Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

KΑι σε μια απλη ειδικοτητα να μπεις μολις δουν οτι εχεις πτυχιο πληροφορικης θα σε βαλουν σε γραφειο δεν θα παει χαμενο το μονο σιγουρο
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Η αληθεια ειναι πως την Πληροφορικη την τελειωσα απλα για να εχω ενα χαρτι.

Δεν ειχα πιασει μικρος τη ΣΜΥ για αρκετα λιγα μορια, οποτε ανεκαθεν ο Στρατος ηταν στο μυαλο μου και οχι η Πληροφορικη.

Επισης, την εχω αφησει εδω και αρκετα χρονια, οποτε εδω κολλαει το εξης :

" Οτι αφηνεις, σε αφηνει κι αυτο "

Και εμενα, με εχει αφησει για τα καλα.Εικόνα
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Κοιτάτε μάγκες στον στρατό ειται αεροπορια ειται ξηρά σαν εποπ ότι ειδικοτητα και να έχεις ειδικά στην αρχή υπάρχει λάντζα σκοπιά αγγαρείες κλπ πιο μετά ίσως καλύτερα. Επίσης μαντέψτε όπου χρειάζεται πχ αγγαρεία μια μετακόμιση γενικά ένα άτομο γι κάποια δουλειά εποπ θα πάρουν όποιον βρουν άμεσα εκείνη την ώρα, εγώ δεν έχω θέμα... Κάποιοι ισως
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

Politis1994 έγραψε:Κοιτάτε μάγκες στον στρατό ειται αεροπορια ειται ξηρά σαν εποπ ότι ειδικοτητα και να έχεις ειδικά στην αρχή υπάρχει λάντζα σκοπιά αγγαρείες κλπ πιο μετά ίσως καλύτερα. Επίσης μαντέψτε όπου χρειάζεται πχ αγγαρεία μια μετακόμιση γενικά ένα άτομο γι κάποια δουλειά εποπ θα πάρουν όποιον βρουν άμεσα εκείνη την ώρα, εγώ δεν έχω θέμα... Κάποιοι ισως
Εγω πχ θα είχα θέμα να το κάνω, Γι αυτό κοιτάω για ειδικότητα γραφείου. Στην 24ωρη ας κάνω και ΟΜΑΕ, η κανα τυπικό περίπολο που κάνουνε οι ΕΠΟΠ, απλά θα ήθελα το 8ωρο να το περνάω σε γραφείο.

Topografos
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Topografos »

Καλα προφανώς. Τα ιδια κανουμε και απεξω τουλάχιστον θα το κάνεις με ενσημα και ασφάλεια Εικόνα
"Αεί ο Θεός ο Μέγας γεωμετρεί" Πλάτων (427 π.Χ. - 347 π.Χ.)
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Μακάρι φίλε μου να μπορέσεις και να το κάνεις απλά μετά από τόσα χρόνια που είχαμε ξεγράψει το όνειρο του στρατού πολλά παιδιά, ίσως βγει εποπ οπότε κι μια άτοπη ειδηκοτητα θα συμβάλλει στο να ζήσουμε το όνειρο του στρατού με Μια διαφορετική βέβαια προοπτική εποπ... Όμως μόνιμοι και μέσα στο στράτευμα δε. Όποιος όμως νομίζει ότι μπορεί να αγγίξει το τέλειο μακάρι Παιδία απλά. ΕΆΝ ΒΓΕΙ οι αιτήσεις θα ειναι πιο πολλές και από ψάρια του ωκεανού
Topografos
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Sefis έγραψε:
Politis1994 έγραψε:Κοιτάτε μάγκες στον στρατό ειται αεροπορια ειται ξηρά σαν εποπ ότι ειδικοτητα και να έχεις ειδικά στην αρχή υπάρχει λάντζα σκοπιά αγγαρείες κλπ πιο μετά ίσως καλύτερα. Επίσης μαντέψτε όπου χρειάζεται πχ αγγαρεία μια μετακόμιση γενικά ένα άτομο γι κάποια δουλειά εποπ θα πάρουν όποιον βρουν άμεσα εκείνη την ώρα, εγώ δεν έχω θέμα... Κάποιοι ισως
Εγω πχ θα είχα θέμα να το κάνω, Γι αυτό κοιτάω για ειδικότητα γραφείου. Στην 24ωρη ας κάνω και ΟΜΑΕ, η κανα τυπικό περίπολο που κάνουνε οι ΕΠΟΠ, απλά θα ήθελα το 8ωρο να το περνάω σε γραφείο.

ειμαι 22 και ειπα το απο πάνω, στα 28 μπορει να αλλαξω γνωμη Εικόνα

Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

Να τονίσω 2 πράγματα.Στρατο, θα δηλωσουνε άτομα που ίσως μετά δεν δεχτουνε τη θέση γιατί έχει παραμεθόριο κ πολύ νησί... Όποτε και επιλαχόντες να είστε μην απογοητευτεί.

Τέλος, βοηθάει που κυκλοφόρησε η «φήμη» για 1000 ειδικούς φρουρούς, πολλοί θα πάνε για αυτήν την προκήρυξη... Θα έχει μόνο Αθήνα, Θεσσαλονίκη κ 2-3 ακόμη μεγάλες πόλεις.

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Χαχχαχ φίλε Σεφη εποπ θα πάνε όλοι οι επιλαχοντες των ειδικων φρουρών... Αφού αυτοί θα βγουν πρώτα... Και στο υπεθα θα λένε ακόμα. Ετοιμάζουμε την προκυρηξη μέσα στο Μάιο, μετά μέσα στον Ιούνιο μετά μέσα στον... Και. Πάει λέγοντας με δακτυλακι πίσω για το ψέμα... Σαν τα μικρά παιδιά
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Sefis έγραψε:Να τονίσω 2 πράγματα.Στρατο, θα δηλωσουνε άτομα που ίσως μετά δεν δεχτουνε τη θέση γιατί έχει παραμεθόριο κ πολύ νησί... Όποτε και επιλαχόντες να είστε μην απογοητευτεί.

Τέλος, βοηθάει που κυκλοφόρησε η «φήμη» για 1000 ειδικούς φρουρούς, πολλοί θα πάνε για αυτήν την προκήρυξη... Θα έχει μόνο Αθήνα, Θεσσαλονίκη κ 2-3 ακόμη μεγάλες πόλεις.

Συμφωνω σε αυτο.

Και αμα βγαλει και πρωτη την προκηρυξη της ΕΛ. Ας, τοτε θα φυγουν αρκετοι για εκει !
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

Άλλη μοριοδότηση βέβαια στους ειδικούς φρουρούς... Εκεί δεν θέλουνε μορφωμένα άτομα, θέλουνε πιόνια! Γι αυτό και κάνουνε θεούς τους ΕΔ... ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!Πάντως θεωρώ ότι για κάποιο λόγο καθυστερεί, και μου προκαλεί εντύπωση που και τα ΜΜΕ δεν αναφέρουνε κάτι.

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Εγω θα πω κατι τελευταιο και θα πεσω για υπνο εποπ οσοι περασουν δεν εχουν ιδεα τι θα συναντησουν και με τη θετικη και με την αρνητικη εννοια το μονο που εχει σημασια ειναι να το γουσταρουν για να μπορουν να ανταπεξελθουν και οχι να μπουν για να ειναι εξασφαλισμενοι οικονομικα διοτι ειτε θα περασουν μια ζωη στη δυστυχια ή μπορει να υπαρχουν και χειροτερα αποτελεσματα. Ολο αυτο μου εμεινε οταν πριν μερικους μηνες στη θητεια μου εκανα καθε βραδυ σκοπια διπλα απο το μνημειο ενος δεκανεα εποπ που λογω δυστυχιας τραβηξε τη σκανδαλη πριν λιγα χρονια σαυτη τη πυλη...
Topografos
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Με συγχωρείτε αλλά αυτοί οι άνθρωποι είναι δειλοί, με θλίβει που ένας μπορεί να φτάσει σε αυτό το σημείο αλλά ποτέ κανείς δεν είναι μόνος του.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

anonymous19970 έγραψε:Εγω θα πω κατι τελευταιο και θα πεσω για υπνο εποπ οσοι περασουν δεν εχουν ιδεα τι θα συναντησουν και με τη θετικη και με την αρνητικη εννοια το μονο που εχει σημασια ειναι να το γουσταρουν για να μπορουν να ανταπεξελθουν και οχι να μπουν για να ειναι εξασφαλισμενοι οικονομικα διοτι ειτε θα περασουν μια ζωη στη δυστυχια ή μπορει να υπαρχουν και χειροτερα αποτελεσματα. Ολο αυτο μου εμεινε οταν πριν μερικους μηνες στη θητεια μου εκανα καθε βραδυ σκοπια διπλα απο το μνημειο ενος δεκανεα εποπ που λογω δυστυχιας τραβηξε τη σκανδαλη πριν λιγα χρονια σαυτη τη πυλη...

Συμφωνω 100% σε οτι ειπες !
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Topografos έγραψε:Με συγχωρείτε αλλά αυτοί οι άνθρωποι είναι δειλοί, με θλίβει που ένας μπορεί να φτάσει σε αυτό το σημείο αλλά ποτέ κανείς δεν είναι μόνος του.

Αδερφε, δεν ξερεις τι γολγοθα περναει ο καθενας μεσα του...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 6 επισκέπτες