Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Ikaropoulos1997
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Ikaropoulos1997 »

Έτσι όπως γράφει κατηγορίες δε τε και πε όπως δηλαδή στον ΑΣΕΠ είναι σαν να μας λέει ότι θα υπάρξει διαχωρισμός και ότι δε θα ισχυει το τουλάχιστον
Topografos
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Topografos »

Νομιζω δεν εγραφε τουλαχιστον το φεκ οποτε δεν ισχυε απο την αρχη
"Αεί ο Θεός ο Μέγας γεωμετρεί" Πλάτων (427 π.Χ. - 347 π.Χ.)
Άβαταρ μέλους
γιωργος2001
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: ΦΟΙΤΗΤΗΣ

Δημοσίευση από γιωργος2001 »

Παιδια καλησπερα ειμαι κανουργιος στο φορουμ. Εδωσα πανελληνιες 2 φορες για στρατο αλλα απετυχα. Τωρα ειμαι φοιτητης. Με 310 μορια που εχω πιστευετε αξιζει να το προσπαθησω; Συγγνωμη αν ειμαι ασχετος με το θεμα. Σας εχαριστω πολυ εκ των προτερων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Ιαν 13, 2021 6:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Topografos
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Topografos »

γιωργος2001 έγραψε:Παιδια καλησπερα ειμαι κανουργιος στο φορουμ. Εδωσα πανελληνιες 2 φορες για στρατο αλλα απετυχα. Τωρα ειμαι φοιτητης. Με 310 μορια που εχω πιστευετε αξιζει να το προσπαθησω; Συγγνωμη αν ειμαι ασχετος με το θεμα. Σας εχαριστω πολυ εκ των προτερων

δεν έχεις τίποτα να χάσεις

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Ιαν 13, 2021 6:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Βλεπω να γινεται κανενα μπαμ και να παρουν μονο τους ΟΒΑ που ειναι ηδη μεσα σαν ΟΒΑ και με την αυξηση θητειας βγαλουν το 2021 ετσι.

Σκατα στο στομα μου βεβαια, αλλα φοβαμαι καποιο τετοιο ενδεχομενο.
nikollaoos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από nikollaoos »

Sefis έγραψε:Η προκήρυξη θα πάει για Φλεβάρη- Μάρτιο προσωπική εκτίμηση.
με ολον το σεβασμο, αφου απο οτι διαβαζω μαλλον δεν θα μπορεις να συμμετεχεις λογω ηλικιας γιατι βγαζεις αυτη την αρνητικοτητα στο φορουμ; Το εκανες μια δυο τρεις, δεν καταλαβαινω γιατι το κανεις αυτο; Προσωπικη σου εκτιμηση απο ποια θεση δηλαδη; Υπαρχουν παιδια εδω μεσα που μπαινουν να δουν καποιο νεο και διαβαζουν τα απαισιοδοξα σου σχολια; Με ολο τον σεβασμο το λεω και κατανοηση στον εκνευρισμο σου.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ανακοίνωση προς τους ενδιαφερόμενους.

Δημιουργήθηκε νέο νήμα για την ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών / εμπειριών για την ειδικότητα

Κοινωνικός Λειτουργός / Κοινωνιολόγος (ΕΠΟΠ)

nikollaoos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Αμαν πια με τις προσωπικες εκτιμησεις, τους γνωστους που εχετε και σας λενε "νεα" τα ονειρα που βλεπετε κτλπ κτλπ. Πανω απο 1000 αγχωμενοι εδω μεσα για να διαβαζουν την απαισιοδοξια σας πολλοι απο εσας που δεν εχετε και κανενα συμφερον. Οσα παιδια διαβαζετε εδω μεσα σας προτεινω να ακολουθειτε το τι λεει καποιος σαν τον Δ. Υ. Κ που οντως ξερει και κατι πανω στο θεμα. Τα υπολοιπα αερολογιες.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

nikollaoos έγραψε:Αμαν πια με τις προσωπικες εκτιμησεις, τους γνωστους που εχετε και σας λενε "νεα" τα ονειρα που βλεπετε κτλπ κτλπ. Πανω απο 1000 αγχωμενοι εδω μεσα για να διαβαζουν την απαισιοδοξια σας πολλοι απο εσας που δεν εχετε και κανενα συμφερον. Οσα παιδια διαβαζετε εδω μεσα σας προτεινω να ακολουθειτε το τι λεει καποιος σαν τον Δ. Υ. Κ που οντως ξερει και κατι πανω στο θεμα. Τα υπολοιπα αερολογιες.

Νικολαε, αν αυτο το μηνυμα παει για εμενα, σου συνιστω να κατσεις να διαβασεις ολα μου τα μηνυματα και μετα να εχεις αποψη για τους " γνωστους, νεα, ονειρα".

Ειδαλλως, λες μπουρδες.
nikollaoos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Βασικα εισαι απο τα λιγα ατομα που διαβαζω... Εχω καποιο καιρο στο φορουμ ξερω ποιοι ειστε οι πλεον εμπιστοι και οι καλοπροαιερετοι λευτερη.
nikollaoos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Μπουρδες; Αν κατσω και ψαξω λιγο καιρο πριν θα βρω εναν φιλο που ελεγε οτι θα παιρνουν μονο αποστρατους. ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΤΙΚΑ. Δεν λεω μπουρδες φιλες λευτερη ξερουμε και οι 2 οτι υπαρχουν ατομα κακοπροεραιτα. Φιλικα στο λεω μην αρπαζεσαι χωρις λογο

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Με συγχωρεις τοτε για το επιθετικο μου σχολιο και για το " μπουρδες ".

Μαλλον παρεξηγησα τα λογια σου και τα πηρα επι προσωπικου.
Συγνωμη αγαπητε.Εικόνα
nikollaoos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Μπορει να ειναι ενα απροσωπο φορουμ αλλα να εισαι σιγουρος οτι εχω καταλαβει τι σοι ατομο εισαι λευτερη. Παντα ευγενικος και παντα καλοπροαιρετος. Απανταω ονομαστικα σε οποιον με ενοχλει οπως εκανα και πιο πανω δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Συμφωνω ομως σε οτι λες.

Οσοι γραφουν με σιγουρια οτι " θα βγει τοτε, εμαθα εκεινο, μου ειπε ο ταδε " εννοειται πως τιποτα δεν ειναι αληθεια.

nikollaoos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Ειναι γεγονος ρε λευτερη. Δες ποσα ατομα λεγανε οτι δεν θα παρουν οι φοιτητες με σιγουρια κιολας μορια. Πόσοι λεγανε οτι θα αυξηθει για ολους το οριο ηλικας. Ατομα χωρις καποια πηγη απλα επειδη το σκευτηκαν. Τωρα ενω ο υπουργος ειπε ιανουαριο τελη για την προκυρηξη ατομα ακυρα γραφουν εδω μεσα οτι θα βγει μαρτιο αλλοι Γραφουν μεχρι και καλοκαιρι. Εγω και εσυ ξερουμε τι ισχυει και τι οχι, ενας καινουριος ομως βαδιζει στο πουθενα και πιστευει καποιον εδω μεσα, βγαινει η προκυρηξη την χανει και το καλοκαιρι περιμενει να μπει.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Eleonora και 2 επισκέπτες