Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Ρε παιδιά δε βαρεθήκατε να γράφετε τα ίδια; Ανά 3 σελίδες βλέπω το ίδιο πράγμα. Όριο ηλικίας, ΟΒΑ που νιώθουν μειονεκτικά και άσχετους να πετάνε τη μια μπαρούφα μετά την άλλη.
- Stavros EPOP
- Λοχίας
- Posts in topic: 46
Sefis έγραψε:Εσείς που θα το κυνηγήσετε νομικά, καλά θα κάνετε να τα έχετε! Φιλικά πάντα.
Δίκιο έχεις Σέφη. Καλό θα είναι όσοι το κυνηγήσουν, να το ψάξουν από όλες τις μεριές και όσοι αδικούνται να γίνουν πιο ενεργοί. Είτε θεωρούν κάποιοι πως πρέπει να παραμείνουν τα συγκεκριμένα ηλικιακά όρια, είτε όχι, το βέβαιο είναι πως η δυσαρέσκεια των πολιτών είναι μεγάλη και έχει εκφραστεί σε πολλά πολιτικά γραφεία, αλλά και στον ίδιο τον υπουργό. Υπάρχει αδικία για τους πολίτες και καλό θα είναι να συνεχίσουν να διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Τον δρόμο τον έδειξαν οι ΟΒΑ και μπράβο στα παιδιά.
Καλησπέρα υπηρετώ την θητεία μου σαν υεα αυτή την στιγμή, γίνεται αν βγεί προκύρηξη να κανω τα χαρτιά μου ; Επιπλέον τι όριο ηλικίας υπάρχει στις ειδικές δυνάμεις;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 304
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Καλη χρονια να έχουμε. Προκυρηξη απο 20 Γεναρη και μετα.
Σταύρος εποπ ε ναι ρε φιλε το βλέπεις εχει περάσεις δεν υπάρχει λόγος να μν περάσει και να μην παρει φεκ
Νομική προσφυγή για προκήρυξη ΕΠΟΠ
Παρακαλώ πολύ οι ενδιαφερόμενοι να συνεχίσουν να συζητούν στο παραπάνω νήμα για τα σχετικά και να μην απασχολούν το παρόν με άσχετα που δεν αφορούν πληροφορίες για την επικείμενη δημοσίευση της σχετικής προκήρυξης
Παρακαλώ πολύ οι ενδιαφερόμενοι να συνεχίσουν να συζητούν στο παραπάνω νήμα για τα σχετικά και να μην απασχολούν το παρόν με άσχετα που δεν αφορούν πληροφορίες για την επικείμενη δημοσίευση της σχετικής προκήρυξης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τετ Δεκ 30, 2020 8:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Scott1926
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 110
Μπορείς να πεις εσύ ποια είναι τα σχετικά με την προκήρυξη; Για να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις εδώ μέσα από κάποιους που μόνο αυτό θέλουν να πετύχουν για να κλείσεις το νημαD.Y.K έγραψε: Νομική προσφυγή για προκήρυξη ΕΠΟΠ
- Ikaropoulos1997
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 37
Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά σε όλους!
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Καλή πρωτοχρονιά σε όλα τα παιδιά. Να είναι ένα χαρούμενο γεμάτο υγεία έτος και ο καθένας ότι επιθυμεί
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Εκατσα απο περιεργεια να υπολογισω τα μορια μου. Αν μπορει καποιος να μου απαντησει ειτε οβα ειτε πολιτης που εχει μελετησει το ΦΕΚ να με διευκρινησει αν εχω ξεχασει κατι.
Απολυτηριο λυκειου
Θητεια ειδικες δυναμεις
Οβα ειδικες δυναμεις
Προυπηρεσια ειδικοτητας
Διπλωμα Β' κατηγοριας
Δεν ειμαι πολυτεκνος, δεν εχω θανοντα η αναπηρο συγγενη, αγγλικα. Αν ξεχναω κατι οποιος θελει ας μου πει.
Απολυτηριο λυκειου
Θητεια ειδικες δυναμεις
Οβα ειδικες δυναμεις
Προυπηρεσια ειδικοτητας
Διπλωμα Β' κατηγοριας
Δεν ειμαι πολυτεκνος, δεν εχω θανοντα η αναπηρο συγγενη, αγγλικα. Αν ξεχναω κατι οποιος θελει ας μου πει.
Ζ'ΜΑΚ
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Πηγαινε στο θεμα της μοριοδοτησηςΟΒΑ17 έγραψε:Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Εκατσα απο περιεργεια να υπολογισω τα μορια μου. Αν μπορει καποιος να μου απαντησει ειτε οβα ειτε πολιτης που εχει μελετησει το ΦΕΚ να με διευκρινησει αν εχω ξεχασει κατι.
Απολυτηριο λυκειου
Θητεια ειδικες δυναμεις
Οβα ειδικες δυναμεις
Προυπηρεσια ειδικοτητας
Διπλωμα Β' κατηγοριας
Έχω γονέα με αναπηρία πιάνετε στα μόρια η πρέπει να είναι από πόλεμο;
Πρεπει να ειναι στρατιωτικος νομιζω για να μετρησει φιλεΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Έχω γονέα με αναπηρία πιάνετε στα μόρια η πρέπει να είναι από πόλεμο;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Χρονια πολλα Κυριοι/ες μου,
Καλη Χρονια να εχετε με αγαπη, τυχη και πανω απολα την υγεια σας, εσεις και οι οικογενειες σας.
Το 2021 να πραγματοποιησει ολα τα ονειρα σας και να διωξει οτι κακια και μισος υπαρχει τριγυρω σας.
Υ. Γ Ο Παναγιωτοπουλος θα ανακοινωσει την προκηρυξη με βεγγαλικα !
Καλη Χρονια να εχετε με αγαπη, τυχη και πανω απολα την υγεια σας, εσεις και οι οικογενειες σας.
Το 2021 να πραγματοποιησει ολα τα ονειρα σας και να διωξει οτι κακια και μισος υπαρχει τριγυρω σας.
Υ. Γ Ο Παναγιωτοπουλος θα ανακοινωσει την προκηρυξη με βεγγαλικα !

-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Καλή ΧΡΟΝΙΆ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΊΑ. Ευτυχισμένο το νέο με υγεία και εύχομαι από καρδιάς ο καθένας να βρει αυτό που επιθυμεί... Και να κάνει αυτό που αγαπάLefteris 2αμαλ έγραψε:Χρονια πολλα Κυριοι/ες μου,
Υ. Γ Ο Παναγιωτοπουλος θα ανακοινωσει την προκηρυξη με βεγγαλικα !![]()
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες