Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Πρώτα τα κάνεις όλα... Γιατρούς αθλήματα... Και μετά βγάζει το σύστημα αν είσαι επιτυχών η επιλαχών
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 56
Ράμπο δεν το νομίζω... Πρώτα μετρανε τα μόρια... Αν κάνουν αίτηση 50000 άτομα θα περάσουν όλοι αυτές τις διαδικασίες ; Όχι! Απλά πχ παίρνουν με μόρια τους πρώτους χίλιους και οδηγούν πχ αλλά 300 άτομα π είναι οι επιλαχόντες στα αθλήματα και στις εξετάσεις σε περίπτωση π κάποιος από τους χίλιους κοπεί να μπει ο επόμενος ! ΥΓ δεν ξέρω αν τα άτομα είναι 300 απλά σίγουρα είναι η σωστή διαδικασία αυτή π σ λέω όπως σε όλα τα σώματα ασφαλείας
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Εγώ έχω άκουσει αθλητικά και ψυχοτεχνικα και λοιπές διαδικασίες περνούν οι επιτυχόντες και οι επιλαχοντες ψηλά στην κατάταξη.
-
- Υποστράτηγος
Επίσης για να αρχίσουν οι διαδικασίες αθλημάτων και λπ. Θα πρέπει να ξεκινήσουν Οι αιτήσεις ύστερα άλλες 2 με 3 εβδομάδες για νααρχίσουν αποτέλεσατα. Υπαρχουν και υγειονομικεςο εξετάσεις γι αυτό είπα ότι η προκυρηξη έχει αργήσει
-
- Υποστράτηγος
Στις παλιές προκυρηξεις από την ώρα που έβγαινε μέχρι να μπουν ήταν 7 μήνες... Ενώ τώρα δεν έχει ακόμα βγει
Να κατι τετοια 20χρονα ειχα συναντησει ειδικες δυναμεις και ηθελα να τα βαρεσω.ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Ξέρεις τι είναι να έχεις θέλησει για το στρατό; Να μην σε νοιάζουν τα λεφτά ούτε ο τόπος διαμονής να τα αφήσεις όλα και να υπηρετήσεις το υψηστο ιδανικό που είναι η πατρίδα... Να μην θες λεφτά αλλά να (καυλώνεις) μόνο και μόνο με το εθνόσημο στο μπράτσο
Ενας λογος που εφυγα επειδη ηταν πορωμενα και στο κοσμο τους. Μεχρι και οι εκπαιδευτες πρεπει να τα κοροιδευαν. Ηρεμηστε καποιοι, οι εποχες δεν ειναι ιδιες, το 80% των ατομων θα δηλωσουν για μια σιγουρη δουλεια, χωρις ομως να σημαινει οτι ειναι αδιαφοροι για το στρατο διαφορετικα δεν θα επιβιωσουν ετσι και αλλιως. Πλεον μπαινουν ατομα με πτυχια πανεπιστημιου και το λιγοτερο ιεκ με αποτελεσμα να διαλεξουν συγκκριμενες ειδικοτητες, αυτοι που ειναι με απολυτηριο λυκειου σαφως θα εχουν διαφορετικη μοιρα και ΙΣΩΣ διαφορετικη φιλοσοφια. Λες και αυτοι που μπηκαν το 09 ηταν γαμαω δερνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VasPap την Πέμ Ιαν 14, 2021 10:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Περιμένετε πολ ακομα για εποπ 21 πιο γρήγορα θα βγει 1000 ειδική δτα πανεπιστήμια τρέξτεεεε
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 93
Φίλε κουράζεις. Δεν χρειάζονται τέτοια σχόλια σε αυτό το νήμα.
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 255
Ο γνωστός άγνωστος είναι ρε. Μη του δίνεις σημασία. Δεν είναι καλά
1000 ειδική φρουροί ρεε τρέξτεεεε να προλάβατε χαχχαχαχα
Και τελικά ήθελα να μάθω που δεν άλλαξε το ηλικιακό για τους πολίτες και έχει αλλάξει και ο χρόνος 93 αρίδες συνεχίζουν να λένε ότι θα κάνουν ένσταση και θα το πάνε δικαστικά
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
Άρρωστε φρόνιμα.
Χαχαχαχ ειμαι οβα άρρωστος θελω ψυχίατρο δεν ειμαι καλα απορώ πως με κρατάει 5 χρονια το σώμα μέσα...
Και ακομα σκέφτομαι πως θα περάσω για εποπ και δεν θα με κόψουν τοσο άρρωστος ππυ είμαι
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
Κάνε κανένα προφίλ και τα λέμε. Περαστικά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες