Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Σήφη μαλλον δεν ξέρεις τα πολιτικά και τοσο καλα. Μην διαβαζεις τι λεει το ίντερνετ που προσωπικά δεν εχω διαβάσει κατι για αντιδράσεις, εκτός απο τα κλασικά στο φβ. Ο, τι γίνεται Ελλάδα, γίνεται σε όλο τον κόσμο. Οποτε δεν μπορει να τους πει κανενας τίποτα. Θα την βγαλει την 4ετια χαλαρά, εκτός απροόπτου. Μην λετε πράγματα κρίνοντας μόνο επιφανειακά.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
George_Trls έγραψε:Σήφη μαλλον δεν ξέρεις τα πολιτικά και τοσο καλα. Μην διαβαζεις τι λεει το ίντερνετ που προσωπικά δεν εχω διαβάσει κατι για αντιδράσεις, εκτός απο τα κλασικά στο φβ. Ο, τι γίνεται Ελλάδα, γίνεται σε όλο τον κόσμο. Οποτε δεν μπορει να τους πει κανενας τίποτα. Θα την βγαλει την 4ετια χαλαρά, εκτός απροόπτου. Μην λετε πράγματα κρίνοντας μόνο επιφανειακά.
Ακριβως, ο μετασχηματισμος δεν εχει καμια σχεση με τις εκλογες. Γινοταν παντα και παντου, ακομα και βγαλει τον Παναγιωτοπουλο και να βαλει αλλον παλι τη προκηρυξη δεν την κουναει κανενας.
ΦΕΚ βγηκε με τα παντα, μεσα Ιανουαριου, αντε βαρια Φεβρουαριο λογω COVID, θα βγει !
Παίδες δεν ειπα ότι δεν βγει η προκήρυξη, λέω απλά ότι 15000 δεν θα γίνουνε. Απλά τα πράγματα... Ανασχηματισμός δεν γίνεται έτσι για πλάκα! Τεσπα, καλοκαίρι εδώ θα είμαστε να τα λέμε.
Παιδια καλησπερα! Να ρωτησω, το υψος στις γυναικες ποσο θα ειναι τελικα ;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Δεν θα παρει 15.000 θα παρει τους μισους ε και τι σημαινει αυτο και να αλλαξει κυβερνηση που το βλεπω χλωμο νομιζεις δεν θα επενδυσουν στις ενοπλες δυναμεις με την τουρκια να οργιαζει και τους μεταναστες να κανουν ντου σε ολα τα συνορα
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 255
Όσο γράφει στο ΦΕΚ
155 εκατοστά γυναίκες 165 εκατοστά άντρες
Σας ευχαριστώ πολύ!
Για το πότε θα βγει η προκήρυξη και αν θα γίνουν εκλογές μόνο μια έγκυρη πηγή υπάρχει... Ο avramidis
Παιδιά ποτέ δεν είπανε ότι θα πάρουν 15.000 ΕΠΟΠ εξ αρχής ο προθυπουργος είχε πει στην Θεσσαλονίκη ότι οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν με 15000 προσωπικό δηλαδή αύξηση εισαχθέντων στις σχολές του στρατού εποπ και οβα όλοι αυτοί θα είναι συνολικά 15000 όχι μόνο οι εποπ 15000, Για τους εποπ νομίζω συνολικά θα είναι κοντά 5000 άλλοι τόσοι οβα άλλοι τόσο εισαχθεντες στις στρατιωτικές σχολές
-
- Αντιστράτηγος
Ετσι ακριβως.
ΟΒΑ + ΕΠΟΠ + Εισαχθεντες θα ειναι τοσοι.
ΟΒΑ + ΕΠΟΠ + Εισαχθεντες θα ειναι τοσοι.
ΑΝ είναι τόσοι, πάντως περισσότεροι θα είναι ΟΒΑ! Η Ελλάδα από τα χρόνια της κρίσης καλύπτει της ανάγκες της με υπαλλήλους ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, έτσι θα γίνει και τώρα... Θα πάρει μπόλικους ΟΒΑ.15000 είναι πολλές προσλήψεις, το 70% από τις προσλήψεις που θα γίνουν θα είναι ΟΒΑ και σπουδαστές (πλέον όλοι μπαίνουμε στραωτιωτικες σχολές, αστυνομία, πυροσβεστική, λιμενικό) για το σίγουρο μισθό.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 90
Εχει κανεις εικονα για το πως κινηθηκαν τα μορια στην προηγουμενη προκυρηξη μηπως εχουμε ενα μετρο συγκρισης;
εγω για την ειδικοτητα που θελω εχω 550 αλλα θα ηθελα να εχω ενα μετρο
-
- Αντιστράτηγος
Georgios98 έγραψε:Εχει κανεις εικονα για το πως κινηθηκαν τα μορια στην προηγουμενη προκυρηξη μηπως εχουμε ενα μετρο συγκρισης;
Παρακατω θα δεις τις ειδικοτητες και τα μορια με τα οποια μπηκε ο πρωτος αλλα και ο τελευταιος.
Δεν θα εχουν καμια σχεση ομως με τωρα μιας που τα μορια που θα δεις ηταν απτις χρονιες που εβγαζε καθε χρονο οποτε τα πολλα μορια φευγανε στις πρωτες χρονιες.
Πλεον μετα απο 11 χρονια τα μορια σιγουρα θα ειναι αρκετα πιο ψηλα απο τοτε.
http://www.ellinikos-stratos.com/forum/uploads/1/min_max.pdf
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Arxisminias και 7 επισκέπτες