Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Συμφωνω σε οτι λες φιλε μου Νικολα !

Το να πουμε την αποψη μας σε εναν υγιη διαλογο ειναι δεκτο, για να εχουμε και ωραιες αντιπαραθεσεις με επιχειρηματα.

Το να λεμε ομως με σιγουρια οτι θα βγει τοτε, δεν θα δωσουν μορια, το οριο θα μεινει ιδιο κτλπ εεεε ειναι χαζο.

Ουτε η μοριοδοτηση ειναι σιγουρη (για τους φοιτητες) ουτε και η ηλικια (και ας πιστευουμε οτι εκλεισε στα 28, ποτε δεν ξερεις τι πιεση υπαρχει κεκλεισμενων των θυρων) διοτι αν δεν βγει η προκηρυξη ... Τα ΦΕΚ μπορουν να γραφουν οτι θελουν.

Επισης θα συμφωνησω και με το αλλο που ειπες για τον Σεφη, μιας που του το ειχα πει και εγω.
Ειναι καλο παλικαρι, μπηκε δυναμικα στο φορουμ και καλοπροαιρετα αλλα νιωθω κι εγω καποιες στιγμες πως βγαζει μια αρνητικη αυρα, ισως να ειναι και αθελα του, αλλα πιστευω πως ειναι εμφανες πλεον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τετ Ιαν 13, 2021 7:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Ολα καλα παιδια, οτι ειναι να γινει θα γινει. Λιγο υπομονη ακομα.Μην μου νευριαζετε τον Λευτερη γιατι ειναι μαυροσκουφης και ειναι λιγο ευεξαπτος καμια φορα ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Βρε κερατααααα ΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Ikaropoulos1997
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Ikaropoulos1997 »

Ναι ξέρω δεν είναι για αυτό το νημα αλλά θα βγει και προκυρηξη 1000 ατόμων για προστασια στα πανεπιστημια
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

nikollaoos έγραψε:
Sefis έγραψε:Η προκήρυξη θα πάει για Φλεβάρη- Μάρτιο προσωπική εκτίμηση.
με ολον το σεβασμο, αφου απο οτι διαβαζω μαλλον δεν θα μπορεις να συμμετεχεις λογω ηλικιας γιατι βγαζεις αυτη την αρνητικοτητα στο φορουμ; Το εκανες μια δυο τρεις, δεν καταλαβαινω γιατι το κανεις αυτο; Προσωπικη σου εκτιμηση απο ποια θεση δηλαδη; Υπαρχουν παιδια εδω μεσα που μπαινουν να δουν καποιο νεο και διαβαζουν τα απαισιοδοξα σου σχολια; Με ολο τον σεβασμο το λεω και κατανοηση στον εκνευρισμο σου.

Εγώ εδώ ίσα ίσα λέω τα παιδιά να κάνουνε υπομονή, δλδ αν εγώ λέω ότι θα βγει Φλεβάρη- Μαρτη αποθαρρύνω κάποιον; Για όνομα του θεού,1-2 μήνες δεν είναι τίποτα μπροστά σε αναμονή τόσων μηνών κ ετών.

Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Συμφωνω σε οτι λες φιλε μου Νικολα !

Το να πουμε την αποψη μας σε εναν υγιη διαλογο ειναι δεκτο, για να εχουμε και ωραιες αντιπαραθεσεις με επιχειρηματα.

Το να λεμε ομως με σιγουρια οτι θα βγει τοτε, δεν θα δωσουν μορια, το οριο θα μεινει ιδιο κτλπ εεεε ειναι χαζο.

Ουτε η μοριοδοτηση ειναι σιγουρη (για τους φοιτητες) ουτε και η ηλικια (και ας πιστευουμε οτι εκλεισε στα 28, ποτε δεν ξερεις τι πιεση υπαρχει κεκλεισμενων των θυρων) διοτι αν δεν βγει η προκηρυξη ... Τα ΦΕΚ μπορουν να γραφουν οτι θελουν.

Επισης θα συμφωνησω και με το αλλο που ειπες για τον Σεφη, μιας που του το ειχα πει και εγω.
Ειναι καλο παλικαρι, μπηκε δυναμικα στο φορουμ και καλοπροαιρετα αλλα νιωθω κι εγω καποιες στιγμες πως βγαζει μια αρνητικη αυρα, ισως να ειναι και αθελα του, αλλα πιστευω πως ειναι εμφανες πλεον.

Ίσως, μπορεί να βγάζω έναν αρνητισμό. Δεν τον βγάζω μόνο για την προκήρυξη των ΕΠΟΠ ούτε τον βγάζω εσκεμμένα, απλά γενικά όλα σε όλους τους τομείς εχουνε πάει πίσω. Η δίκη μου προσωπική άποψη ήταν ότι ίσως πάει για Φλεβάρη μαρτη, δεν ειπα ότι δεν θα βγει! Από μήνα σε μήνα πάνε τον κόσμο, μόνο κ μόνο αυτό πρέπει να σε βάζει σε σκέψεις!

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

EΞαρχης για το 2021 ηταν η προκηρυξη και ακομα εχουμε 13 γεναρη δεν εχει παει πισω
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Ξέρεις τι είναι να έχεις θέλησει για το στρατό; Να μην σε νοιάζουν τα λεφτά ούτε ο τόπος διαμονής να τα αφήσεις όλα και να υπηρετήσεις το υψηστο ιδανικό που είναι η πατρίδα... Να μην θες λεφτά αλλά να (καυλώνεις) μόνο και μόνο με το εθνόσημο στο μπράτσο
Άβαταρ μέλους
Ikaropoulos1997
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Ikaropoulos1997 »

ΕΛΔΥΚ 16 χαλάρωσε λίγο ρε φίλε! Δε ξερω που έκανες στρατό κλπ αλλά η καταστάσεις δεν είναι όπως παλια...
Topografos
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Topografos »

Καραβανάς 101Εικόνα
"Αεί ο Θεός ο Μέγας γεωμετρεί" Πλάτων (427 π.Χ. - 347 π.Χ.)
tony28
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από tony28 »

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Ξέρεις τι είναι να έχεις θέλησει για το στρατό; Να μην σε νοιάζουν τα λεφτά ούτε ο τόπος διαμονής να τα αφήσεις όλα και να υπηρετήσεις το υψηστο ιδανικό που είναι η πατρίδα... Να μην θες λεφτά αλλά να (καυλώνεις) μόνο και μόνο με το εθνόσημο στο μπράτσο

Θελω να ηρεμησεις.Εικόνα

Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

Εγώ που ήμουν αεροπορία 1-3, στο πηγάδι κατουρησα; 😂
Ramb0 No8
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Ramb0 No8 »

Όπου έχει χρήμα πάμε... Έχει χρήμα στα αλεξίπτωτα απ' την συντήρηση; Πάμε εκεί...
Άβαταρ μέλους
ArmyOfficer
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ArmyOfficer »

ΚαλημέραΌταν θα κάνουμε τις αιτήσεις μετά βγάζουν ποιοι είναι επιτυχόντες και επιλαχόντες;

Μετά πάνε οι επιτυχόντες για αθλήματα;

Ξέρει κάποιος πως πάει η διαδικασία;

Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
ArmyOfficer
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ArmyOfficer »

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο