Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
υπδνεας
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από υπδνεας »

Γεια σας ειμαι 23 και θελω να μπω στο πολεμικο ναυτικο εποπ , εχω απολυτηριο ενιαιου νυχτερινου 11 και εχω υπηρετησει στις ειδικες δυμναμεις , εχω 4 πρωταθληματα Ελλαδος και ειμαι τριτος πρωταθλητης Ευρωπης, τι ποσοστα επιτυχιας εχω για το πολεμικο ναυτικο;
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από yandr »

υπδνεας έγραψε:Γεια σας ειμαι 23 και θελω να μπω στο πολεμικο ναυτικο εποπ , εχω απολυτηριο ενιαιου νυχτερινου 11 και εχω υπηρετησει στις ειδικες δυμναμεις , εχω 4 πρωταθληματα Ελλαδος και ειμαι τριτος πρωταθλητης Ευρωπης, τι ποσοστα επιτυχιας εχω για το πολεμικο ναυτικο;

Θα μοριοδοτηθείς (100 μόρια αν θυμάμαι καλά) γιατί υπηρέτησες στις ειδικές δυνάμεις, αλλά νομίζω θα είναι δύσκολο να περάσεις γιατί δεν έχεις πολλά μόρια σε άλλες κατηγορίες (πτυχία).

Σε τι είσαι πρωταθλητής;

Ρίξε μια ματιά στο άρθρο για τους ΕΠΟΠ (Άρθρα -> Επαγγελματίες Οπλίτες) για μία πλήρη λίστα με την μοριοδότηση.

288 ΜΑRINE

Δημοσίευση από 288 ΜΑRINE »

Αδερφε και εγω ετσι την εκανα. Πηγα ειδικες δυναμεις και το 2005 μπηκα εποπ στο ναυτικο. Αποτελεσμα ητανε περσι να τη κανουμε εγω και ποσοι αλλοι. Δεν φανταζεσαι γαμησι. Μακρια απο εποπ στο ναυτικο. Οι παλιοι περιμενουν πως και πως τους νεους για να τους τεντωσουν. Και μεχρι να μπει καινουργια σειρα παλι και να ηρεμησεις θα βλασφημησεις την ωρα και τη στιγμη. Δηλωσε εποπ στις ειδικεσ. Εκει θα σαι αρχοντασ
...

Δημοσίευση από ... »

Τοσο πολυ ρε συ 288Μarine; Δηλαδη σε σχεση με το τεντωμα που εφαγες
στις Ειδικες ηταν χειροτερα;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπερα βρε παιδια εχω τελιωσει ΤΕΙ διοικηση οικονομιας υπαρχει περιπτωση να υπαρχει τετοια ειδικοτητα, απο το ecdl περνουμεκθολου μορια; ξερει κανεις ποτε θ βγει αυτη η προκηρυξη; επιτελουσ
Wiseco2000
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Wiseco2000 »

Και μονο που εχεις το πτυχιο περνεις αρκετα μορια (αν δεν κανω λαθος γυρο στα 400). Η συζητηση ειδικοτητας ειναι καθαρα θεμα τυχης αν θα βγαλουν ή οχι , εδω καλα καλα δεν ξερουμε ποτε θα βγει που να ξερουμε και για ειδικοτητες...
zoirent
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από zoirent »

γεια σας

ενδιαφερομαι για εποπ αεροπορια, ειμαι βοηθος φυσιοθεραπευτη αλλα δεν εχω προυπηρεσια στην ειδικοτητα μου. εχω προυπηρεσια ως γραμματεας. απο οτι διαβασα στον στρατο ξηρας που προκειται να βγει μεσα στον μηνα η ειδικοτητα μου θα ειναι περιλαμβανετε μεσα στις ειδικοτητες. τα ερωτηματα που εχω ειναι τα παρακατω και παρακαλω οποιος γνωριζει και να μου απαντησει:

1) στην περιπτωση που δηλωσω την ειδικοτητα μου αλλα χωρις καμια προυπηρεσια σε αυτην θα ειναι μειον και δεν θα παρω αρκετες μοναδες;

2)εαν βγει καποια ειδικοτητα γραφειου με το πτυχιο που εχω και με την προυπηρεσια αρκετων χρονων θα ειναι αρκετα τα προσοντα ετσι ωστε να εχω πιο πολλες πιθανοτητες να μπω;

3) και τελος εχω πτυχιο στα αγγλικα μονο standard &basic στις προκηρυξεις που εχω δει λεει μονο απο lower και πανω, στα δικαιολογητικα να μην βαλω τα πτυχια που εχω; ρωταω λογω του οτι ειναι κατωτερα του lower.

θελω παρα πολυ να μπω και σκεφτομαι να κανω τα χαρτια μου και για τον στρατο ξηρας ασχετα εαν θελω να μπω πιο πολυ αεροπορια... αληθεια εαν κανω και στις δυο προκηρυξεις θα υπαρχει καποιο προβλημα;

Wiseco2000
Επιλοχίας
Επιλοχίας

zoirent έγραψε:γεια σας

ενδιαφερομαι για εποπ αεροπορια, ειμαι βοηθος φυσιοθεραπευτη αλλα δεν εχω προυπηρεσια στην ειδικοτητα μου. εχω προυπηρεσια ως γραμματεας. απο οτι διαβασα στον στρατο ξηρας που προκειται να βγει μεσα στον μηνα η ειδικοτητα μου θα ειναι περιλαμβανετε μεσα στις ειδικοτητες. τα ερωτηματα που εχω ειναι τα παρακατω και παρακαλω οποιος γνωριζει και να μου απαντησει:

1) στην περιπτωση που δηλωσω την ειδικοτητα μου αλλα χωρις καμια προυπηρεσια σε αυτην θα ειναι μειον και δεν θα παρω αρκετες μοναδες;

2)εαν βγει καποια ειδικοτητα γραφειου με το πτυχιο που εχω και με την προυπηρεσια αρκετων χρονων θα ειναι αρκετα τα προσοντα ετσι ωστε να εχω πιο πολλες πιθανοτητες να μπω;

3) και τελος εχω πτυχιο στα αγγλικα μονο standard &basic στις προκηρυξεις που εχω δει λεει μονο απο lower και πανω, στα δικαιολογητικα να μην βαλω τα πτυχια που εχω; ρωταω λογω του οτι ειναι κατωτερα του lower.

θελω παρα πολυ να μπω και σκεφτομαι να κανω τα χαρτια μου και για τον στρατο ξηρας ασχετα εαν θελω να μπω πιο πολυ αεροπορια... αληθεια εαν κανω και στις δυο προκηρυξεις θα υπαρχει καποιο προβλημα;

1. Ποσους μηνες εχεις προυπηρεσια στην ειδικοτητα γραμματεας; Εχεις ενσημα που αποδεικνιουν το χρονο εργασιας σου σε αυτη τη θεση;
2. Το πτυχιο φυσιοθεραπευτη απο τι ειναι; Δηλαδη ΙΕΚ ή ΤΕΙ; Γιατι αν ειναι απο ΙΕΚ θα θελει και πιστοποιηση.
3. Τα πτυχια βαλτα στα δικαιολογητικα αν και δεν νομιζω να μετρισουν
4. Το αν εχεις δικαιωμα να κανεις τα χαρτια σου και στις 2 προκηρυξεις δεν το γνωριζω , αλλα μπορεις να το μαθεις απο το στρατολογικο γραφειο της περιοχης σου.

spyrous

Δημοσίευση από spyrous »

θελ να παω για μονιμοσς στον στρατο και εμαθα οτι γινετε απο εποπ. ειμαι 18 ετων και τωρα θα παω να καταταγω ως ΥΕΑ στο μεσογογγι. οταν βγω θα ηθελα να γινω μονιμος αλαλ μουυ ειπαν οτι δεν μπορω να γινω επειδηδεν εχω πτυχιο και οτι δεν εχω μορια για να με παρουν.. καποιος ομως μου ειπε οτι περνουν πολλους γιατι υπαρχει ελειψη και περνουν μεχρι και το 80% των υποψιφιων... και γενικα εχω μπερδευτει. παλια απλα δηλωνεσ μονιμος και σε επαιρναν τωρα θελει ολοκληρηδιαδικασια..
Anonymous

Αν υπηρετισω την θητεια μου ως ΥΕΑ ποσα μορια θα παρω οταν θα περασω απο εποπ. Με συμφερει να παω για ΥΕΑ αν θελω να γινω μονιμος στον στρατο
;
Anonymous

Πηγαιντε πρωτα φανταροι να δειτε τι εστι εποπ και μεταπειτε αν θελετε ακομα να γινετε. σας βλεπω να στε η επομενη φουρνια που θα την κανει. πρωτα φανταρος και μετα εποπ. για να εχεις και να μην χρειαστεις να παθεις για να μαθεισ
Anonymous

Ναι ενταξει κακο ειναι ναμου δωσετε μια απαντηση στο ερωτημαμου να ξερω και γω αν θα πρεπει να αρνηθω η οχι να γινωΥΕΑ... Ρωταω γιατι αν εχει καποια μορια ας το επιλεξω δεν εχω να χασω κατι. Απλα παρακαλωθελω μια απαντηση γιατι σε 5 μερες μπαινω μεσα και πρεπει να τους πω αν τελικα θα παω ΥΕΑ αν δεν παιρνω μορια δεν υπαρχει λογος να το κανω. Και 2ον δεν ξερεις τι στυλ ειναι ο καθενας κα αν του αρεσει κατι τετοιο για να το λεω μαλλον θα θελω να το κανω δεν νομιζεις;
Wiseco2000
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Φιλε Spyrous τα μορια πλεον ειναι με βαση τους μηνες που εχεις υπηρετησει!!!

spyrous

Δημοσίευση από spyrous »

ευχαριστω Wiseko 2ooo
Wiseco2000
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Εαν εχεις υπηρετησει ή υπηρετεις στις Ενοπλες Δυναμεις, τοτε το συνολο των μηνων που υπηρετησες το πολλαπλασιαζεις Χ 5.
Π. Χ.12 μηνες Χ 5 μορια = 60 μορια
Εσυ τωρα που θες να πας ΥΕΑ βαλε αλλους 5 ή 6 μηνες και πολλαπλασιασε ξανα Χ 5
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης