Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Καλημέρα στην ομάδα! Χωρίς να γνωρίζω κάτι απλά και μόνο πηγαίνοντας με την λογική, θεωρώ πως τα μόρια του πτυχίου θα συνυπολογιστούν ακόμα και στις ειδικότητες που είναι ελάχιστο κριτήριο το απολυτήριο λυκείου. Σε παλαιότερες προκηρύξεις αυτό που μετρούσε για τον καθορισμό της κατάταξης ήταν ο βαθμός του απολυτηρίου, οπότε θεωρώ ότι αν απλά δεν υπολογίζονται τα μόρια του πτυχίου σε αυτές τις ειδικότητες δεν θα μπορεί να αξιολογηθεί η κατάταξη. Απλά στις ειδικότητες που ζητάνε συγκεκριμένο πτυχίο δυνατότητα για αίτηση θα έχουν μόνο οι κατέχοντες καθώς επίσης και τα μόρια της προϋπηρεσίας τους.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 29
Ef.Lxias έγραψε:Καλημέρα στην ομάδα! Χωρίς να γνωρίζω κάτι απλά και μόνο πηγαίνοντας με την λογική, θεωρώ πως τα μόρια του πτυχίου θα συνυπολογιστούν ακόμα και στις ειδικότητες που είναι ελάχιστο κριτήριο το απολυτήριο λυκείου. Σε παλαιότερες προκηρύξεις αυτό που μετρούσε για τον καθορισμό της κατάταξης ήταν ο βαθμός του απολυτηρίου, οπότε θεωρώ ότι αν απλά δεν υπολογίζονται τα μόρια του πτυχίου σε αυτές τις ειδικότητες δεν θα μπορεί να αξιολογηθεί η κατάταξη. Απλά στις ειδικότητες που ζητάνε συγκεκριμένο πτυχίο δυνατότητα για αίτηση θα έχουν μόνο οι κατέχοντες καθώς επίσης και τα μόρια της προϋπηρεσίας τους.
Άντε πάλι, ότι νάναι, ειπώθηκε, γράφτηκε, μόρια από πτυχίο μόνο σε ειδικότητες που ζητείται αλλά ο καθίς Μπορεί να πιστεύει να νομίζει ότι θέλει, ακόμη μπορεί να διαβάζει παλαιότερες προκηρύξεις και να κάνει όνειρα.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 93
Αφού δεν έχει βγει η προκήρυξη να ξέρουμε ακριβώς τι ισχύει και τι όχι ο καθένας μπορεί να ελπίζει και να πιστεύει σε ότι θέλει. Δεν είναι κακό.
Εσύ φίλε μου μπορείς να μου στείλεις να δω κάτι επίσημο που να λέει κάτι τέτοιο ή και εσύ εικασίες κάνεις;Δεν ειρωνεύομαι απλά όντως δεν έχει πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψη μου
Δεν κάνει εικασίες ετσι ειναι στς τελευταίες προκυρηξη και για αυτό ζητάει συγκεκριμένα πράγματα σε κάθε ειδικότητα δεν γινεται να έχεις ιεκ κομμωτή και να δηλώσεις ηλεκτρολόγος και να πάρεις τα μόρια του ιεκ κομμωτή και λογικό
Ανέφερα συγκεκριμένα για τις ειδικότητες που χρειάζεται απολυτήριο λυκείου. Δεν μίλησα για όλες τις ειδικότητες
Καλησπέρα σας επειδή δεν γνωρίζω όταν βγει η προκήρυξη για εποπ πως ακριβώς μπορούμε να δηλώσουμε; Ρώτησα στη στρατολογία της περιοχής μου αλλα μου ειπαν οτι δεν έχουν καμια σχέση με τις προκηρύξεις Επίσης ενδιαφέρομαι για ειδικές δυνάμεις αλλα ειχα υπηρετήσει στο πεζικό. Οταν με το καλο βγει η προκήρυξη θα δηλώσω την στιγμή που την συμπληρώνω οτι επιθυμώ για ειδικές δυνάμεις ή οταν με καλέσουν θα πρέπει να δώσω εκει τα αθλήματα και αν με πάρουν όπως και στο κέντρο που παρουσιαζομουν;
Και αυτές μετράνε μόνο το λύκειο τον βαθμό απο το απολυτήριο και οτι αλλο έχεις... Επίσης του 2010 τελευταία προκήρυξη οταν έκαναν χαρτιά τους έλεγαν να βάλουν οτι ακριβώς σου ζητάω ενα παραπάνω χαρτί έβγαινε κατευθείαν απορριπτέα η αίτηση
Ο βαθμός του απολυτηρίου δεν υπολογίζεται με κάποιο τρόπο στα μόρια από αυτά που προκύπτουν για την τωρινή προκήρυξη. Παίρνεις εναν συγκεκριμένο βαθμό αν έχεις απολυτήριο. Γι αυτο θεώρησα λογικό αυτό που ανέφερα παραπάνω. Τέλος πάντων! Κανείς δεν ξέρει, όλοι εικάζουμε, θα φανεί!
Μετράει κανονικά ο βαθμός του απολυτήριο με συντελεστή 12χ
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
mitsos44 έγραψε:Καλησπέρα σας επειδή δεν γνωρίζω όταν βγει η προκήρυξη για εποπ πως ακριβώς μπορούμε να δηλώσουμε; Ρώτησα στη στρατολογία της περιοχής μου αλλα μου ειπαν οτι δεν έχουν καμια σχέση με τις προκηρύξεις Επίσης ενδιαφέρομαι για ειδικές δυνάμεις αλλα ειχα υπηρετήσει στο πεζικό. Οταν με το καλο βγει η προκήρυξη θα δηλώσω την στιγμή που την συμπληρώνω οτι επιθυμώ για ειδικές δυνάμεις ή οταν με καλέσουν θα πρέπει να δώσω εκει τα αθλήματα και αν με πάρουν όπως και στο κέντρο που παρουσιαζομουν;
Καλησπερα αγαπητε,
Αν εχεις ειδικοτητα πεζικου, που υπαρχει και στις ειδικες δυναμεις και ζητηθει στην προκηρυξη, τοτε μπορεις να κανεις τα χαρτια σου κατευθειαν στις Ε. Δ Και να παρεις και τα 150 μορια προυπηρεσιας.
Αν δηλωσεις Πεζικο, μολις περασεις στο κεντρο, κατευθειαν θα ζητησουν ατομα για Ε. Δ οποτε 99% θα σε παρουν μολις πεις οτι ενδιαφερεσαι και θα περασεις τα αναλογα αθληματα και σχολεια των Ε. Δ μετα.
Έχεις δίκιο τώρα το παρατήρησα αυτό
Καλησπέρα και καλή χρονιά. Κάποιος ο οποίος είναι καταδρομέας εποπ μπορεί να μπει σε μονάδα ουκ ως μόνιμος; Πρέπει να περάσει κάποιο σχολείο;
Petros4 έγραψε:Καλησπέρα και καλή χρονιά. Κάποιος ο οποίος είναι καταδρομέας εποπ μπορεί να μπει σε μονάδα ουκ ως μόνιμος; Πρέπει να περάσει κάποιο σχολείο;
Δε μπορει.
Tony28 ας δώσουμε μια πιο καλή απάντηση στον φίλο Πέτρο... Στην μυκ μπορείς να πας μόνο αν περάσεις ουκ από ΕΠΟΠ στο ναυτικό... Αυτό είναι σχολείο του ναυτικού... Όπως και ένας ουκ του ναυτικού δεν μπορεί να πάει σε μοίρα αλεξιπτωτιστών παρόλο που πολλοί ουκ του ναυτικού περνούν από σχαλ ... Αν κατάλαβες κατάλαβες γιατί όπως έχουμε πει είμαι άνθρωπος των σπηλαίων και δεν μιλάω πολύ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες