Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Topografos
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Topografos »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:
Topografos έγραψε:Με συγχωρείτε αλλά αυτοί οι άνθρωποι είναι δειλοί, με θλίβει που ένας μπορεί να φτάσει σε αυτό το σημείο αλλά ποτέ κανείς δεν είναι μόνος του.

Αδερφε, δεν ξερεις τι γολγοθα περναει ο καθενας μεσα του...

έχεις δίκιο και υπάρχουν πολλοί παράγοντες αλλά και λύσεις, είναι μεγάλη κουβέντα ας το αφήσουμε εδώ

"Αεί ο Θεός ο Μέγας γεωμετρεί" Πλάτων (427 π.Χ. - 347 π.Χ.)
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

Τεσπα, ίσως ο άνθρωπος αυτός να είχε ψυχολογικά κανείς δεν ξέρει. Ας μην το αναλύσουμε παραπάνω... Προχθές διάβασα ένα άρθρο στο armyvoice ενός πατέρα που ο γιος τους έφυγε από ΟΒΑ ναυτικού, πράγματα το διάβασα και λέω σε τι κοινωνία ζούμε να φέρονται σε νέα παιδιά σαν να είναι σκλάβοι!ΑΘΛΙΟΙ

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

anonymous19970 έγραψε:Εγω θα πω κατι τελευταιο και θα πεσω για υπνο εποπ οσοι περασουν δεν εχουν ιδεα τι θα συναντησουν και με τη θετικη και με την αρνητικη εννοια το μονο που εχει σημασια ειναι να το γουσταρουν για να μπορουν να ανταπεξελθουν και οχι να μπουν για να ειναι εξασφαλισμενοι οικονομικα διοτι ειτε θα περασουν μια ζωη στη δυστυχια ή μπορει να υπαρχουν και χειροτερα αποτελεσματα. Ολο αυτο μου εμεινε οταν πριν μερικους μηνες στη θητεια μου εκανα καθε βραδυ σκοπια διπλα απο το μνημειο ενος δεκανεα εποπ που λογω δυστυχιας τραβηξε τη σκανδαλη πριν λιγα χρονια σαυτη τη πυλη...
έχεις απόλυτο δίκιο αδερφέ. Ο καθένας έχει δικά του προβλήματα και διαφορετικη δύναμη διαχείρισης τους... Ότι πχ κάτι σε κάποιον δε του κάνει τίποτα σε άλλον τον συντριβεί. Επίσης εποπ έχει αγγαρείες χαμαλοδουλειες, ξενύχτι κλπ. Όμως έχει και μισθό και άδειες και εμπειρίες και μονιμότητα.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Επίσης και στις ειδικοτητες αν πχ χρειάζεται βάψιμο κάτι θα πάρουν όποιον εποπ βρουν ας ειναι και βισμα η μορφωμένος με καλή ειδικοτητα κλπ. Επίσης τραμπες γίνονται στους εποπ από φρουρηση ας πούμε πας λίγο μαγειρεία διότι δεν έχουν άτομα διότι το είπε ο δοιηκητης χια χίλια δυο. Από οδηγός ας πούμε μπορεί και να πας σε άλλο πόστο. Δεν θα είμαστε από σχολή για να έχουμε κάτι σαν αμεταθετο στις υποχρεώσεις εκτός ίσως από τους υγειονομικους εποπ. Αυτοί συνήθως είναι στην κορυφή της ιεραρχίας των εποπ με ελάχιστες η καθόλου επιπλέον αγγαρείες
EIRINI96
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από EIRINI96 »

Γερολυκε έχω πολύ καλό απολυτήριο, ξένη γλώσσα, δίπλωμα οδήγησης
EIRINI96
Λοχίας
Λοχίας

Επίσης σε αυτό που είπε ο σεφης πολλοί επίσης θα κοπούν κι στα αθλήματα, οπότε έχουμε ελπίδες
EIRINI96
Λοχίας
Λοχίας

Σε ομαδικές στο fb να μπείτε ρωτάνε κάποιοι " τι είναι ΤΑ ΕΠΟΠ; " Η ας πούμε λένε " τι αφορά αυτή η προκήρυξη; Θέσεις γραφείου; " Και μπαίνεις στο προφίλ τους και βλέπεις ότι ούτε τα όρια της ηλικίας έχουν ούτε του βάρους κλπ.

Αν πιστεύετε ότι ας πούμε κάτι τέτοια άτομα θα μπουν, τι να πω σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Και δεν το λέω με την κακη πλευρά, απλώς θέλω να είμαι αντικειμενική. Είναι σαν να πηγαίνεις αδιαβαστος στο μάθημα...

Topografos
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

EIRINI96 έγραψε:Σε ομαδικές στο fb να μπείτε ρωτάνε κάποιοι " τι είναι ΤΑ ΕΠΟΠ; " Η ας πούμε λένε " τι αφορά αυτή η προκήρυξη; Θέσεις γραφείου; " Και μπαίνεις στο προφίλ τους και βλέπεις ότι ούτε τα όρια της ηλικίας έχουν ούτε του βάρους κλπ.

Αν πιστεύετε ότι ας πούμε κάτι τέτοια άτομα θα μπουν, τι να πω σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Και δεν το λέω με την κακη πλευρά, απλώς θέλω να είμαι αντικειμενική. Είναι σαν να πηγαίνεις αδιαβαστος στο μάθημα...

σε λίγους μήνες θα έχω πτυχίο και το 80% των μαθημάτων ήταν με αυτή την τακτική. Οπότε δουλέυει μην την κατακρίνουμεΕικόνα

και είμαι στο ΕΜΠ

EIRINI96
Λοχίας
Λοχίας

Τοπογράφε, κάτι λάθος διάβασες σε αυτό που έγραψα. Για ποια τακτική λες; Γιατί παίζει εγώ να μην καταλαβα
Topografos
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

EIRINI96 έγραψε:Τοπογράφε, κάτι λάθος διάβασες σε αυτό που έγραψα. Για ποια τακτική λες; Γιατί παίζει εγώ να μην καταλαβα

στο να πηγαίνεις αδιαβαστος στο μαθημα

EIRINI96
Λοχίας
Λοχίας

Τοπογράφε, δεν το είπα για το πτυχίο σε περίπτωση που παρεξηγησες. Απλώς έδωσα ένα παράδειγμα. Αν δεν κοπιάσεις δεν έχεις αποτέλεσμα. Αυτό ήθελα να πω
Topografos
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

EIRINI96 έγραψε:Τοπογράφε, δεν το είπα για το πτυχίο σε περίπτωση που παρεξηγησες. Απλώς έδωσα ένα παράδειγμα. Αν δεν κοπιάσεις δεν έχεις αποτέλεσμα. Αυτό ήθελα να πω

ναι δεν μιλαγα σοβαρα πλακα εκανα

προχωραμεΕικόνα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Topografos την Δευ Ιαν 18, 2021 3:16 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
konna
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από konna »

Δυστυχώς δεν θα πάρουν όλες τις ειδικότητες και όπως φαίνεται θα πάρουν πάρα πολλά άτομα σε συγκεκριμένες... Οι άλλες με το σταγονόμετρο... Δλδ ποιος νονός και ποιος κουμπάρος με λίγα λόγια...

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από D.Y.K »

Υπενθυμίζω ότι υπάρχουν σχετικά νήματα για την επικείμενη προκήρυξη του Πολεμικού Ναυτικού και όπως επίσης για τα αθλήματα των υποψηφίων ΕΠΟΠ ανεξαρτήτως Όπλου / Κλάδου.

Επίσης, όσοι δημιουργούν προβλήματα, εντάσεις και "ανακατεύουν" τα νήματα, είναι ανεπιθύμητοι στο φόρουμ.

Το αναφέρω αυτό προς πάσα κατεύθυνση, ανεξαρτήτως βαθμού ή "παλαιότητας" στο φόρουμ.

Υπάρχουν κανόνες και σίγουρα αυτοί δεν είναι για τα μάτια του κόσμου.

Φιλικά,

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Υπαρχει καμια πληροφορια για την εκδοση της προκυρηξης και το χρονοδιαγραμα της διαδικασιας;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες