Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Παιδιά καλημέρα... Ξέρετε τι έγγραφα χρειάζεται να προσκομίσουμε στην στρατολογία για να λάβουμε μέρος στην προκήρυξη ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Καλημέρα σε όλους!
Θα ήθελα μια διευκρίνηση για το παρακάτω:
Υπηρετούντες ή υπηρετήσαντες στις Ένοπλες Δυνάμεις : Σύνολο μηνών
στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης (με στρογγυλοποίηση στον αμέσως
προηγούμενο ή επόμενο ακέραιο, όταν οι ημέρες θητείας είναι λιγότερες των
δεκαπέντε ή περισσότερες και ίσες αντίστοιχα) Χ συντελεστή 10. Ειδικά για τους
υπηρετούντες ή υπηρετήσαντες για οσοδήποτε χρονικό διάστημα στην ΕΛΔΥΚ, ο
συντελεστής αυξάνεται σε 15.
Αν μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει γιατί δεν το έχω πολυκαταλάβει, Ευχαριστώ!
Θα ήθελα μια διευκρίνηση για το παρακάτω:
Υπηρετούντες ή υπηρετήσαντες στις Ένοπλες Δυνάμεις : Σύνολο μηνών
στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης (με στρογγυλοποίηση στον αμέσως
προηγούμενο ή επόμενο ακέραιο, όταν οι ημέρες θητείας είναι λιγότερες των
δεκαπέντε ή περισσότερες και ίσες αντίστοιχα) Χ συντελεστή 10. Ειδικά για τους
υπηρετούντες ή υπηρετήσαντες για οσοδήποτε χρονικό διάστημα στην ΕΛΔΥΚ, ο
συντελεστής αυξάνεται σε 15.
Αν μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει γιατί δεν το έχω πολυκαταλάβει, Ευχαριστώ!
Καλημερα, εγω γιατι δεν βλεπω καποια αλλαγη σε σχεση με το γραφιμα που εχουμε εδω στο φορουμ για τον υπολογισμο των μοριων ;
Stavros EPOP έγραψε:Καλημέρα, παιδιά, με υγεία και καλή χρονιά, με όσους δεν ανταλλάξαμε ευχές. Διάβασα κι εγώ το άρθρο που αναρτήσατε. Παρατήρησα κι εγώ πως δεν αναφέρεται σε αυτό ένα συγκεκριμένο όριο ηλικίας. Γενικότερα, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από τους πολίτες του 1991, του 1992 και του 1993. Οι λόγοι είναι γνωστοί και τα επιχειρήματα πολλά. Στο Υπουργείο έχουν σπάσει τα τηλέφωνα από τους πολίτες των αντίστοιχων ηλικιών, αλλά και από τους Βουλευτές, οι οποίοι μεταφέρουν τη δυσαρέσκεια ενός σημαντικού μέρους της κοινωνίας. Όλοι όσοι είστε αντίστοιχων ηλικιών, πιστεύω πως θα πρέπει να συνεχίσετε την προσπάθεια και να αναφέρεται τη συγκεκριμένη αδικία. Όλα αλλάζουν, με τροπολογίες και σχετικές ενέργειες. Τίποτα δεν είναι βέβαιο προ του τέλους. Γι' αυτό και τα περισσότερα παιδιά στο forum πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου απαντούν σε διάφορα ερωτήματα, λέγοντας «Καθίστε να βγει η προκήρυξη πρώτα και βλέπουμε». Εσείς του 1991, του 1992 και του 1993 συνεχίστε λοιπόν να διεκδικείτε τη δυνατότητα της συμμετοχής σας στις ερχόμενες προκηρύξεις των Επαγγελματιών Οπλιτών. Καλημέρα και καλή χρονιά και πάλι από εμένα σε όλα τα παιδιά του forum και εύχομαι οι επιθυμίες όλων να γίνουν πραγματικότητα.
Σταύρο αν οι βουλευτές όπως λες αντιλαμβάνονταν την δυσαρέσκεια των πολιτών, έστω θα έκαναν μια ερώτηση στη Βουλή σχετικά με αυτό... Αντιθέτως δεν έχει γίνει καμία ερώτηση ούτε καν επίσημη ενόχληση ΥΕΘΑ. Άρα, συνεχίζει όπως ήταν το πράγμα, και με τα δεδομένα που όλοι πάνω κάτω ξέρουμε.
Το army voice είπε ότι θα βγει τέλος του μήνα... Για να δούμε...
Καλα καθε σαιτ λεει τα δικα του, οταν βγει θα το δουμε παντως οποτε δεν χρειαζεται αγχος αλλα υπομονη
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
To armyvoice γενικα ειναι αξιοπιστο site πρωτοι απ ολους πριν καν ανακοινωθει επισημα ειχα πει και για την μοριοδοτηση των οβα
Γιατί βιάζεστε τόσο πολύ δεν Μπορώ να καταλάβω
- Ikaropoulos1997
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 37
Τι προπονηση πρεπει να κάνουμε για να βγει το 1000 πιο ευκολα μέσα στη βδομάδα;
Ikaropoulos1997 έγραψε:Τι προπονηση πρεπει να κάνουμε για να βγει το 1000 πιο ευκολα μέσα στη βδομάδα;
Τρέξιμο τρέξιμο τρέξιμο
Κάθε εβδομάδα να ανεβάζεις ρυθμό, και όλα μια χαρά θα πάνε.
Ναι ρε μη βιάζεστε. Ούτε 12 χρόνια δεν έχουν περάσει από την τελευταία 

Εσύ ΔΥΚ αφού πέρασες ναυτικό τι βιάζεσαι ή μήπως δεν πέρασες; Σε ρώτησε και ένας άλλος και δεν απάντησες
Παιδιά καλησπέρα να ρωτήσω στς ειδικότητες που ζητούν απόλυτηριο λυκείου και εμείς έχουμε βεβαιώσει σπουδών από ΙΕΚ ανεξάρτητα ειδηκοτητας τα παίρνουμε τα μόρια κανονικά; Ρωτάω γιατί δεν γράφει κάτι η προκήρυξη τού 09
Παραιτήθηκες; Γιατί σε ρώτησε ένα άλλο παιδί να του πεις πως είναι και δεν απάντησες
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Kostasz έγραψε:Παραιτήθηκες; Γιατί σε ρώτησε ένα άλλο παιδί να του πεις πως είναι και δεν απάντησες
Τι σε νοιαζει εσενα τι κανει ο ΔΥΚ και ο καθε ΔΥΚ στην προσωπικη του ζωη και γιατι θες να μαθεις την δουλεια του;
Γκομενα θες να τον πιασεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: GZ1, Nikolaosk και 7 επισκέπτες