Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Για να σας εξηγήσω καλύτερα, περασα εκπαίδευση οβα στο μεγάλο πεύκο ως καταδρομέας. Θέλω όταν βγει η προκήρυξη εποπ και με το καλό με πάρουν να πάω σε μια μονάδα στην Σάμο. Από ειδικές δυνάμεις στην Σάμο έχει μόνο ΜΑΚ. Γι αυτό ρώτησα αν μπορώ να πάω αμφιβιος ως εποπ η ουκ.
Αναμένουμε προκήρυξη για μετά το Πάσχα όπως πάει παιδιά, μη πω και όταν ολοκληρώσουν τον εμβολιασμό
Εγώ στην ουσία θέλω να μάθω αν μπορώ να επιλέξω ως οβα η εποπ να πάω ΜΑΚ αντί για ορεινός, να είμαι Σε τέτοια μονάδα. Μπορώ να περάσω κάποιο σχολείο;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Petros4 έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Για να σας εξηγήσω καλύτερα, περασα εκπαίδευση οβα στο μεγάλο πεύκο ως καταδρομέας. Θέλω όταν βγει η προκήρυξη εποπ και με το καλό με πάρουν να πάω σε μια μονάδα στην Σάμο. Από ειδικές δυνάμεις στην Σάμο έχει μόνο ΜΑΚ. Γι αυτό ρώτησα αν μπορώ να πάω αμφιβιος ως εποπ η ουκ.
Σε αμφιβια μοιρα εννοειται πως μπορεις να πας.
Στην ΔΥΚ ομως, σαν βατραχανθρωπος δεν μπορεις να πας μονιμος, μονο αν δηλωσεις σαν ΕΠΟΠ στο Π. Ν και αφου κανεις και κανα 5αρι χρονια καραβι.
Σαν καταδρομεας ΕΠΟΠ του Σ. Ξ μπορεις να περασεις απλα το σχολειο τους και μετα πισω στην μοναδα σου.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Var έγραψε:Αναμένουμε προκήρυξη για μετά το Πάσχα όπως πάει παιδιά, μη πω και όταν ολοκληρώσουν τον εμβολιασμό
Μετα το Πασχα ειναι πολυ τραβηγμενο.
Υπομονη, ουτε στα μεσα Ιανουαριου δεν ειμαστε ακομα.
Ευχαριστώ φιλαράκι μου.
XΑλαρωστε ρε παιδια. Ελεος πια ! Θα ερθει η ωρα, μην ξεχνατε πως υπαρχει και πιθανοτητα να βγει και ηλεκτρονικη αιτηση,2021 εχουμε. Απλα ειναι οι συνθηκες τετοιες που εχουν μπερδεψει τα μπουτια τους.Καντε προετοιμασια γιατι οσα μορια και αν εχετε αν δεν περασετε αθληματα παλι θα κλαιγεστε.
Mε λιγα λογια πολιτες με απολυτηριο λυκειου και χωρις ιδιαιτερα κριτηρια π. Χ πολυτεκνοι κτλ ξεχαστε το.
Ατομα που εχετε εστω ιεκ και διαλεξετε την ειδικοτητα εφοσον υπαρχει, σιγουρα μια ιδιαιτερη ειδικοτητα τοτε ναι εχετε περισσοτερες πιθανοτητες.
Παρ ολα αυτα υπομονη ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ)
Mε λιγα λογια πολιτες με απολυτηριο λυκειου και χωρις ιδιαιτερα κριτηρια π. Χ πολυτεκνοι κτλ ξεχαστε το.
Ατομα που εχετε εστω ιεκ και διαλεξετε την ειδικοτητα εφοσον υπαρχει, σιγουρα μια ιδιαιτερη ειδικοτητα τοτε ναι εχετε περισσοτερες πιθανοτητες.
Παρ ολα αυτα υπομονη ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VasPap την Παρ Ιαν 08, 2021 6:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 90
Ξεκινησα σημερα προπονηση για τα αθληματα. Ζορικο το 1000αρι για μενα που δεν τρεχω ποτε
υπαρχει περιθωριο βελτιωσης

"Αεί ο Θεός ο Μέγας γεωμετρεί" Πλάτων (427 π.Χ. - 347 π.Χ.)
Τα ιδια φιλε μου. Εχω 2 εβδομαδες που προσπαθω. Παρ ολα αυτα τοσα χρονια γυμναστηριο κτλ. Αλλα καμια σχεση με την αεροβια ασκηση. Παραμενει να ειναι δυσκολη για καποιον που δεν εχει επαφη με αεροβια ασκηση. Ειναι πολλα πραμματα που πρεπει να προσεξουμε στα αθληματα.Georgios98 έγραψε:Ξεκινησα σημερα προπονηση για τα αθληματα. Ζορικο το 1000αρι για μενα που δεν τρεχω ποτευπαρχει περιθωριο βελτιωσης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VasPap την Παρ Ιαν 08, 2021 6:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 90
Μεγαλωσαμε στα σιδερα και θα κολωσουμε στο 1000αρι; αχαχαχαχαχαχχ υπομονη θελει το τρεξιμο
"Αεί ο Θεός ο Μέγας γεωμετρεί" Πλάτων (427 π.Χ. - 347 π.Χ.)
Σε το πολύ 3 βδομάδες αν τρεχεις κάθε μέρα θα έχει φτάσει το όριο του χρόνου για το 1000 και εγώ προς το παρόν δεν το βγάζω σε όσο χρόνο πρέπει
- M.A.R.C.H.
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 82
- M.A.R.C.H.
Επιδίωξη είναι οι διαδικασίες πρόσληψης ΕΠΟΠ (Επαγγελματιών Οπλιτών) και ΟΒΑ (Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης) να προχωρήσουν ταχύτατα από τις πρώτες μέρες του 2021.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Ολα γνωστα ειναι μονο οι θεσεις ανα ειδικοτητα εχουν μεινει μονο
- M.A.R.C.H.
Και το ποιες ειδικότητες θα προκηρυχτούν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος M.A.R.C.H. την Παρ Ιαν 08, 2021 10:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: GZ1 και 6 επισκέπτες