Sefis έγραψε:Είμαι από αυτούς που δεν πιστευουνε ότι θα κινηθείς νομικά, μπορεί να πέφτω έξω αλλά αυτό πιστεύω. Άτομο το οποίο θέλει να κινηθεί νομικά δεν το διατυμπανίζει 1 μήνα πριν βγει η προκήρυξη και επίσης πιστεύω ότι από τη στιγμή που το λες θα έπρεπε να εισαι πιο διαβασμένη. Λες θα πατήσεις στο ηλιακό και δεν ξέρω κ γω τι και δεν γνωρίζεις καν αν ψηφίστηκε το ηλιακό όριο. Θα σε παρακαλούσα να μην δίνεις ελπίδες σε αλλά παιδιά, και να μην τους παρακινείς να κυνηγήσουνε το όνειρο τους δικαστικώς γιατί πιστεύω είναι χάσιμο χρόνου και χρήματος... Αυτά και στα λέει τελείως φιλικά ένας 93αρης.Καλή πρωτοχρονιά να έχουμε!
Έτσι ως έφτιαξα την ομάδα μου στο βαιμπερ με άτομα που έχουν Κοινό σκοπό με εμένα και θα προσπαθήσουμε συλλογικά.
Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία και ευτυχία!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 30, 2020 4:41 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σύμφωνα με την λογική πάντως, η προκήρυξη θα βγεί αφού τελειώσει το μεγαλύτερο μέρος του εμβολιασμού. Μακάρι να την βγάλουν πιο πρίν αλλά αν κρίνω από την κατάσταση ... Χλωμό
Sefis έγραψε:Και τα άτομα στο Viber δεν σε ενημερωσανε για το ηλιακό; Τεσπα, τελείως φιλικά εξέφρασα μια άποψη. Καλό βράδυ 😁
Εσύ γιατί ασχολείσαι;
Ούτε η ηλικία σε πιάνει
Ούτε θα το Κυνηγήσεις
Καλό σου βράδυ
θάλασσα, να το κυνηγήσεις σου εύχομαι τα καλύτερα και καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνεις, ίσως και να δικαιωθείς. Μη σταματάς πουθενά αφού κάνουν διάκριση σε ηλικίες οβα κλπ φούμαρα, να το κυνηγήσεις.
To εχουμε αναφερει πολλες φορες δεν μετραει ο μηνας που γεννηθηκες αλλα το ετος. Η προκηρυξη αν δεν αλλαξει κατι θα γραφει οτι μπορουν να συμμετεχουν οσοι εχουν γεννηθει απο 1-1-1994 και μετα
anonymous19970 έγραψε:To εχουμε αναφερει πολλες φορες δεν μετραει ο μηνας που γεννηθηκες αλλα το ετος. Η προκηρυξη αν δεν αλλαξει κατι θα γραφει οτι μπορουν να συμμετεχουν οσοι εχουν γεννηθει απο 1-1-1994 και μετα
Κάτσε να βγει πρώτα φίλε και θα δούμε τι θα γράφει μην είστε απόλυτοι σε αυτά που λέτε μερικοί