε και περιμένετε βρείτε κάτι πρόχειρο γιατί από ότι φαίνεται πάει μακριά η βαλίτσα
(Ο γνωστός άγνωστος τν "αδικημένων") φίλε μου τα δεδομένα αλλάζουν κάνεις δεν ξέρει τι γίνεται
Κάθε μέρα μας λες και κάτι καινούριο, δεν χρειάζονται τόσες κωλοτούμπες!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες