Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Δεν ειναι σιγουρο οτι θα υπαρχουν θεσεις για ολες τις ειδικοτητες. Μπορει για μια ειδικοτητα να ζηταει 100 μπορει 20 μπορει 5 μπορει κανεναν
Αν είναι να μη ζητάνε κανέναν σε μερικές ειδικότητες τότε τι της βγάλανε ότι να ναι πραγματικά καθόλου οργάνωση σε αυτήν την χώρα
Γιατι ειναι υποχρεωμενοι να αναφερουν ολες τις ειδικοτητες, και στη δικη μου ειδικοτητα το 2009 ειχαν παρει 2-3 ατομα (οδοντοτεχνιτης) Αν δεν το εβλεπα πως υπαρχει τετοια ειδικοτητα δεν θα ειχα ιδεα.Var έγραψε:Αν είναι να μη ζητάνε κανέναν σε μερικές ειδικότητες τότε τι της βγάλανε ότι να ναι πραγματικά καθόλου οργάνωση σε αυτήν την χώρα
Οποτε τωρα περιμενω να δω την προκηρυξη ποιες ειδικοτητες συμπεριλαμβανει, αν εχει τη συγκεκριμενη ειδικοτητα εστω και 1 θεση Θα δηλωσω διαφορετικα θα το σκεφτω σοβαρα για ειδικοτητα με απολυτηριο λυκειου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VasPap την Τρί Ιαν 05, 2021 11:20 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
VasPap είχε θεσεις βοηθού οδοντιατρου εννοείς; Γτ οδοντοτεχνιτες δεν είχα δει πουθενά ή κάνω λάθος;
Υπαρχουν και οι 2 ειδικοτητες. Υπαρχει περιπτωση οδοντοτεχνιτης να ειναι σε ειδικοτητα της πολεμικης αεροποριας. Αυτη τη στιγμη δεν το εχω μπροστα μου. Παντως υπαρχει. Εισαι συναδελφος ;Elenav98 έγραψε:VasPap είχε θεσεις βοηθού οδοντιατρου εννοείς; Γτ οδοντοτεχνιτες δεν είχα δει πουθενά ή κάνω λάθος;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VasPap την Τρί Ιαν 05, 2021 1:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Elenav98 έγραψε:
VasPap είχε θεσεις βοηθού οδοντιατρου εννοείς; Γτ οδοντοτεχνιτες δεν είχα δει πουθενά ή κάνω λάθος;
Ακριβώς.
Το 2009 ο στρατός ξηράς πήρε 5 βοηθούς οδοντιάτρου.
Οδοντοτεχνίτες δεν είχε πάρει τότε.
Η πολεμική αεροπορία πήρε το 2009 2 βοηθούς οδοντοτεχνίτες.
Το πολεμικό ναυτικό δεν είχε πάρει καθόλου.
Ναι συναδελφος είμαι. Dyk ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση.
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 69
Έχουμε κανένα νέο πότε θα βγει ρε παιδιά;
The only easy day was yesterday.
Η λογική λέει μετά τον εμβολιασμό του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού.
Pulvis et umbra sumus
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
άμα υσχιει αυτό, δηλαδή ποτέDark_Lord έγραψε:Η λογική λέει μετά τον εμβολιασμό του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού.
Καλά δεν είμαι προφήτης. Όλοι εικάζουμε εδώ πέρα. Αλλά με τον ρυθμό που το πάνε το κόβω για αρχές Μαρτίου. Εκτός εάν αρχίσει να μας κυνηγάει με τις σύριγγες.
Pulvis et umbra sumus
Elenav98 έγραψε:
Ναι συναδελφος είμαι.Dyk ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση.
Άλλη μία ενδιαφέρουσα πληροφορία είναι ότι στην ειδικότητα βοηθός οδοντιάτρου στον στρατό ξηράς δεν έκανε κανένας τα χαρτιά του το 2009 και η ειδικότητα έμεινε κενή.
Επίσης άλλες ειδικότητες που έμειναν κενές για να έχετε μια εικόνα.
Τεχνίτης τηλεπικοινωνιών ΤΘ.
Τεχνίτης πύργου ερπυστριοφόρων οχημάτων αρμάτων ΤΘ.
Τεχνίτης σκάφους ερπυστριοφόρων οχημάτων αρμάτων ΤΘ.
Μάγειρας ΤΘ.
Τεχνίτης ουλαμού πυρός (24C) ΠΒ.
Τεχνίτης εκρηκτικών μηχανισμών - αντιμετώπισης αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών ΜΧ.
Χειριστής επικοινωνιακών συστημάτων ΔΒ Ειδικών Δυνάμεων.
Ελεγκτής εναέριου κυκλοφορίας ΑΣ.
Τεχνίτης ηλεκτρονικών και λοιπών συστημάτων ελέγχου πυρός ΤΧ.
Τεχνίτης ηλεκτρονικός συστημάτων OSA - ΑΚ ΤΧ.
Χειριστής μηχανημάτων - Μηχανοτεχνίτης - Ηλεκτροτεχνίτης εγκαταστάσεων καυσίμων ΕΜ.
Βοηθός οδοντιάτρου ΥΓ.
Καλησπέρα σας.Γνωρίζει κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για οποιοδήποτε ειδικότητα στον τομέα της πληροφορικής ;
Ευχαριστώ πολύ
Ευχαριστώ πολύ
- Ikaropoulos1997
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 37
Οι δυο Είδοηκοτητες ηλεκτρονικών που δε ξερω ποια ειναι η διαφορά τους ξέρει κανεις σε ποια απ τις δυο ανεβαίνουν για πληρωμα σε ελικοπτερα στο 18μηνο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες