Όριο ηλικίας για προκηρύξεις ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από illy »

Themis FRS έγραψε:Ρε παιδιά Δηλαδή αυτός που είναι γεννημένος το 1981 είναι 28 χρόνον εάν το πάνε χρονολογικά μην τρελαθούμε τώρα. Αυτός e.g που είναι τις 9/7/1981 είναι σήμερα ημερολογιακά 27 χρονια και 8 μήνες και χρονολογικά 27 χρόνον.
Ακριβως ετσι! Σιγα μην καθονται να ψαχνουν ποτε ειναι γεννημενος ο καθενας, ποιο μηνα! Συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα ετσι ειναι το συστημα τους!ΕικόναΕικόνα Και στην αιτηση ζητανε μονο το ετος γεννησης, οχι ολη την ημερομηνια... Τι να πειςΕικόναΕικόνα

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Αυτο με την ηλικια θεωρω ειναι άδικο το όριο ηλικίας έπρεπε να ήταν μέχρι τα 30 τα παιδία ειναι ακόμα με αντοχές μεγάλες και ποιο ωριμοι στην επιλογη τους γι αυτο εχουν ολα τα στρατόπαιδα ψυχιατρικές κλινικες αποτρελενονται τα πιτσιρικια...
Anonymous

Μπορει καποιος να μου πει γιατι οι προκηρυξεις που βγηκαν τωρα γραφουν απο 1-1-1983; Μα το 2010 εγω που ειμαι του 82 δεν υπερβαινω τα 28. γιατι να μην μπορω λοιπον να συμμετασχω αφου και σαν ημερομηνια φαινομαι 28 και δεν τα υπερβαινω; Μηπως ειναι ενα ακομα τρυκ για να μην κανουν αιτηση και του 82 τα παιδια; Οι εκλογες στις 4 του οκτωμβρημαλλον κακο θα μας κανουν παρα καλο. πρεπει να βολευτουν αυτοι που τους ψηφιζουν. αισχος σας σε ολους τους βουλευτες. εχουμε και μεις ονειρα και ψυχη. ντοπη σε ολους.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

akarnanas έγραψε:Μπορει καποιος να μου πει γιατι οι προκηρυξεις που βγηκαν τωρα γραφουν απο 1-1-1983; Μα το 2010 εγω που ειμαι του 82 δεν υπερβαινω τα 28. Γιατι να μην μπορω λοιπον να συμμετασχω αφου και σαν ημερομηνια φαινομαι 28 και δεν τα υπερβαινω; Μηπως ειναι ενα ακομα τρυκ για να μην κανουν αιτηση και του 82 τα παιδια; Οι εκλογες στις 4 του οκτωμβρημαλλον κακο θα μας κανουν παρα καλο. Πρεπει να βολευτουν αυτοι που τους ψηφιζουν. Αισχος σας σε ολους τους βουλευτες. Εχουμε και μεις ονειρα και ψυχη. Ντοπη σε ολους.
Σε καθε προκηρυξη που βγαινει το οριο ηλικιας παει συμφωνα με την ημερομηνια καταταξης! Οποτε οι προκηρυξεις που βγηκαν τωρα Η καταταξη θα γινει στο νεο ετος που σημαινει οτι εσυ ηδη απο τις 1-1-2010 (ασχετα απο το ποτε εισαι γεννημενος) θεωρεισαι οτι εισαι ηδη 28! Το οριο ηλικιας ειναι μεχρι και τα 27, δηλαδη εως 28, οχι εως και 28!
Dum spiro spero
Anonymous

Φιλε μου το οριο ηλικιας ειναι να μην υπερβαινει το 28ο ετος. δεχομαι οτι ειμαι 28 το 2010 αλλα δεν το υπερβαινω. εαν ηταν εως 28 η μονο 27 θα το εγραφαν και πιο ξεκαθαρα. το θεμα ειναι πως λενε να μην υπερβαινει το 28ο ετος οχι να μην ειναι 28. απλα να μην ξεπερναει. ημαρτον με τις λαλακιες τους. για ενα μηνα! αυτο θελει το λιγοτερο καταγγελια.
Anonymous

Εχω γεννηθει τον δεκεμβριο του 82, αλλα βλεπω οτι η προκυρηξη γραφει μεν να μην εχουν υπερβει το 28ο ετος αλλα γραφει γεννηθεις απο 1.1.1983!

γνωριζει κανεις αν μπορω εγω να κανω τα χαρτια μου, τα εχω ολα... αλλα ειναι αυτο με την χρονολογια που ζητανε... και τον φεβρουαριο που θα γινει η καταταξη οτι θα εχω κλεισει τα 27... πειτε μου αν γνωριζει κανεις τιποτα;

ευχαριστω εκ των προτερων...

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ειμαι φιληΕικόνα Μην ξεχνας οτι στην αιτηση μας γραφουμε μονο ετος γεννησης, οχι ολοκληρη ημερομηνια... Αυτο ειναι, ειτε μας αρεσει ειτε οχιΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα Και εγω ειμαι πολυ αρνητικη με αυτο αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι!
Dum spiro spero
Anonymous

Το ξαναλεω οτι ζυταει να μην υπερβαινει το 28ο ετος. Αφου το γαμ... Νο το 2010 θα ειμαι 28 πως το ξεπερναω; Καταγγελια σε καναλια λογω εκλογων να βγουν ακυρες. Δεν ειμαστε λαλακες οι υπολιποι.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Θα το ξαναπω μπας και γινω κατανοητη! Εφοσον εισαι 27 εσυ μεχρι τις 31-12-2009 θα εισαι 27, απο τις 1-1-2010 θα εισαι 28 πατημενα,28 και 1 μερα οποτε ξεπερνας τα 28 ασχετα αν εσυ μπορει να γεννηθηκες τελη Δεκεμβρη που θα τα εκλεινες τοτε τα 28, δεν κοιτανε την ημερομηνια γεννησης αλλα το ΕΤΟΣ! Γραφει μεχρι 28... Η διαφορα ειναι στο "και", αν ελεγε "μεχρι και 28" θα μπορουσαν να κανουν κ του 82! Και εχει να κανει με την ημερομηνια καταταξης! Αν ηταν η ημερομηνια καταταξης μεσα στο 2009 θα μπορουσαν να κανουν κ οι γεννηθεντες του 82! Τι σχεση εχουν τωρα οι εκλογες; Παραδειγμα τωρα για του στρατου Ξηρας που ηταν, επιανε και τους 82 διοτι η ημερομηνια καταταξης ειναι μεσα στο ετος αλλα οχι τους 81 διοτι θα ηταν ηδη 28 συμφωνα με τα δικα τους κριτηρια... Καταλαβαινεις τη διαφορα;
Dum spiro spero
Anonymous

Το λεει ξεκαθαρα. Να μην υπερβαινουν το 28ο ετος. Εφοσον εγο ειμαι 28 το 2010 συμφωνω αλλα δεν τα υπερβαινω. Και για να δεις τη σοι λαλακιες κανουν στην προκυρηξη των ειδικων φρουρων εγραφε το ιδιο πραγμα ακριβως και για φετος πως περνανε απο το 1981! Που σημαινει οτι σαν χρονολογια ειναι 28 αλλα δεν το υπερβαινουν. Καταλαβες λοιπον την λαλακια τους που κανουν; Και να δεις οτι παιζει να το αλλαξουν.
Anonymous

Εγω ειμαι 10/82 και χανω την προκυρηξη για δυο μηνες. Εχω μπει στο σωμα ομως σαν οβα εδω και δυο χρονια και ειμαι ακομα εν ενεργια και μου λενε οτι δεν μπορω να κανω τα χαρτια μου. Δεν πιανεται σαν προυπηρεσια αυτο; Ακουσα οτι σε προηγουμενες προκυρηξεις υπηρχε ειδικη εγκυκλιος για τους οβα ενω τωρα οχι. Καταγγελια στα καναλια...
ovas
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ovas »

Φιλος μια απο τα ιδια κι εγω... ΟΒΑ του 82 δεκεμβρη κιολας! Πρεπει να ενωσουμε τις δυναμεις μας!Εικόνα
Anonymous

Βελερεφοντι να σε ρωτησω κατι αν γνωριζεις μιας και εισαι μεσα; Αν εισαι οβα εν ενεργεια τη στιγμη που μιλαμε αλλα με ετος γεννησης 1982 μπορεις να κανεις τα χαρτια σου; Υπαρχει καποια εξαιρεση;
ευχαριστω
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Velerefontis »

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ έγραψε: Βελερεφοντι να σε ρωτησω κατι αν γνωριζεις μιας και εισαι μεσα; Αν εισαι οβα εν ενεργεια τη στιγμη που μιλαμε αλλα με ετος γεννησης 1982 μπορεις να κανεις τα χαρτια σου; Υπαρχει καποια εξαιρεση; Ευχαριστω

φιλε μου δυστυχως, εφοσον υπερβαινεις το οριο ηλικιας δε μορεις να κανεις κατι. Ειλικρινα λυπαμαι
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Anonymous

Ομοιοπαθής και'γω δεν έχω κλείσει τα 28 ή δεν είμαι 28 ούτε θα είμαι οταν θα καταταγώ και στην τελική είμαι ηδη κατεταγμένος οβα του '82. Αλλά πιστεύω δεν θα είμαστε πολύ σε αυτή την ειδική περίπτωση γι'αυτό μας γράψανε στα @@δια τους ενω σε άλλες περιπτώσεις όπως π. Χ ναυτικό η προκυρήξεις τους καλούσαν μέχρι και τους ΕΠΥ που είχαν φύγει να ξαναγυρίσουν ανεβάζοντας τους το όριο μέχρι τα 30 ετη. Ομοίος στην πυροσβεστική όποιος είχε κάνει ενα 6μηνο εποχιακός και ήταν 30 έμπαινε. Τα 2 χρόνια που είμαι οβα είναι συντάξιμα, δεν μπορώ να καταλάβω τι γκαβαλα έχουν αυτοί που γράφουν τους νόμους μέσα στο κεφάλι τους και δεν σκέφτονται όλες τις περιπτώσεις. Αδικία. Έσχος έσχος. Συμφωνώ να ενωθούμε για να υπάρξει κάποια τροποποίηση στην εγκύκλιο. Αλλά μάλλον το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι να αλλάξει κάτι στην επόμενη εγκύκλιο σε καμια πεντάρα χρόνια που εμείς θα είμαστε πια παπούδες. Αξίζει το κόπο όμως να το ψάξουμε για τα παιδιά μας τουλάχιστον χα! Ας μου απαντήσει κάποιος γνώστης λιαν συντόμος γιατι στενεβουν τα χρονίκα περιθώρια υποβολής αιτήσεων (που γίνονται σε εκάστοτε στρατολογίες επειδή είμαστε μέσα στο σύστημα και η μονάδες είναι υπεύθυνες για την ορθότητα αρα δεν θα τα προωθήσουν ποτε).Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης