Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 255
Κι εγώ θεωρώ θα πάει πίσω. Δεν είναι μόνο το κέντρο. Θέλει αθληματα και υγειονομικές. Δε μπορεί να αποφευχθεί ο συνωστισμός για αυτό το καθυστερούν
Μερικούς μας συμφέρει να αργήσει άλλους όχι τι να κάνεις. Όσο για τον φίλο απτό 2010 νομίζω πως θα είναι λιγότερα γιατί τότε ήταν στην αρχή της κρίσης και είχε υψηλούς μισθούς
- Παιδιά στην ειδικότητα επιμελητής οικονομικού ξέρετε αν πιάνει το φοιτητης οικονομικού; Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αυτό το ερώτημα αν κάποιος ξέρει να απαντήσει!
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Θα περιμενεις την προκηρυξη και μετα θα σου λυθουν ολες οι αποριες. Τωρα κανεις δεν ξερει. Επισης μπορει να μην παρει καν αυτη την ειδικοτητα
- Ikaropoulos1997
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 37
Εννοειται πιανεται όπως και κάθε σχολή οικονομικής κατεύθυνσης
Η προκήρυξη θα καθυστερήσει 1-2-3-10 μήνες... Εγώ άλλου θέλω να σταθώ! Αλήθεια, υπάρχει έστω και ένας εδώ μέσα που πιστεύει ότι αυτή η κυβέρνηση (της κωλοτουμπας) θα κάνει τις προσλήψεις που ανακοίνωσε; Θα πάρει κάτι ψιλά ΕΠΟΠ κ μετά ΟΒΑ, γιατί θα παραμυθιάσουνε τον κόσμο ότι πηγαίνοντας ΟΒΑ ίσως γίνεις και ΕΠΟΠ κάποια στιγμή. Προσωπική άποψη, υπομονή... Μην περίμενετε μια προκήρυξη, επενδύστε στον εαυτό σας παιδιά! Σε αυτήν την ζωή, τπτ δεν χαρίζεται... Ειδικά με τις συνθήκες που επικρατούν!
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Sefis έγραψε:Η προκήρυξη θα καθυστερήσει 1-2-3-10 μήνες... Εγώ άλλου θέλω να σταθώ! Αλήθεια, υπάρχει έστω και ένας εδώ μέσα που πιστεύει ότι αυτή η κυβέρνηση (της κωλοτουμπας) θα κάνει τις προσλήψεις που ανακοίνωσε; Θα πάρει κάτι ψιλά ΕΠΟΠ κ μετά ΟΒΑ, γιατί θα παραμυθιάσουνε τον κόσμο ότι πηγαίνοντας ΟΒΑ ίσως γίνεις και ΕΠΟΠ κάποια στιγμή. Προσωπική άποψη, υπομονή... Μην περίμενετε μια προκήρυξη, επενδύστε στον εαυτό σας παιδιά! Σε αυτήν την ζωή, τπτ δεν χαρίζεται... Ειδικά με τις συνθήκες που επικρατούν!
Συμφωνω αγαπητε.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
OΙ πιο μαγκες της υποθεσης ειναι οι ΟΒΑ που μπηκαν δεκεμβριο θα κατσουν 2-3 μηνες θα τσιμπησουν 100 μορια και αν ειναι στην ιδια ειδικοτητα με αυτη της θητειας τους αλλα 250 προυπηρεσιας και το σημαντικοτερο τωρα που τα παντα ειναι κλειστα με το λοκνταουν εχουν και τον μισθο τους
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
OΙ πιο μαγκες της υποθεσης ειναι οι ΟΒΑ που μπηκαν δεκεμβριο θα κατσουν 2-3 μηνες θα τσιμπησουν 100 μορια και αν ειναι στην ιδια ειδικοτητα με αυτη της θητειας τους αλλα 250 προυπηρεσιας και το σημαντικοτερο τωρα που τα παντα ειναι κλειστα με το λοκνταουν εχουν και τον μισθο τους[/QUOTE οι οβα βρέξει χιονίσει είτε θα γίνουν μόνιμοι, σιγά μη τους διώξουν άσε που πληρώνονται, με αυτά τα μόρια επίσης που ανακοίνωσαν γι αυτούς έκαναν και πέρασαν το μυνημα που ήθελαν οι πολιτικοί. ΈΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΘΕΣΜΌ ΟΒΑ ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΌ έτσι τώρα όλοι θα θέλουν Ν Α γίνουν οβα... Το θέμα όμως το δικό μας είναι να βγει η προκυρηξη εποπ αλλά θα βγάλει και οβα αν δεν τα καταφέρουμε εκεί.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Όλοι μιλάνε για τους εποπ. Όμως μην ξεχνάμε θα πάρει και ΟΒΑ...1000 ΣΥΝΟΛΟ ΘΕΣΕΙΣ.
Έχουμε νεότερα με το πότε βγαίνει; Περίπου
MrGk έγραψε:Έχουμε νεότερα με το πότε βγαίνει; Περίπου
Αύριο φιλε, πήρα τηλ στο ΓΕΣ! Σκέφτομαι για 1.000 θέσεις ακόμη και Γι αυτό την καθυστερουνε.
Είναι σίγουρο;
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 255
Σεφη σε θεωρώ αξιόπιστο σίγουρα, αλλά ισχύει αδερφέ; Τι άλλο σου είπαν ;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
EΓω νομιζω οτι ειρωνευεται επειδη κουραστηκε με τις ανουσιες ερωτησεις