Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Επειδη δεν θελω να εκτροχιαστει η συζητηση και ο γραπτος λογος παρεξηγειται ευκολα, απο μερια μου το σταματαω εδω λεγοντας σου πως οτι σου ειπα ηταν τελειως φιλικα προς το προσωπο σου.

Ο γραπτος λογος παρεξηγειται πισω απο ενα απροσωπο και ανωνυμο φορουμ και ειναι απολυτα λογικο να υπαρχουν λεκτικες διαμαχες και παρεξηγησεις.

Απο εκει και περα, θα ακουσω τη συμβουλη σου να πιω λιγο κρασακι μιας και κανει αρκετα κρυο σημερα αλλα να ακουσεις κι εσυ τη δικη μου συμβουλη στο να ηρεμησεις οσο μπορεις και να αποδεκτεις καποιες καταστασεις οπως κι εγω αλλωστε.

Ολα καλα, ολα ανθηρα μεγαλε Σεφη !Εικόνα
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Δεν θα σχολιασω το αν ο Τσιπρας ηταν καλυτερος (γελαει ο κοσμος) γιατι θα ξεφυγουμε με τα πολιτικα ενω υπαρχουν αλλα θεματα για αυτο.Ολο λες οτι δεν προκειται να βγουν 15.000, προσωπικα εχω βαρεθει να σε βλεπω να το γραφεις, αλλα δεν εχω δει ουτε μια φορα να εξηγεις με ποια λογικη δεν θα γινει. Αν μπορεις πες μας με στοιχεια και οχι απλα Την προσωπικη σου αποψη.

Υ. Γ Χωρις να μου πεφτει λογος, ενω το οριο ηλικιας σου δεν σου επιτρεπει να συμμετεχεις με τα τωρινα δεδομενα σε μια προκυρηξη που αφορα τον στρατο, τον οποιο οπως ειχες πει θες να υπηρετησεις καθαρα για τα χρηματα και οχι απο αγαπη, συνεχιζεις να γραφεις και να αποθαρυννεις (ναι αυτο κανεις) τα υπολοιπα παλικαρια εδω μεσα, χωρις κανενα στοιχειο παρα μονο λεγοντας την (χαζη) αποψη σου. Αυτο για μενα δειχνει καθαρα και μονο ΚΑΚΙΑ.

Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

Οκ το αφήνω εδώ, προσωπική μου άποψη εξέφρασα ότι με ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα ΓΙΑ ΜΕΝΑ θεωρώ ότι ήταν καλύτερα. Αν βγάζω αρνητισμό, συγχωρέστε με... Ελπίζω να διαψευστώ σε ότι ειπα και να πάρει 15000 ΕΠΟΠ και άλλους τόσους! Βγαίνω από αυτό το φόρουμ, καλή τύχη σε όλους!

ΥΓ Το να ξυπνάς κάποιον απότομα, ναι ίσως δεν είναι σωστό... Συγχωρέστε με και πάλι!

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Δεν χρειαζεται να βγεις, μια παρεα ειμαστε ολοι εδω κι ετσι κι αλλιως η προκηρυξη δεν βγηκε οποτε δεν ξερεις 100% αν δεν μπορεις σαν 93ρης να παρεις μερος.

Να ξερεις πως εισαι μια χαρα καλοδεχουμενος εδω, απλα οπως σου ειπα καποιες φορες φαινεται ενας αρνητισμος στον τροπο που γραφεις.

Αν μπορεσεις να το δεις αυτο και να το μειωσεις οσο μπορεις, τοτε μια χαρα παλικαρι εισαι.

Με κανεναν δεν εχουμε προσωπικα εδω μεσα και κανενας μας δεν ξερει τι περναει ο αλλος πισω απο μια οθονη, οποτε ολες οι αποψεις ειναι καλοδεχουμενες, αρκει να μη εκτροχιαζεται η συζητηση και γινονται προσωπικες επιθεσεις, που μεχρι στιγμης δεν εχουν γινει, οποτε ολα καλα.

Υ. Γ

Μεγαλη μαγκια να παραδεχεσαι και να λες συγνωμη Σεφη, οποτε απο εμενα ειναι δεκτο το
" συγχωρεστε με " ! Εικόνα
Topografos
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Topografos »

XristosMP έγραψε:Δεν θα σχολιασω το αν ο Τσιπρας ηταν καλυτερος (γελαει ο κοσμος) γιατι θα ξεφυγουμε με τα πολιτικα ενω υπαρχουν αλλα θεματα για αυτο.Ολο λες οτι δεν προκειται να βγουν 15.000, προσωπικα εχω βαρεθει να σε βλεπω να το γραφεις, αλλα δεν εχω δει ουτε μια φορα να εξηγεις με ποια λογικη δεν θα γινει. Αν μπορεις πες μας με στοιχεια και οχι απλα Την προσωπικη σου αποψη.

Υ. Γ Χωρις να μου πεφτει λογος, ενω το οριο ηλικιας σου δεν σου επιτρεπει να συμμετεχεις με τα τωρινα δεδομενα σε μια προκυρηξη που αφορα τον στρατο, τον οποιο οπως ειχες πει θες να υπηρετησεις καθαρα για τα χρηματα και οχι απο αγαπη, συνεχιζεις να γραφεις και να αποθαρυννεις (ναι αυτο κανεις) τα υπολοιπα παλικαρια εδω μεσα, χωρις κανενα στοιχειο παρα μονο λεγοντας την (χαζη) αποψη σου. Αυτο για μενα δειχνει καθαρα και μονο ΚΑΚΙΑ.

Με συγχωρείς αλλά όποιος διαβάζει και αποθαρρύνεται από κάποιον που λέει την ;άποψη του είναι χαζούλης, εδώ μέσα κάνουμε κουβέντα και συζητάμε ο κάθενας θα πει τι πιστεύει θα διαβασει πράγματα θα ψάξει και μόνος να βρει άλλα πράγματα και μέτα θα πρέπει να διασταυρώσει ότι εχει λάβει και μετά να δει αν θα πρέπει να στεναχωρηθεί η να χαρεί.

Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε επίθεση σε κάποιον εδω μέσα, από τη στιγμή κιολας που έχει απολογηθεί για τις φορές που έχει πει και μια κακία, αυτό θα έπρεπε να έχει λήξει τότε.

φιλικά

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Topografos την Σάβ Ιαν 16, 2021 10:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Αεί ο Θεός ο Μέγας γεωμετρεί" Πλάτων (427 π.Χ. - 347 π.Χ.)
Topografos
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Sefis έγραψε:Οκ το αφήνω εδώ, προσωπική μου άποψη εξέφρασα ότι με ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα ΓΙΑ ΜΕΝΑ θεωρώ ότι ήταν καλύτερα. Αν βγάζω αρνητισμό, συγχωρέστε με... Ελπίζω να διαψευστώ σε ότι ειπα και να πάρει 15000 ΕΠΟΠ και άλλους τόσους!Βγαίνω από αυτό το φόρουμ, καλή τύχη σε όλους!

ΥΓ Το να ξυπνάς κάποιον απότομα, ναι ίσως δεν είναι σωστό... Συγχωρέστε με και πάλι!

μην είσαι τρόμπας αφού γουστάρεις να διαβάζεις και να γράφεις στο φορουμ αυτό θα κάνεις Εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Topografos την Σάβ Ιαν 16, 2021 10:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Topografos
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Εικόνα

ο λάρη σας βλέπει προσέχτε

ΨΗΛΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥΥΥΑΑ

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Άντε κουλι πάτα το κουμπί να εκδοθεί
ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ 1994
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ 1994 »

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Άντε κουλι πάτα το κουμπί να εκδοθεί
Καλα τα λες φίλε μου
Slad
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Slad »

Θα ήθελα να ρωτήσω τι διαφορά έχει το ΟΒΑ με το ΕΠΟΠ; Είμαι φοιτήτρια στο 4ο έτος γνωρίζει κάποιος αν γίνεται να κάνω αίτηση και παράλληλα (αν με δεχθούν) να κάνω και την σχολή για λίγο καιρό μιας και έμειναν λίγα μαθήματα; Γενικά ποια είναι οι γνώμη σας για τις θέσεις που αναφέρουν;
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

H πιο σημαντικη διαφορα ειναι οτι οβα ειναι συμβασιουχος με 3+3 χρονια μετα απολυεσαι και πας σπιτι σου ενω εποπ εισαι μονιμος. Μια ακομη σημαντικη διαφορα ειναι στο οικονομικο οι οβα λαμβανουν λιγοτερα και τελος ειναι κατωτεροι ιεραρχικα απο τους εποπ αυτα γνωριζω εγω
Topografos
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Θα ήθελα να μάθω και εγω για τα της φοίτησης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Topografos την Σάβ Ιαν 16, 2021 11:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ρξbarret
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από ρξbarret »

Αν καποιος δεν περασει τα αθληματα των ειδικων δυναμεων και μπει απλα εποπ, έχει μελλοντικα ευκαιρια να αλλαξει και να μπει εποπ ειδικων δυναμεων;
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

XristosMP έγραψε:Δεν θα σχολιασω το αν ο Τσιπρας ηταν καλυτερος (γελαει ο κοσμος) γιατι θα ξεφυγουμε με τα πολιτικα ενω υπαρχουν αλλα θεματα για αυτο.Ολο λες οτι δεν προκειται να βγουν 15.000, προσωπικα εχω βαρεθει να σε βλεπω να το γραφεις, αλλα δεν εχω δει ουτε μια φορα να εξηγεις με ποια λογικη δεν θα γινει. Αν μπορεις πες μας με στοιχεια και οχι απλα Την προσωπικη σου αποψη.

Απαντάω ένα τελευταίο σε εσένα και κλείνω έδω.

Χρήστο, πήγαινε λίγες σελίδες πίσω και διάβασε την ανησυχία των παιδιών και την απαισιοδοξία τους... Ίσα ίσα τους απαντάω υπομονή, και ότι δεν είναι το θέμα μας το ποτέ θα βγει αλλά το ότι θα βγει φέτος.

Εδώ γράφω καθαρά την προσωπική μου άποψη, και έχω πει πολλές φορές που στηρίζω την άποψη μου. Βγάζουνε μια προκήρυξη εποπ για να δώσουνε νόημα ύπαρξης στους ΟΒΑ. Καληνύχτα!

Άβαταρ μέλους
Kostasthegreek
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Kostasthegreek »

Άκου εκεί Σέφης χαχαχα! Με τον κάθε αργόσχολο εδω μέσα βαρέθηκα να διαβάζω θέματα εκτός της προκήρυξης και φιλοτσιπράκια ! Με τον ΤΣΊΠΡΑ που μας γέμισε την Ελλάδα φανερούς ***** είναι καλύτερα σεφάκη ; Το όνομα απο που το σκεφρηκες ; Κανας τσίπρας θα στο είπε ; Βρε άντε στην τρύπα σου και μην ξαναασχοληθείς με τους ΕΠΟΠ κακούργε μόνο μ@@@@ λες εδω μέσα. Τι προσωπική εκτίμηση ρε μ@@@@ ; Αντε φύγε απο εδω μέσα σε βαρεθήκαμε όλοι

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες