Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Georgios98 έγραψε:
ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Προσεξε ομως, υπαρχει ενα ενδεχομενο να αλλαξει κατι με τους φοιτητες και την μοριοδοτηση που τους δινουν, αυτο θα το γνωριζουμε στα σιγουρα οταν βγει η προκηρυξη, αλλα με τα μεχρι τωρα δεδομενα, τα μορια του ΙΕΚ σου θα τα παρεις μονο σε αντιστοιχη ειδικοτητα που θα ζηταει το πτυχιο σου.

Ξέρεις κάτι συγκεκριμένο;

κανείς δεν ξέρει κάτι συγκεκριμένο, Η λογική λέει τα πτυχία και οι φοιτητές να πάνε στην ειδικότητα που είναι σε αντιστοιχία και στις ειδικότητες με απολυτήριο να μην υπάρχει κάτι εξτρα.

αυτό περιμένουμε όλοι να μάθουμε αν θα είναι έτσι η αν θα πηγαίνουν όλα τα μόρια παντού

αμήν

Για να έχει βάλει μόρια φοιτητών λογικά θα τα μετράει με τς μεταβολές που έκανε στους φοιτητές αλλά και άδικο να μην μετράνε τότε δεν θα υπήρχε σκοπός να τα μεταβάλει

Topografos
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Topografos »

Σε ποιες μεταβολες για φοιτητες αναφερεσαι;
"Αεί ο Θεός ο Μέγας γεωμετρεί" Πλάτων (427 π.Χ. - 347 π.Χ.)
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Θεωρο οτι οι φοιτητες και οι πτυχιουχοι θα μοριοδοτηθουν αυξημενα για να δωσει βαση σε αυτους που εχουν περισοτερες γραματικες γνωσεις.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Charlie Harper 13 έγραψε:Θεωρο οτι οι φοιτητες και οι πτυχιουχοι θα μοριοδοτηθουν αυξημενα για να δωσει βαση σε αυτους που εχουν περισοτερες γραματικες γνωσεις.

Το ΦΕΚ μετα μορια εχει βγει.

Η μοριοδοτηση ειναι οπως ηταν, σχεδον, παντα.

Καμια αυξηση δεν εγινε.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Προσεξε ομως, υπαρχει ενα ενδεχομενο να αλλαξει κατι με τους φοιτητες και την μοριοδοτηση που τους δινουν, αυτο θα το γνωριζουμε στα σιγουρα οταν βγει η προκηρυξη, αλλα με τα μεχρι τωρα δεδομενα, τα μορια του ΙΕΚ σου θα τα παρεις μονο σε αντιστοιχη ειδικοτητα που θα ζηταει το πτυχιο σου.

Οχι.

Οπως βλεπουμε ολοι, τα μορια των φοιτητων μαλλον θα τα παρουν εκει που ζηταει συγκεκριμενο πτυχιο οποτε καποιος που εχει το πτυχιο αυτο θα παρει πχ 450 και αν ειναι φοιτητης πανω σε αυτο το συγκεκριμενο πτυχιο θα παρει τα 350 μειωμενα.

Ειπες οτι θα ειναι αδικο αν δεν παρουν μορια οι φοιτητες στις ειδικοτητες με απολ. Λυκειου (με συγχωρεις αν δεν καταλαβα σωστα) .

Προσωπικα, εκαναν πολυ καλα που βγαλανε το " τουλαχιστον απολ. Λυκειου" διοτι παλια ειχε καποιος πτυχιο ξυρισμα μασχαλης και τσιμπουσε τα μορια σε ειδικοτητες που ζητουσε πχ συνοδο σκυλων.

Ενταξει ειπαμε, να δηλωσεις καπου, αλλα το να εχεις ενα ασχετο πτυχιο για μια τελειως διαφορετικη ειδικοτητα, ε ειπαμε ... !

Τα πτυχια να πανε στις ειδικοτητες με τα πτυχια και τα λυκεια με τα λυκεια.

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Lefteris 2αμαλ έγραψε:
ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:

Οχι.

Οπως βλεπουμε ολοι, τα μορια των φοιτητων μαλλον θα τα παρουν εκει που ζηταει συγκεκριμενο πτυχιο οποτε καποιος που εχει το πτυχιο αυτο θα παρει πχ 450 και αν ειναι φοιτητης πανω σε αυτο το συγκεκριμενο πτυχιο θα παρει τα 350 μειωμενα.

Ειπες οτι θα ειναι αδικο αν δεν παρουν μορια οι φοιτητες στις ειδικοτητες με απολ. Λυκειου (με συγχωρεις αν δεν καταλαβα σωστα) .

Προσωπικα, εκαναν πολυ καλα που βγαλανε το " τουλαχιστον απολ. Λυκειου" διοτι παλια ειχε καποιος πτυχιο ξυρισμα μασχαλης και τσιμπουσε τα μορια σε ειδικοτητες που ζητουσε πχ συνοδο σκυλων.

Ενταξει ειπαμε, να δηλωσεις καπου, αλλα το να εχεις ενα ασχετο πτυχιο για μια τελειως διαφορετικη ειδικοτητα, ε ειπαμε ... !

Τα πτυχια να πανε στις ειδικοτητες με τα πτυχια και τα λυκεια με τα λυκεια.

Ρε φίλε υπερβολικός είσαι εγώ έχω βεβαίωση διοίκηση και οικονομία αυτή δεν υπάρχει πουθενά γιατί να μην πάρω τα μόρια μου;

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Και εγω αμα βαλω το πτυχιο μου ξεφευγω πανω απο 700 μορια.

Αυτο ομως δεν σημαινει πως συμφωνω ή ειναι σωστο, για μενα.

Καποιοι θα βγουν χαμενοι απο αυτη τη προκηρυξη και καποιοι κερδισμενοι, τι να κανουμε παντα ετσι ειναι οι διαγωνισμοι.

Ολοι με τον σταυρο στο χερι θα παμε αγαπητε.
Το τι ειναι δικαιο και τι δεν ειναι, το γνωριζουμε ολοι μας πολυ καλα.

Οσο για το " υπερβολικος " δεν νομιζω να ειμαι, μιλαμε παντα ρεαλιστικα και δεν χαιδευουμε αυτια.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Και εγω αμα βαλω το πτυχιο μου ξεφευγω πανω απο 700 μορια.

Καποιοι θα βγουν χαμενοι απο αυτη τη προκηρυξη και καποιοι κερδισμενοι, τι να κανουμε παντα ετσι ειναι οι διαγωνισμοι.

Οσο για το " υπερβολικος " δεν νομιζω να ειμαι, μιλαμε παντα ρεαλιστικα και δεν χαιδευουμε αυτια.
έχεις δίκιο. Οι πτυχιούχοι να συναγωνιζονται πτυχιούχους. Και οι του λυκείου το ανάλογο
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Και εγω αμα βαλω το πτυχιο μου ξεφευγω πανω απο 700 μορια.

Φίλε μου καταλαβενω τί λες αλλά όλοι ξέρουμε τι γίνεται οπότε άστο. Ελπίζουμε όλα νά πάνε καλά περιμένουμε κρίσεις αρχηγών και μετά βγαίνει από μέρα σε μέρα

MAKISS!!
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από MAKISS!! »

Καταρχήν κάτι που μπορεί να μην ξέρετε οι περισσότεροι εδώ μέσα. Το πτυχίο ναι μεν μετράει ανάλογα αν είναι πανεπιστήμιο 450 και αν είναι ΙΕΚ 300 αλλά μετράει για συγκεκριμένες ειδικότητες.

και εγώ έχω σύνολο 1029 μωρία σε δυο ειδικότητες

Σε ολα τα άλλα που επιτρέπεται έχω μείον 300 μόρια.

Hlias77
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από Hlias77 »

Αδερφέ τα ξέραμε αυτά. Είναι γνωστά λόγο ΦΕΚ.
Topografos
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Topografos »

Ευχαριστούμε για το φλεξ μακηΕικόνα
"Αεί ο Θεός ο Μέγας γεωμετρεί" Πλάτων (427 π.Χ. - 347 π.Χ.)
MAKISS!!
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από MAKISS!! »

Γνωστό είναι για σένα και για μένα ίσως και για κάποιους Άλλους.

Γιατί κάποιοι νομίζουν ότι θα πάρουν τα μόρια για το πτυχίο σε ότι ειδικότητα βάλουν

Hlias77
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από Hlias77 »

Έχει γραφτεί πολλές φορές και έχει ξεκαθαρίστει αυτό που λες. Απλά οταν βγει η προκήρυξη θα λυθούν όλες οι απορίες σχετικά με αυτό.
Ef..Lxias
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Ef..Lxias »

Εγώ δεν έχω καταλάβει πως υπολογίζονται τα μόρια στο Ι. Που είναι με τα το σύνολο τις στρατευσιμης θητείας. Δεν το έχω πιάσει. Μπορεί κάποιος να το εξηγήσει;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες