Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Δηλαδή αν 2 παιδιά πχ γνωριστούν και είναι φίλοι μετά νοικιάζουν ένα σπίτι... Που είναι ακριβά βέβαια τα νοίκια... Αλλά μοιράζονται τα έξοδα
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
KΑλυτερα να συγκαοικεις με καποιον σε νορμαλ σπιτι παρα να εχεις κοριους

- Ikaropoulos1997
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 37
Μπείτε και προβλγματιστειτε μετά. Ειδικά σε νησιά τουριστικά τα ενοίκια και η ζωή είναι ακριβή! Και σε κάποιες μονάδες μπορεί να μένεις μέσα ή να σε έχουν με συγκάτοικο
Καθίστε να βγει η προκήρυξη, να καταθέσετε φακέλους, να βγουνε τα προσωρινά, να γίνουνε οι ενστάσεις, να βγουνε οι οριστικοί, να πάτε γιατρούς, να πάτε αθλήματα και μετά βλέπετε που θα μείνετε. Τσάμπα κάθεστε και τα σκέφτεστε... Ίσως υπάρχει η ευκαιρία- δυνατότητα να μείνετε σε ειδικά σπιτάκια που έχει το στρατόπεδο για μόνιμο προσωπικό! Παλιά μου το ειχανε πρότεινε ως ΔΕΑ, και επειδή τα έχω επισκεφτεί και έχω δει πως είναι μέσα... Αυτά που είδα προσωπικά ήταν πολύ καλά!
-
- Υποστράτηγος
ναι φίλε μου σωστός. Αυτό είπα και γω αν πχ γνωρίσω ένα παιδί κάνω παρέα είμαστε και φίλοι... Νοικιάζουμε μαζί σπιτι έξω. Μισά έξοδα και ο ένας βοηθάει τον αλλοanonymous19970 έγραψε:KΑλυτερα να συγκαοικεις με καποιον σε νορμαλ σπιτι παρα να εχεις κοριους
Στην καλύτερη να τρώτε στο στρατόπεδο για εξοικονόμηση χρημάτων αλλά να μένετε μέσα με τόσους περιορισμούς δεν υπάρχει περίπτωση ούτε ίντερνετ ούτε ελευθερία να κάνεις ότι θες ούτε καν τον χώρο σου οπότε αυτά που λες πολίτης όπως σωστά λέει και ο ραμπο ούτε βδομάδα
-
- Υποστράτηγος
στην αρχή είπα για λίγο μέσα. Εκτός αν μου δώσεις εσύ προκαταβολή για να νοικιασω εξ αρχής. Επίσης ο ραμπο έκανε σεξιστικό σχολείο και αν τρέξεις πίσω σελίδες μόνο ευγενικός δεν ξεκίνησα σε αυτό το φόρουμ... Οπότε συγκρατούμε ακόμα. Επίσης δεν θα έρθουμε όλοι με κόμποδεμα έτοιμο όπως εσύ... Ευχαριστώ πολύ. Οτιδηποτε άλλο απλά δεν υσχιειVar έγραψε:Στην καλύτερη να τρώτε στο στρατόπεδο για εξοικονόμηση χρημάτων αλλά να μένετε μέσα με τόσους περιορισμούς δεν υπάρχει περίπτωση ούτε ίντερνετ ούτε ελευθερία να κάνεις ότι θες ούτε καν τον χώρο σου οπότε αυτά που λες πολίτης όπως σωστά λέει και ο ραμπο ούτε βδομάδα
Σαφώς φίλε σε αυτό έχεις δίκιο αν δεν έχεις στην αρχή έτοιμα χρήματα δεν γίνεται αλλιώς με συγχωρείς. Μακάρι να μπούμε όλοι όσοι θέλουμε και μακάρι να πάρουν όπως είπανε
Καλημέρα έχουμε κανένα νεότερο για την προκήρυξη
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 93
Παιδιά δεν νομίζω ότι χρειάζονται όλα αυτά στο συγκεκριμένο νήμα. Μην ξεφεύγουμε.
Η προκήρυξη θα πάει για Φλεβάρη- Μάρτιο προσωπική εκτίμηση.
-
- Υποστράτηγος
έχεις δίκιο. Και αν βγει κιόλας... Εδώ για τα ραφαλ αρχίσανε γραφείοκρατια. Καλά μας κάνουν οι ΤούρκοιSefis έγραψε:Η προκήρυξη θα πάει για Φλεβάρη- Μάρτιο προσωπική εκτίμηση.
Αφήστε τις μαγκιές και επικεντρωθείτε στο θέμα μας κύριοι.
Δεν θα το ξαναπώ.
Δεν θα το ξαναπώ.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 93
Ακομα πιο κοντα στην εκδοση παιδια. Λιγη υπομονη ακομα εμεινε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hlias77 την Τετ Ιαν 13, 2021 12:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες