Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Παιδες, ολα ετοιμα ειναι απλα τωρα τα Στρατοπεδα στελνουν τις ειδικοτητες και τους αριθμους που θελουν.

Υπομονη, βαρια μεχρι αρχες Φεβρουαριου θα χει βγει.
Η καραντινα και ο εμβολιασμος δεν παιζει κανενα ρολο στη προκηρυξη, οπως και σε τοσες αλλες που γινονται μεσω ΑΣΕΠ και τις 2 προηγουμενες των ΟΒΑ που μπηκα πριν λιγες μερες μεσα.

Ολα ηλεκτρονικα θα γινουν ετσι κι αλλιως.
Το μονο, αρνητικο ας πουμε, ειναι το θεμα προπονησεων διοτι τα σταδια, τουλαχιστον στον Βολο σε εμενα, ειναι ολα κλειστα και αφηνουν μονο επαγγελματιες αθλητες με το σχετικο εγγραφο.
Topografos
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Topografos »

Τελικά θα είναι με ΑΣΕΠ;
"Αεί ο Θεός ο Μέγας γεωμετρεί" Πλάτων (427 π.Χ. - 347 π.Χ.)
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Georgios98 έγραψε:Τελικά θα είναι με ΑΣΕΠ;

Οχι.

Επιτηρηση μπορει να εχει, οπως και στους Ειδικους Φρουρους στα αθληματα αλλα και παλι δεν κανουν τιποτα.

Τυπικα τους βαζουν για να λενε οτι υπαρχει και καποιος του ΑΣΕΠ.
Στην ουσια, δεν κανουν απολυτως τιποτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Παρ Ιαν 08, 2021 10:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

Εγώ λέω να κρατήσετε μικρό καλάθι, να υπολογίζεται ότι θα είστε στις θέσεις σας μέχρι το καλοκαίρι. Το αν θα βγει αύριο μεθαύριο η σε έναν μήνα είναι το λιγότερο. Για τα παιδιά που δυσκολεύονται στο 1000αρι να τους πω ότι εγώ πχ που τρέχω καθημερινά (λόγω κλειστών γυμναστήριων) βγάζω το 1000αρι στα 5 λεπτά και τρέχω καθημερινά με σταθερό ρυθμό περίπου για 7-8 χιλιόμετρα. Εκεί που θέλω να καταλήξω... Καθημερινή άσκηση με σταθερό ρυθμό και μέρα με την μέρα εβδομάδα με την εβδομάδα θα κατέβαζεται το χρόνο... Επιπλέον όταν θα κρίνετε το μελλον σου από ένα 1000αρι πιστέψτε με θα τρέχετε σαν σκυλια! Τα αθλήματα δεν είναι τίποτα, αν έχετε έλξεις εκεί δείτε το λίγο, θέλει προπόνηση!
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από Var »

Και πως θα είναι δηλαδή;
Topografos
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Εγω θέλω να ρωτήσω και κατι ακομη, όσον αφορα τα πτυχια και τις αντιστοιχες ειδικοτητες που λεεισε περιπτωση ισοβαθμιας στα μορια πιστευετε θα γινει καποια διακριση οσον αφορα τις σχολες;

γενικα δεν εχω αρκετα μορια εχω 550 αλλα το σκεφτομαι απο την αποψη οτι για την ειδικοτητα του τοπογραφου που ενδιαφερομαι και ζηταει και γεωγραφους μου φαινεται καπως περιεργο διοτι τους αξιωματικους που περνανε στη ΓΥΣ τους στελνουν σε μας για να σπουδασουν μια 3ετια

τα εγραψα λιγο περιεργα αλλα ελπιζω να καταλαβατε το νοημα

Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

Georgios98 έγραψε:Εγω θέλω να ρωτήσω και κατι ακομη, όσον αφορα τα πτυχια και τις αντιστοιχες ειδικοτητες που λεεισε περιπτωση ισοβαθμιας στα μορια πιστευετε θα γινει καποια διακριση οσον αφορα τις σχολες;

γενικα δεν εχω αρκετα μορια εχω 550 αλλα το σκεφτομαι απο την αποψη οτι για την ειδικοτητα του τοπογραφου που ενδιαφερομαι και ζηταει και γεωγραφους μου φαινεται καπως περιεργο διοτι τους αξιωματικους που περνανε στη ΓΥΣ τους στελνουν σε μας για να σπουδασουν μια 3ετια

τα εγραψα λιγο περιεργα αλλα ελπιζω να καταλαβατε το νοημα

Κοιτά σε παλιότερες προκηρύξεις, σίγουρα θα το αναφέρει!

Topografos
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Κοιταξα την προκηρυξη του 09' αλλα δεν βρηκα κατι πανω σε αυτό
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από Mortar »

Κλασικά ανακύκλωση των προηγούμενων άρθρων με προσθήκη ανούσιων πραγμάτων. Πάντως δε κινείται κάτι. Ας περιμένουμε και την άλλη εβδομάδα.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Mortar έγραψε:Κλασικά ανακύκλωση των προηγούμενων άρθρων με προσθήκη ανούσιων πραγμάτων. Πάντως δε κινείται κάτι. Ας περιμένουμε και την άλλη εβδομάδα.
ααχ μάγκες κάτι μου λέει έχουμε να περιμένουμε βδομάδες...
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

Το λέω και το ξαναλέω, αν περιμένετε από μέρα σε μέρα και εβδομάδα σε εβδομάδα είναι ότι χειρότερο.Βλέπετε τα πάντα στην χώρα έχουνε παραλύσει, τα πάντα πάνε και θα πάνε πίσω.

Επίσης, από Τουρκία μεριά τα πράγματα είναι καλύτερα και ήδη ο υπουργός εξωτερικών θα έχει συνάντηση με τον Τούρκο υπουργό εξωτερικών.

Τα ΜΜΕ θα πάρουνε άλλα 18 μύρια, θα μπαμπαλίζουνε από το πρωί μέχρι το βράδυ για τον κωρονοιο και θα καλύπτει τα κακώς κείμενα της κυβέρνησης και όλα τα βλέμματα θα στραφούνε εκεί.

Για να καταλήξω, σε αυτήν την χώρα για να δημιουργηθούνε θέσεις εργασίας πρέπει να φτάσουμε σε σημείο καταστροφής, βλέπε Covid (προσλήψεις στον τομέα της υγείας) κ Τουρκία (αύξηση έμψυχου δυναμικού).

Χαλαρώστε, υπάρχουνε πιο σημαντικά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν... Το ότι ο προυπολογισμος για το 2021 βγήκε δεν μου λέει κάτι γιατί δουλεύω σε Δημόσια υπηρεσία και ξέρω πως πάει το πράγμα και λεφτά πάνε αριστερά και δεξιά απλά με έναν νόμο απευθείας ανάθεσης!

Elenidd
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Elenidd »

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την ηλικία για την προκήρυξη. Λέει μέχρι 28. Εγώ που γίνομαι τον Μάρτιο 28 θα μπορώ να κάνω την αίτηση; Η όσοι γεννήθηκαν από το 94 και μετά μπορούν;
ARMY1964
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ARMY1964 »

Απο το 1994 και μετα δυστυχως.
danhs_x
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: εποπ

Δημοσίευση από danhs_x »

Για να πάρεις μια συγκεκριμενη ειδικότητα οταν μπείς εποπ πρέπει να έχεις ΟΛΕΣ τις απαιτούμενες γραματικές γνώσεις (π. Χ α, β, γ, δ) οπως γράφει και σε αυτήν την απόφαση; https://www.scribd.com/document/487378596/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%95%CE%A0%CE%9F%CE%A0?fbclid=IwAR0fTPWgGkm-CWM_4IqZYPc_KKxEqqyvip2GeI2TEHjq-cbj4FRZbRyTwSk
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες